Αστρολογια 21/04-24/06 Προσοχη στις Επικοινωνιες

tetragwno-ilios-poseidwnas-28-5

Αστρολογια ο Αρης στο ζωδιο των Διδυμων

21 Απριλίου με 24 Ιουνίου, 2017

Ετοιμαστείτε, ο Άρης πρόκειται να γυρίζει σαν τρελός μέσα στους Δίδυμους! Απολαύστε αυτή τη διέλευση. Είναι εντελώς αναζωογονητική και ενεργοποιητική. Είναι ανάλαφρη και φωτεινή.

Οι διελεύσεις του Άρη διαμορφώνουν τις φιλοδοξίες μας, την δυναμική μας και τις σεξουαλικές μας ορμές. Όταν ο Άρης ο πολεμιστής συναντά τους Διδύμους τους τεχνίτες του λόγου, η γλώσσα γίνεται το όπλο της μεγαλύτερης καταστροφής. Ο δραστικός, φυσικός, αρρενωπός Άρης βρίσκει την διέξοδο του εδώ στην ατέλειωτη συζήτηση, στις ζωηρές χειρονομίες (οι Δίδυμοι κυβερνούν τα χέρια) και σε μια βαθιά ανάγκη για ψυχική / κοινωνική διέγερση.

zodia-taro-45

 

Ο ρυθμός της καθημερινής ζωής θα ανέβει σημαντικά. Απελευθερώστε μπλοκαρισμένα συναισθήματα με τα χέρια μέσω της γραφής, της μουσικής ή της δημιουργίας.

Με τον Άρη να περιστρέφεται στους Δίδυμους, το εγώ και η διάνοια είναι ένα. Παίρνουμε τεράστια υπερηφάνεια στις πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες. Τα δίδυμα μπορούν εύκολα να βαρεθούν και λειτουργούν καλύτερα όταν κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Μπορεί να είμαστε νευρικοί, υπερβολικοί ή επιρρεπείς στην υπερβολική σκέψη, αν δεν έχουμε αρκετά να κάνουμε, έτσι συνεχίστε να μένετε απασχολημένοι.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αν και μπορεί να φαίνεται περίεργο το να κάνουμε δέκα πράγματα αντί για δύο θα μας κρατήσει επικεντρωμένους και ολοκληρωμένους. Αν και θα εξισορροπούμε πολλές ιδέες / σχέσεις / υποχρεώσεις ταυτόχρονα, μην εκπλαγείτε αν χάσετε ξαφνικά το ενδιαφέρον σας για όλα! Αυτός είναι ο τρόπος των Δίδυμων: η εμμονή τη μια στιγμή, η αδιαφορία την επόμενη.

Αν αφήσουμε τον εαυτό μας να εξασθενήσει, μια έντονη θύελλα θα εμφανιστεί γρήγορα μέσα στο μυαλό και στο σώμα, αναπόφευκτα βάζοντας μας σε έναν κυκλώνα σαρκασμού και ανώφελων τσακωμών. Ο Άρης στους Διδύμους μας ζητά να μιλήσουμε για την αλήθεια μας. Στηριχτείτε στο πνεύμα και την ευελιξία των δίδυμων για να κατευθύνετε τη φωνή σας αποτελεσματικά. Φορέστε ένα τυρκουάζ κασκόλ / μπαντάνα ή οραματιστείτε ένα μπλε φως στο λαιμό. Μπορείτε επίσης να οραματιστείτε χνουδωτούς σπόρους που φέρνει ο άνεμος! Αυτό θα σας εμπνεύσει και θα σας βάλει στη διάθεση των Δίδυμων.

zwdia - love

Μερικές από τις όψεις… Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 11 Μαΐου. Σε αυτή τη φάση, τείνουμε να νιώθουμε ανεπαρκείς. Ακόμα κι αν γνωρίζουμε τι θέλουμε, αισθανόμαστε ανυπόμονοι και αρνούμαστε την ευτυχία. Η απόρριψη και η κριτική είναι τα πιο τρομακτικά πράγματα που μπορούμε να φανταστούμε αυτή τη στιγμή.

Απενεργοποιήστε τον προσομοιωτή και εστιάστε σε αυτό που είναι καλό και πραγματικό. Αποφύγετε την καταβόθρα της ανησυχίας και της φαντασίας. Νέες φαντασιώσεις ακόμα πιο μακρινές θα συνεχίσουν να υψώνονται εκτός κι αν κόψουμε τον λώρο. Εκείνοι που παραιτούνται από τη δύναμή τους μπροστά στους άλλους μπορεί να φαίνονται τελείως ήσυχοι στο εξωτερικό, αλλά μέσα τους λιώνουν. Ο ρόλος του μάρτυρα μας κάνει στρεβλωμένους και άσχημους μακροπρόθεσμα.

Παρά το πρόσωπο του πόκερ, οι άλλοι γύρω σας θα αισθανθούν την αναταραχή μέσα σας, είτε θέλετε να την παραδεχτείτε είτε όχι. Να είστε άμεσοι και ισχυροί, παρόλο που θα είναι δύσκολο. Επικεντρωθείτε στον αυτοέλεγχό σας και να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Να είστε ευγενικοί και παραγωγικοί. Αναλάβετε την ευθύνη για το σύνολο της ύπαρξής σας.

zwdia-765

Μια μέρα αργότερα, στις 12 Μαΐου, ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, μια ακόμη ανήσυχη όψη, αλλά πιο σίγουρη, πρωτοποριακή και εμπνευσμένη. Αυτή μας κάνει υπερβολικά αισιόδοξους. Αυτό που χρειαζόμαστε από τους άλλους είναι πέρα από τα κοσμικά – χρειάζεται να μοιραζόμαστε σε επίπεδο ψυχής, να μεγαλώνουμε με κάποιον, να κατανοούμε ο ένας τον άλλο βαθιά και πνευματικά, να υπερβαίνουμε.

Απλά κρατήστε ανοιχτές τις γραμμές της επικοινωνίας σχετικά με τις ενέργειες που θέλετε να κάνετε μαζί. Η μεγαλύτερη ευαισθησία μπορεί να μας οδηγήσει στο να αισθανόμαστε πληγωμένοι, αν και τα πάντα είναι απολύτως καλά. Το φυσικό παιχνίδι είναι ένας καλός τρόπος για να παραμείνετε ενεργοποιημένοι και σε αρμονία με τον σύντροφό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia