Αστρολογια 10-16/04 Ο Ερωτας σε Πρωτη Θεση

kerato-7-logoi-na-fugeis

Αστρολογία ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

Γαλήνη, αγάπη και αρμονία: να ένα ωραίο σκηνικό!

Ειδικά με τις ιδιόρρυθμες πολιτικές και κοινωνικές δονήσεις, θα φαινόταν ως ένα πολύ μακρινό όνειρο. Όμως η ανθρώπινη λαχτάρα για να συνδεθεί, να συνεργαστεί και να συμπράξει, δεν πεθαίνει ποτέ. Αυτό θα έρθει να υπογραμμίσει την Τρίτη 11 Απριλίου, η Πανσέληνος που θα συντελεστεί στο Ζυγό.

Αυτές οι σεληνιακές ακτίνες μπορούν να αποτελέσουν επούλωση στην καρδιά των πάντων. Αφήστε στην άκρη τον οπλισμό σας και επιτρέψτε στην αγάπη να επικρατήσει. Αν πάλι οφείλετε να παλέψετε για τη δικαιοσύνη, φροντίστε να είστε φιλειρηνικοί μαχητές.

zodia-taro-45

 

Οι συνυπάρξεις σε κάθε τομέα έχουν περάσει από αυστηρό φιλτράρισμα, από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2016 που σχηματίστηκε η αντίστοιχη Νέα Σελήνη στο Ζυγό. Όσες προήχθησαν, τώρα θα αποτελέσουν τους σοβαρούς συνδέσμους σας.

Δεν φανταζόσασταν ότι ένα συγκεκριμένο άτομο έτρεφε αισθήματα για εσάς; Είναι γνωστό ότι κάθε Πανσέληνος ρίχνει φως στις αθέατες ευκαιρίες, έτσι ειδικά αυτό το ολόγιομο φεγγάρι θα φέρει στην επιφάνεια τους μυστικούς ερωτοχτυπημένους.

zwdia-66

Έχετε ήδη βρει το άλλο σας μισό; Τώρα θα κληθείτε να κάνετε μια γενναιόδωρη κατάθεση στο συναισθηματικό λογαριασμό σας! Αυτή μπορεί να αφορά ένα δώρο που θα ανταποκρίνεται στα γούστα του ετέρου σας ήμισυ (όχι κάτι που θα θεωρήσετε εσείς ότι θα του αρέσει…), ακόμη και μια έκπληξη για μια σύντομη απόδραση. Το βέβαιο είναι ότι η προθυμία να προσεγγίσετε τη θέση του άλλου, μπορεί να σας επιφέρει πολλά κέρδη στο ταμείο της αγάπης.

Αν όμως έχετε υπερβεί κατά πολύ τα εσκαμμένα στη ζωή του άλλου, τώρα είναι η στιγμή να θέσετε καινούργια όρια στην αυτοσυγκράτησή σας, προκειμένου να διορθωθεί κάθε προσβολή και να επανέλθει η ισορροπία. Μετά μπορείτε να αφήσετε την τρωτή πλευρά σας να αναδυθεί και να προσκαλέσετε το ταίρι σας στη δική σας γωνία. Ο Ζυγός είναι ο αρχιερέας του ισότιμου καταμερισμού στα δούναι και λαβείν.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Έρωτας θα επανέλθει δυναμικά στη σκηνή το Μεγάλο Σάββατο στις 15 Απριλίου, έχοντας μια νέα αρμαθιά από αιχμηρά βέλη στη φαρέτρα του! Πραγματικά, μετά από έξι εβδομάδες άστοχων βολών και αργόστροφων δονήσεων, ήταν επιτέλους καιρός. Είναι δεδομένο ότι για αυτή την καθυστερημένη εαρινή έξαψη, ευθύνεται η Αφροδίτη. Από τις 4 Μαρτίου γύρισε σε ανάδρομη πορεία μέσα στον νευρικό Κριό, ενώ πέρασε στους ψευδαισθητικούς Ιχθύες από τις 2 Απριλίου.

Η Αφροδίτη πραγματοποιεί ανάδρομες διαδρομές κάθε 18 μήνες. Ενόσω μπορεί να δώσουν στους ανθρώπους την ευκαιρία να βυθιστούν πιο πολύ στη δημιουργική εξερεύνηση του χτισίματος των σχέσεών τους, μπορούν ταυτόχρονα να προκαλέσουν ασυμβατότητες ανάμεσα στους ερωτευμένους αλλά και καλλιτεχνικές αποτυχίες. Θα είναι θετικό αν βγείτε από αυτή τη φάση χωρίς ένα αποτυχημένο κούρεμα, καθώς η θεά της αγάπης είναι η στυλίστας του σύμπαντος!

Την Κυριακή του Πάσχα η Αφροδίτη ανασταίνεται! Αξιοποιήστε όλοι αυτή τη ρομαντική αφύπνιση, σαν το φιλί του πρίγκιπα στην ωραία κοιμωμένη. Η πρόοδος θα είναι άμεση και προφανής, τόσο όσο αφορά την αγάπη όσο και σε κάθε παγιδευμένο δημιουργικό εγχείρημα.

Μέχρι τις 28 Απριλίου η πλανεύτρα θεά θα διασχίσει με ορμή τους Ιχθύες, το ζώδιο των ονείρων και της μαγείας. Ορμήστε με ποιητική διάθεση σε κάθε όραμά σας. Ακόμα καλύτερο θα είναι να το οπτικοποιήσετε κιόλας, καθώς μια εικόνα αντιστοιχεί σε χίλιες λέξεις και θα ενισχύσει το συντονισμό σας με τις ευκαιρίες που θέλετε να προσελκύσετε.

zwdia-765

Η φαντασία μπορεί πραγματικά να εξαντληθεί, από τον ολέθριο ρεαλισμό του κυριολεκτικού κόσμου… Εσείς βάλτε πρόχειρα στην ντουλάπα σας τα πιο θεατρικά σας ρούχα, τα πιο εντυπωσιακά παπούτσια που αγοράσατε με χαμόγελο, τα πιο χαρωπά αξεσουάρ σας. Όλος ο κόσμος θα είναι μια ατέλειωτη θεατρική γιορτή όσο η Αφροδίτη θα διανύει τους Ιχθύες.

Αξιοποιήστε τη συγκυρία, για να «κεντήσετε» την κοινωνική σας ζωή και με πιο πνευματικά στοιχεία. Αδράξτε αφορμές και από τη Μεγάλη Εβδομάδα που μπαίνει. Μια μικρή προσπάθεια είναι αρκετή, για να σας αποδώσει πολλά στην επίτευξη των πιο δυνατών σχέσεων με διάρκεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia