Αστρολογια 10-11/01 Το Παρελθον Αφυπνιζεται

erwtiki-astrologia

Αστρολογια 10 Ιανουαρίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό ( Αιγόκερω / Κριό)

Ο κόσμος σας μπορεί να βιώσει ένα ταρακούνημα τώρα, καθώς το Σύμπαν αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα. Αυτή είναι μια αφύπνιση που έχει σχεδιαστεί για να σας ξεσηκώσει από τους τρόπους που έχουν γίνει πολύ ρουτίνα, έχουν κολλήσει ή έχουν καθυστερήσει.

Το «ριζοσπαστικό κάθαρμα» μέσα σας μπορεί να τρώγεται για να βγει και να προκαλέσει προβλήματα, τα οποία από τη μία πλευρά μπορεί να είναι αναγκαία, αλλά από την άλλη να προκαλέσουν πολλή αναστάτωση και ενδεχομένως ακόμη και καταστροφή. Να είστε σε επιφυλακή για νέες ιδέες και ευκαιρίες συγκαλυμμένες ως ατυχήματα ή κρίσεις.

 

Η συνηθισμένη σας έννοια του εαυτού και του σκοπού μπορεί να γίνει κάπως άστατη τώρα, αλλά πιθανότατα δημιουργείτε χώρος για νέα ανάπτυξη και για περισσότερες δυνατότητες. Αν προσπαθείτε να κόψετε παλιές συνήθειες ή να απαλλαγείτε από παλιούς περιορισμούς, αυτή μπορεί να είναι η ώρα – αλλά μπορεί αυτό να δημιουργήσει ένα χάος που θα πρέπει να καθαρίσετε αργότερα.

zodia-taro-45

Αντισταθείτε στον πειρασμό να επαναστατήσετε μόνο και μόνο για να κάνετε κάτι διαφορετικό και έχετε αντ’ αυτού ως στόχο να απελευθερωθείτε από παλιές μορφές αυτο-έκφρασης και ιδανικών που δεν λειτουργούν πια για σας. Περιμένετε το απροσδόκητο και έπειτα σερφάρετε στα κρουστικά κύματα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 11 Ιανουαρίου – Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα ( Ιχθύες / Αιγόκερω)

Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή έντονης και ισχυρής ενέργειας. Μπορεί να είναι ακόμη περισσότερο αν επικεντρωθείτε στην πρόθεσή να αξιοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια σκόπιμα, αν και εάν ξεκινήσετε μια αντίδραση μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πιο ισχυρή από ό,τι προβλέπατε.

Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε αλλαγές που έχουν εκτεταμένα, μετασχηματιστικά αποτελέσματα. Οι δυνάμεις της πειθούς σας θα μπορούσαν να είναι ισχυρότερες τώρα, οπότε να είστε προσεκτικοί να μην προσπαθήσετε να αναγκάσετε τα πράγματα στο σημείο που κάνετε κάτι να συμβεί ενώ ίσως θα έπρεπε να πάρει από μόνο του την πορεία του ή έπρεπε να αντιμετωπιστεί διακριτικά.

Το σεξ και άλλες παθιασμένες παρορμήσεις μπορεί να ξεσηκώνονται πιο εύκολα τώρα, αν και η εμμονή και η ανάγκη σας να ελέγχετε το περιβάλλον σας μπορεί να ξεσηκωθεί μαζί τους. Αυτή η διέλευση ίσως χρησιμοποιείται καλύτερα για να ανανεώσετε την αίσθηση του πάθους σας και να μετασχηματίσετε την αίσθηση του σκοπού και την κατεύθυνση σας.

zwdia

Αστρολογια  11 Ιανουαρίου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Χείρωνα (Αιγόκερω / Ιχθύες)

Αυτή είναι μια στιγμή που έχετε την ευκαιρία να επιδιορθώσετε και να θεραπεύσετε τους χρόνιους αγώνες στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε νέα έμπνευση, κίνητρα ή την αυτοπεποίθηση που μπορεί να σας βοηθήσει να αναζωογονήσετε τον μειωμένο ενθουσιασμό ή να συμβιβάσει επίμονα προβλήματα, αν και θα πρέπει και πάλι να εφαρμόσετε κάποια προσπάθεια για να το καταφέρετε αυτό.

zwdia-765

Μπορεί να βρείτε την ευκαιρία να αποδείξετε την ικανότητά σας να βαδίσετε στο δικό σας μονοπάτι με έναν νέο τρόπο. Ή μπορεί να ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό των κρυφών σας ανησυχιών και της αποθάρρυνσης, δίνοντάς σας μια νέα εικόνα για το πώς μπορεί ασυνείδητα να σαμποτάρετε τις συνειδητές προσπάθειες σας.

Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τον φόβο σας για αποτυχία ή την χαμηλή σας αυτοεκτίμηση για να μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτά τα συναισθήματα και να αξιοποιήσετε τα οφέλη αυτής της διέλευσης – όχι επειδή αποτυγχάνετε, αλλά επειδή αυτές οι ανησυχίες μπορεί να προκύψουν μπροστά στην αντιμετώπιση ενός νέου δυναμικού που έχετε τώρα στη διάθεσή σας. Με την αξιοποίηση αυτού του δυναμικού για τη δημιουργική επίλυση των προβλημάτων, μπορείτε να φέρετε κάποια επούλωση σε οποιαδήποτε κι είναι η κατάστασή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογια  11 Ιανουαρίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία ( Αιγόκερω / Ζυγό)

Μπορεί να έχετε την έμπνευση να επεκταθείτε πολύ πέρα από τα συνηθισμένα όρια σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αν και αυτό μπορεί να λειτουργήσει, αλλά μπορεί και όχι με τον τρόπο που ελπίζατε ότι θα το κάνει. Μπορεί να είναι μια εποχή πρόκλησης, που αποφασίζετε ότι τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε πέρα από τους τωρινούς σας ορίζοντές και να δώσετε την τελική ώθηση για κάτι που πιστεύετε ότι θα σας φέρει την ευτυχία, την εκπλήρωση και την ευημερία.

Το πόσο επιτυχείς θα είστε μάλλον θα εξαρτηθεί από το πόσο έτοιμοι είστε για αυτά που θα επακολουθήσουν. Η κρίση σας και η ικανότητά σας να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και ρεαλιστικά μπορεί να είναι λίγο εκτός κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, δεδομένου ότι οι ελπίδες και τα ιδανικά σας μπορεί να στρεβλώνουν αυτό που είναι πραγματικά δυνατό.

zwdia

Μπορεί να είναι εύκολο να υπερεκτιμήσετε τα αποτελέσματα που οραματιστήκατε, ή ίσως να υποτιμήσετε το ποσό της εργασίας που απαιτείται για τη διατήρηση των ονείρων σας και για να τα αποτρέψετε από το να είναι απλά ένα πυροτέχνημα που θα εξαφανιστεί. Προσπαθήστε να αποφύγετε το να έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση και να δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε (συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δίνετε στον εαυτό σας).

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia