Αστρολογια προβλεψεις 27/09 Τετάρτη

9858-fire-dance-1680×1050-digital-art-wallpaper

Αστρολογια προβλεψεις 27/09 Τετάρτη

Η σημερινή ημέρα θα είναι κατάλληλη για κοινές δράσεις με συγγενείς ή φίλους: συγκεντρώσεις, ταξίδια, συζητήσεις για σημαντικά θέματα και άλλα. Ένα σημαντικό γεγονός στην οικογένεια κάποιων φίλων μπορεί να είναι μια αφορμή που θα σας φέρει κοντά τους. Οι νέοι άνθρωποι θα έχουν μια δυναμική μέρα κατά την οποία θα βρίσκονται σε συνεχή κίνηση, με συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά.

Οι σημερινές εκπλήξεις θα αφορούν σε μεγάλο βαθμό ανθρώπους που θα συναντήσετε σήμερα για πρώτη φορά στη ζωή σας. Σήμερα θα κάνετε ένα βήμα, θα πάρετε μια απόφαση που θα αποτελέσει τη βάση μιας επερχόμενης αλλαγής.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα χρειαστείτε αγάπη και προσοχή. Τώρα θα είστε πρόθυμοι να αναζητήσετε περισσότερη συναισθηματική σταθερότητα και έμπνευση στη ζωή σας. Καταλαβαίνετε ότι αυτά τα πράγματα θα είναι σημαντικά για εσάς. Θα είστε έτοιμοι για ειλικρινείς συζητήσεις για την προσωπική σας ζωή. Σήμερα, μην φοβηθείτε να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα έχετε μια μέρα κατά την οποία δεν θα είστε σε θέση να δουλέψετε πολύ. Θα έχετε περισσότερες σκέψεις για το παρελθόν, τις χαμένες ευκαιρίες ή τις απώλειες για διάφορους λόγους. Εκπλήξτε τους αγαπημένους σας με μια βόλτα, ένα δείπνο σε ένα εστιατόριο ή κάποιο άλλο ευχάριστο γεγονός για όλους σας. Ελέγξτε την ηλεκτρονική αλληλογραφία σας για ξεχασμένα (μη αναγνωσμένα) μηνύματα ή για μηνύματα που σας έχουν υποδείξει ότι πρέπει να σταλούν.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: θα ήταν καλό να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Σήμερα θα απολαύσετε συζητήσεις με συγγενείς, γείτονες, συναντήσεις μαζί τους, μικρές επισκευές στο σπίτι, μετακομίσεις και άλλα. Σήμερα θα λάβετε ένα ενδιαφέρον τηλεφώνημα, θα κάνετε μια συζήτηση ή θα βρείτε αναπάντεχα ένα άρθρο για ένα σημαντικό θέμα για εσάς. Θα εκπλαγείτε από τις πληροφορίες που θα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας στο εγγύς μέλλον.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων μπροστά σας έχετε μια ημέρα μη προγραμματισμένων γεγονότων. Ίσως να υπάρξει μια ολοκληρωτική αλλαγή στα σχέδιά σας για την σημερινή ημέρα ή για τις επόμενες μέρες. Θα διασκεδάσετε ολοκληρώνοντας σημαντικά προσωπικά σχέδια ή δεσμεύσεις. Τώρα καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους αγαπημένους σας. Υπάρχει ο κίνδυνος μιας δυσάρεστης διαμάχης ή ρήξης στη σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia