Αστρολογια προβλεψεις 02/10 Δευτέρα

1349161177_fc24e230c862b4d8a8a2343575a

Αστρολογια προβλεψεις 02/10 Δευτέρα

Τη Δευτέρα, αποφύγετε να βασιστείτε σε άντρες για την υλοποίηση σημαντικών σχεδίων για εσάς. Οργανωθείτε έτσι ώστε να μην χρειάζεται να εξαρτάστε από άλλους ανθρώπους. Σήμερα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που είχατε αναβάλλει παλαιότερα ή άλλες δεσμεύσεις που σχετίζονται με ανθρώπους από μακριά.

Γενικά μιλώντας, είναι μια καλή και επιτυχημένη μέρα με ποικίλες ευκαιρίες για πρόοδο.
Οι γυναίκες θα έχουν καλύτερες οικονομικές ευκαιρίες. Υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσετε κάποιο σημαντικό οικονομικό έγγραφο, να κάνετε μια μεταφορά χρημάτων μέσω τράπεζας, χρηματοπιστωτικού ιδρύματος και τα λοιπά.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα μπορείτε να ξεκινήσετε σημαντικά εγχειρήματα.  Θα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για δικαστικές ή νομικές δεσμεύσεις. Μια απροσδόκητη σύγκρουση με κάποιον για τον οποίο είχατε καλύτερη γνώμη, θα σας απογοητεύσει. Η ημέρα δεν ευνοεί σημαντικά εγχειρήματα ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα παιδί. Είναι πιθανόν να λάβετε δυσάρεστες ειδήσεις που θα σχετίζονται με ένα παιδί.

zodia-taro-45

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα μπορεί να λάβετε χρήματα από την εργασία σας ή περισσότερα κέρδη, πωλήσεις και άλλα. Ίσως χρειαστεί να φροντίσετε την υγεία ενός ατόμου από το σπίτι σας ή κάποιου από τους γονείς σας. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα ημέρα για τους άνδρες άνω των 35 ετών για ερωτικές εμπειρίες ή ιδιαίτερες στιγμές με τη σύζυγό τους.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορεί να καλύψετε τα προβλήματα του νοικοκυριού σας με αγαθά, εξοπλισμό εργασίας και τα λοιπά. Η ημέρα θα είναι δύσκολη, διότι θα απαιτήσει από εσάς μεγαλύτερη συγκέντρωση ή μια περισσότερο φιλοσοφική γνώση των πραγμάτων στη ζωή. Φυσικά, θα έχετε την αφορμή να χαρείτε για κάτι, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο αν κρατήσετε μια θετική στάση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων τη Δευτέρα, θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε ή να συνεργαστείτε με τις γυναίκες νεαρής ηλικίας. Θα έχετε διάφορες δυσκολίες στις συναντήσεις σας με ανθρώπους που είναι συγγενείς, φίλοι, συνάδερφοι, πελάτες και τα λοιπά. Θα νιώθετε αισθησιακοί, ευαίσθητοι και ευέξαπτοι.  Ένα σημαντικό γεγονός στην οικογένεια κάποιων φίλων σας μπορεί να είναι λόγος για μια πρόσκληση σε συγκέντρωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις