Αστρολογια 18/02- 20/03 Το Ξυπνημα της Αγαπης

miniaies-erwtikes-ixtheis

 

Αστρολογια 18 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου, 2017

Χρόνια πολλά Ιχθύες!

Βρισκόμαστε ήδη στην τελική στάση του ζωδιακού κύκλου, περιμένοντας την ανοιξιάτικη φωτιά.Αν οποιαδήποτε πνευματική / συναισθηματική δουλειά έχει μείνει ανολοκλήρωτη, οι Ιχθύες θα ρίξουν φως πάνω της.

Οι Ιχθύες είναι μια έκσταση, μια ζωντανή ονειροπόληση, μια παράδοση στην τέχνη και η θεία διευρυμένη συνείδηση. Ευέλικτη σπονδυλική στήλη συστρέφεται στο ρεύμα του ποταμού, οι Ιχθύες ενσωματώνουν πολλές διαστάσεις ταυτόχρονα, απολαυστικά και μακάρια δημιουργικά κύματα.

zodia-taro-45

Ο κύκλος των Ιχθύων διαλύει ό,τι έχει καθιερωθεί κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής σεζόν της Παρθένου. Οι Ιχθύες είναι συχνά γεμάτοι με αναποφασιστικότητα, ψυχική αναστάτωση, απογοήτευση και ανεξήγητη κατήφεια. Τα ψάρια είναι, επίσης, νυκτόβια όντα, οπότε προετοιμαστείτε για σοβαρές αναστατώσεις στο πρόγραμμα του ύπνου σας.  Προσέχετε την έλξη προς εθιστικές συμπεριφορές αυτή τη περίοδο, ειδικά τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα video games ή οποιαδήποτε φανταστικό κόσμο που προσφέρει η τεχνολογία. Και πάλι, δεν σας προτείνω να καταπολεμήσετε αυτές τις παρορμήσεις σας, απλά να είστε πολύ προσεκτικοί.

zwdia-66

Ναι, οι Ιχθύες μπορούν να είναι  απρόσεκτοι και δεν αγαπουν την ευθυνη. Είναι ένα βαθιά ριζωμένο θέμα, πολύ βαθύτερο απ’ ό,τι πιστεύετε. Συνειδητά ή όχι, πάντα περιμένουν «το τέλος» – ποιος σχεδιάζει μια σταθερή ζωή με τη λανθάνουσα γνώση ότι όλα θα μπορούσαν να διαλυθούν εδώ και τώρα;

zodia-zwdia-88-1

Οι Ιχθύες ζουν στο κέντρισμα του πολύτιμου παρόντος, είναι αποσυνδεδεμένοι από το χρόνο και το χώρο. Ναι, να είστε εδώ τώρα, να καταναλωθείτε από την ομορφιά όλων των πραγμάτων, αλλά να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει όλες τις λεπτότερες λεπτομέρειες έτσι ώστε να μπορέσετε να ζήσετε άλλη μια μέρα. Θυμηθείτε να περπατήσετε κατά μήκος της διακοσμημένης ακτογραμμής και να γίνετε ένα με τη γη σε λίγο.

Ο συναισθηματικός καλλωπισμός δεν θα είναι απλός. Φανταστείτε να πέφτετε βαθιά μέσα σε μια υποβρύχια δίνη, ανίδεοι και χωρίς κατεύθυνση. Παραδόξως, όσο περισσότερο μπορέσουμε να χαλαρώσουμε μέσα σε αυτή, τόσο πιο γρήγορα θα ανέβουμε στην επιφάνεια.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν των Ιχθύων μπορεί να νιώσουμε πολύ ευαίσθητοι, η ενεργητική μεμβράνη να λεπταίνει ως την ανυπαρξία. Αλλά μπορούμε να παραμείνουμε ιδιαίτερα ευαίσθητοι καθώς αναδυόμαστε με αξιοπρέπεια από τα τιτάνια βάθη, με την τρίαινα που τρυπά τον ουρανό στο χέρι μας.

zwdia shmera

Έχετε υπομονή. Η πρόοδός σας θα είναι ξεκάθαρη στο τέλος. Η εποχή των Ιχθύων πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου εσωτερικά, μακριά από την αισθητηριακή αντίληψη.

Οι Ιχθύες καλούν από τον όρμο τους: πίστεψε με, γλυκό μου παιδί, πέσε στην απύθμενη θάλασσά μου. Κολύμπησε προς την αλλαγή και το τέλος με πλήρη ταχύτητα. Ό,τι αποκαλύπτεται έχει σχεδιαστεί με το ακατάληπτο στο μυαλό. Υπάρχει ένας ψίθυρος, θα δείτε.

Οι Ιχθύες είναι ένα παλιρροιακό κύμα που καταστρέφει τα πάντα. Το λίκνισμα και το σχίσμα της γης που καταρρέει στο φως. Ένα δυνατό ουρλιαχτό της επικείμενης κατάρρευσης. Ένα μεγάλο, υπέροχο όνειρο. Τυλιγμένοι στα πανίσχυρα χέρια του ψυχικού ωκεανού, ένα διαφανές κουκούλι διαυγούς πραγματικότητας μας αγκαλιάζει και μας προστατεύει. Πλεύστε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση σας αρέσει, ελευθερώστε την καρδιά σας, γεννήστε τη σιωπή, προσωπική ένταση απέναντι στον κόσμο. Αυτή είναι η απελευθέρωση, αυτή είναι η μεταμόρφωση.

zwdia-765

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ακριβώς όπως και ο κύκλος του Υδροχόου είχε μια δύσκολη αρχή, έτσι θα είναι και με τα ψάρια – την πρώτη ημέρα των Ιχθύων μας περιμένει ένα ακόμα τέταρτο της Σελήνης. Ο Ερμής, στη συνέχεια, συναντά τον Ήλιο στους Ιχθύες μία εβδομάδα αργότερα, μια ευοίωνη ημέρα.

Τότε είναι που το εγώ (Ήλιος) συγχρονίζεται με το νου (Ερμής) και φέρνει την υγεία. Στις 26 Φεβρουαρίου έχουμε μια νέα Ηλιακή Έκλειψη . Το επόμενο Σαββατοκύριακο ο ανάδρομος κύκλος της Αφροδίτης ξεκινά.

Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη διέλευση, που συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε δύο χρόνια.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η Αφροδίτη ανάδρομη είναι τόσο απαιτητική, όσο είναι ο ανάδρομος Ερμής, αλλά αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Όλες οι σχέσεις θα περάσουν από σοβαρή κριτική αυτή την περίοδο – περισσότερα γι’ αυτό αργότερα.

Το ίδιο Σαββατοκύριακο έχουμε άλλο ένα τέταρτο της Σελήνης, οπότε αυτές ενδέχεται να είναι δυο δύσκολες μέρες, κοσμικοί πολεμιστές. Τέλος στις 12 του Μάρτη έχουμε μια Πανσέληνο στην Παρθένο. Θα σας κρατάμε ενήμερους, καθώς βαδίζουμε προς τα εμπρός.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot