Αστρολογια προβλεψεις 21/09 Πέμπτη

Αστρολογια προβλεψεις 21/09 Πέμπτη

Η σημερινή Πέμπτη θα φέρει για πολλούς από εσάς συναντήσεις και συγκεντρώσεις με αγαπημένα σας άτομα, ενώ είναι αναμενόμενες και κάποιες αρκετά ευχάριστες εκπλήξεις για όλους! Σήμερα είναι πιθανό να είστε σε αναμονή ή να σκέφτεστε ένα άτομο που ταξιδεύει ή που διαμένει μακριά από εσάς.

Το σύμβολο της ημέρας είναι το Κέρας της Αφθονίας. Ενδέχεται να προκύψουν πολλές ευκαιρίες ή συγκυρίες που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα αφορούν κάποιο όφελος ή απροσδόκητα χρήματα.

 

Για όσους έχουν γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα προμηνύει μια συνάντηση ή συζήτηση με ένα άτομο θηλυκού γένους. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με κάτι που θα αφορά ένα τέτοιο άτομο, ενώ η μέρα θα αποδειχθεί ευχάριστη και επιτυχημένη αν συνεργαστείτε με γυναίκες.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι υπό τα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα είναι πιθανό να αναμένετε κάτι ιδιαίτερο – για το οποίο έχετε ήδη ενημερωθεί ή έχετε λάβει προσωπική πρόσκληση ή άλλου είδους ειδοποίηση. Η σημερινή Πέμπτη δεν πρόκειται να σας φέρει εκπλήξεις. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να αποφύγετε διαφωνίες ή προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν με γείτονες ή συνεργάτες σας.

Για όσους έχουν γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα προβλέπεται να σας δώσει αφορμές για χαρά, μετά από κάποιο τηλεφώνημα που θα λάβετε ή στη διάρκεια μιας οικογενειακής συνάθροισης. Σήμερα ενδείκνυται να προωθήσετε τις ρομαντικές σας υποθέσεις, κάνοντας τις ανάλογες επαφές και διευθετώντας τις συναντήσεις σας. Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή να αγοράσετε κάτι για το σπίτι σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τη Νεα Σεληνη 20/09 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Όσοι έχουν γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, να αναμένουν για σήμερα κάποιες συναντήσεις ή συζητήσεις με κάποια γυναίκα ή με αφορμή κάτι που θα αφορά γυναίκες. Η πρόβλεψη είναι εξαιρετικά θετική όσο αφορά τα χρήματα, γιατί είναι πιθανό να λάβετε απροσδόκητα κάποιο ποσό ή ένα όφελος υλικής φύσεως. Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα έχουν μια πολύ ευνοϊκή μέρα για τα επαγγελματικά τους ή κάποια επιχειρηματικά τους σχέδια.

zwdia