Αστρολογια 14/09 Ηλιος Τετραγωνο Κρονος

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Αστρολογια Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Περιορισμοί!

Ο Ήλιος θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, αργά το βράδυ στις 13 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια ανασταλτική και εξαντλητική φάση, που η ενέργειά της θα είναι διάχυτη από την προηγούμενη μέρα και ίσως και την επομένη.

Αυτό που θα νιώσετε, είναι να περιορίζεστε με διάφορους τρόπους στις σχέσεις και τις επαφές σας, τις κινήσεις για το μέλλον αλλά και τις καθημερινές δραστηριότητες.

zodia-taro-45

 

Η επικοινωνία και η ρουτίνα σας θα εξελίσσεται με δυσκολία. Δεν αποκλείεται άλλοι να λειτουργήσουν σαν να εμποδίζουν τις κινήσεις σας ή να το κάνετε εσείς προς άλλους. Κάποια άτομα μπορεί να σας φανούν απαιτητικά, αυστηρά ή και ψυχρά, ενώ ίσως να δεχθείτε έντονη κριτική από άτομα εξουσίας.

Να ξέρετε ότι αυτή η μέρα αποτελεί κάτι σαν δοκιμασία, για τον τρόπο που χειρίζεστε τις καθημερινές σας δραστηριότητες προκειμένου να συνεχίσετε την εξελικτική πορεία σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Οι προσωπικές σας σχέσεις θα φαντάζουν να ψυχραίνονται κάπως, χωρίς να αποκλείεται να εξαφανιστούν κάποιες ευκαιρίες για ρομαντισμό. Ωστόσο για σχέσεις που θα φτάσουν στο τέλος τους τώρα, δεν θα ευθύνεται αυτή η βραχυπρόθεσμη όψη – τραμπαλίζονταν έτσι κι αλλιώς. Η μέρα δεν ενδείκνυται για κοινωνική δραστηριότητα, ειδικά αν αναμένετε να κάνετε νέες γνωριμίες!

 

Ο Κρόνος εξουσιάζει τον φόβο, γι’ αυτό είναι πιθανό να σας τρομάξουν κάποιες καταστάσεις ή να νιώσετε απαισιοδοξία γι’ αυτές.

Το φυσικό σας σφρίγος μπορεί να είναι σε χαμηλά επίπεδα ή να γίνετε σκληροί με τον εαυτό σας αν δεν προσέξετε. Δώστε περισσότερη σημασία στον τρόπο που αντιδράτε και πώς εξωτερικεύετε τη διάθεσή σας, γιατί θα βιώνουν κι άλλοι τα ανάλογα συναισθήματα! Αν πρέπει οπωσδήποτε τώρα να διεκπεραιώσετε κάποια συγκεκριμένα πρακτικά εγχειρήματα, να ξέρετε ότι θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε μόνο με σκληρή δουλειά.

zwdia-fotia

Συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας χάρτη, για να δείτε πού έχετε τους μεταβλητούς πλανήτες. Αν είναι στις 20 – 21 μοίρες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων, αυτή η όψη θα σας φέρει αλλαγές. Κάποιες θέματά σας θα προχωρήσουν, ενώ άλλα θα λήξουν οριστικά.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο θα πέσει πάνω στο τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα στον γενέθλιο χάρτη των ΗΠΑ. Θα υπάρξουν νεότερα για το μέγεθος των καταστροφών που προκάλεσαν στη χώρα τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ θα υπάρξουν ειδήσεις που θα αφορούν και άλλα δυσχερή διεθνή γεγονότα και/ή σκάνδαλα.

zwdia