Αστρολογια 01-03/07 Στα βαθη του Ερωτα

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Αστρολογια 1 Ιουλίου – Η Αφροδίτη σε Αντίθεση με τον Πλούτωνα (Καρκίνο / Αιγόκερω)

Στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε μεγάλη ένταση και πρόκληση στις σχέσεις σας ή στα οικονομικά θέματα. Είναι η ιδανική περίοδος για να σκαλίσετε τα βάθη των προσωπικών σας θεμάτων που σχετίζονται με τις σχέσεις, τα οικονομικά, τους πόρους και τις αξίες.

Αυτό σημαίνει ότι είστε πρόθυμοι να εξετάσετε τη δυναμική κάτω από την επιφάνεια και τα κρυμμένα μοτίβα που επηρεάζουν αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Αυτά τα αναδυόμενα πρότυπα θα μπορούσαν να υποδεικνύουν την ανάγκη σας να συμφιλιωθείτε με τη «Σκιά» μέσα σας – αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει ασυνείδητες κρυφές ατζέντες, μυστικές επιθυμίες, εμμονές ή παιχνίδια εξουσίας.

 

Έχετε την ευκαιρία τώρα να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορεί να προβάλετε αυτή τη “Σκιά” στους άλλους μέσω των αλληλεπιδράσεων σας, των προσδοκιών, των ελπίδων και των φόβων σας. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτός μπορεί να είναι ένας χρόνος για να μετατρέψετε το φόβο σε σθένος και την αδυναμία σε αντοχή.

zodia-taro-45

Με το να είστε πρόθυμοι να διαπραγματευτείτε και να συνεργαστείτε με τους φόβους σας, τα συναισθήματα εκφοβισμού ή τις προσπάθειες να κερδίσετε ενδυνάμωση μέσω της ειλικρίνειας για τον εαυτό σας, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια νικηφόρα κατάσταση για όλους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 01 Ιουλίου – Η Αφροδίτη σε Εξάγωνο με τον Δία (Καρκίνο / Παρθένο)

Υπάρχει αφθονία δημιουργικής έμπνευσης, υλικής απόλαυσης και διάθεση χαράς στην ατμόσφαιρα! Η τύχη σας και οι ευκαιρίες να προσελκύσετε χρήματα, αγάπη, πόρους και αυτοεκτίμηση, είναι υψηλές τώρα. Μπορεί να είναι σχετικά εύκολο να προσελκύσετε τους άλλους, αγαθά και ευκαιρίες που θέλετε ή χρειάζεστε, αλλά θα πρέπει και πάλι να δουλέψετε για να τα πάρετε αυτά.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να γοητεύσετε, να φλερτάρετε ή να μπλοφάρετε για να βγείτε από μία κατάσταση, περισσότερο από το συνηθισμένο. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια τάση για μαλθακότητα. Αυτά δεν είναι απαραιτήτως κακά, αλλά είναι πιθανώς πιο έξυπνο να θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να ενισχύσετε την κρίση σας και όχι να την παρακάμψετε.

zwdia - love

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Ιουλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογια 03 Ιουλίου – Ο Ήλιος σε Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (Καρκίνο / Ιχθύες)

Η πίστη στις άφθονες ευλογίες του Σύμπαντος είναι πιθανή υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης … αλλά από την άλλη, είναι και η φαντασίωση ότι θα σας δοθεί μαγικά οτιδήποτε επιθυμείτε. Η ελπίδα, η αισιοδοξία και η φαντασία ανθίζουν αιώνια τώρα, γεγονός που μπορεί να φέρει κάποια ανακούφιση από οποιαδήποτε κατάθλιψη ή αποθάρρυνση ίσως αισθανόσασταν.

Μπορεί να νιώσετε μεγάλη έμπνευση για δημιουργία υπό αυτή την όψη. Η αίσθηση του εαυτού θα μπορούσε επίσης να λάβει μια έγχυση ανάτασης και μπορεί να βιώσετε μια αίσθηση αποστολής, την αίσθηση ότι είστε πραγματικά παιδί του Σύμπαντος.

zwdia shmera

Υπάρχει η δυνατότητα να εξυψωθείτε από το συνηθισμένο και να βρεθείτε μέσα στο υπέρτατο – πνευματικά, δημιουργικά, ρομαντικά ή συμπονετικά. Απολαύστε το όσο διαρκεί, αλλά προτού κάνετε αλλαγές με βάση αυτό που μπορεί να σας φαίνεται σαν μια μόνιμη κατάσταση, να θυμάστε ότι αυτό είναι κυρίως μια προσωρινή επίδραση και θα πρέπει να συνεχίσετε να ζείτε μέσα στα όρια του φυσικού κόσμου αφού αυτή περάσει. Μην δώσετε υπερβολικά αισιόδοξες υποσχέσεις τώρα, που θα πρέπει να κρατήσετε αργότερα όταν η ευφορία θα εξασθενήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot