Αστρολογια 21/06-22/07 Οι Παλίρροιες της καρδιάς

zwdia-erwtikes-21-7-14

Αστρολογια ο Ηλιος στο ζωδιο του Καρκινου 

21 Ιουνίου (Θερινό Ηλιοστάσιο) – 22 Ιουλίου, 2017

Η Σεζόν του Καρκίνου συμπίπτει πάντα με το Θερινό Ηλιοστάσιο.

Ο κύκλος του Καρκίνου είναι ομαλός: όχι πολύ γρήγορος, όχι πολύ αργός. Ο Καρκίνος κυβερνάται από την Σελήνη, το αγαπημένο μου ουράνιο σώμα. Κάθε μέρα η Σελήνη ανατέλλει σε διαφορετική ώρα και μέρος, με διαφορετικό σχήμα και χρώμα.

zodia-taro-45

 

Κατά τον ίδιο τρόπο, το καβούρι συχνά μεταμορφώνεται. Είναι ασταθές, έχει μέσα του μια βαθιά ανάγκη για σπίτι, ασφάλεια και σιγουριά· είναι νοσταλγικό, άνετα αμήχανο, κατά καιρούς σε απόγνωση, λαχταρά την παιδική ηλικία.

Ο κύκλος του Καρκίνου είναι ένα μερικές φορές επώδυνο, αλλά συνήθως μαγευτικό ταξίδι στη μνήμη. Αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για να πάτε σπίτι και να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το κάνετε, μπορεί να νιώσετε ότι κάτι σας τραβάει προς τα εκεί ούτως ή άλλως.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Καρκίνος μας τραβάει σπίτι, όχι μόνο επειδή του αρέσει να κοιμάται στο κρεβάτι του και να κουρνιάζει στην κουζίνα της γιαγιάς. Μας φέρνει εδώ επειδή το σπίτι μάς θυμίζει ποιοι είμαστε και πού πρέπει να πάμε. Οι ρίζες και η παιδική μας ηλικία ξεκαθαρίζουν τα πάντα: τις νευρώσεις, τις κακές συνήθειες και τις παλιές ευχές μας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μια πυξίδα για την παρούσα στιγμή.

Οι ιδιότητες του καβουριού υποβαθμίζονται σοβαρά στην κοινωνία. Ο Καρκίνος είναι ήρεμος, στοργικός και μητρικός. Παραδίδεται στις παλίρροιες της καρδιάς του με απόλυτη ρομαντική εγκατάλειψη, ζώντας ατρόμητα στην ομιχλώδη μυστική ροή. Μας βοηθά να προχωρήσουμε στο μονοπάτι της αγάπης για τον εαυτό.

zwdia-768

Ναι, μπορεί να είναι δύσκολο, και αυτή η εποχή συχνά είναι συναισθηματικά προκλητική. Να προσέχετε τον εαυτό σας. Ξεκουραστείτε, καθώς επεξεργάζεστε όλες τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Το καβούρι θα μας δοκιμάζει τακτικά και με εξαιρετική δύναμη. Κάντε ότι σας λέει η καρδιά σας. Μερικές φορές η αλλαγή πονάει, αλλά μόνο για λίγο.

Ο Καρκίνος συχνά καταλαβαίνει πολλά, ανεξάρτητα από το αν το συνειδητοποιεί ή όχι. Για όσους είναι ήδη πολύ ευαίσθητοι, είναι πολύ σημαντικό να ενισχύετε τη προστασία σας πιο συχνά κατά τη διάρκεια του κύκλου του Καρκίνου. Πριν φύγετε από το σπίτι ή μεταβείτε από το ένα μέρος στο άλλο, οραματιστείτε ένα φωτεινό άσπρο αυγό να περιβάλλει το σώμα σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε ενσυναίσθηση, χωρίς να παίρνετε μέσα σας οποιοδήποτε θυμό, θλίψη, κ.λπ. που δεν σας ανήκουν.

zwdia

Όταν οι άμυνες μας είναι αδύναμες, απορροφούμε ακούσια / εν αγνοία μας τις αρνητικές ενέργειες. Αυτοί οι μικροί σπόροι εισέρχονται απαρατήρητοι και παγιδεύονται μέσα στη δική μας ψυχή. Έτσι, συμβαίνουν αυτές οι καρμικές συναλλαγές, που συχνά είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να δούμε ποιες είναι δικές μας και ποιες δεν είναι.

Στο σώμα, ο Καρκίνος κυβερνά τη μήτρα, το στήθος, το στέρνο, το στομάχι, το πεπτικό σύστημα, το πάγκρεας και τα χαμηλότερα πλευρά.

Ο Ήλιος ενώνεται με τον Άρη στον Καρκίνο την πρώτη ημέρα αυτού του κύκλου. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο. Μια μέρα μετά το ηλιοστάσιο, ο Ερμής μπαίνει και αυτός στον Καρκίνο. Στις 24 Ιουνίου είναι η Νέα Υπερσελήνη στον Καρκίνο, σημειώνοντας την πιο καβουρίσια ημέρα του έτους.

Ο Ερμής και ο Άρης θα προχωρήσουν στον Λέοντα πριν τελειώσει ο κύκλος του Καρκίνου. Την τελευταία ημέρα της σεζόν, η Σελήνη θα είναι και πάλι στον Καρκίνο.

Ο αέρας ξεθωριάζει τώρα, μετατρέπεται σε τίποτα. Οι σταγόνες βροχής έρχονται, μαλακά στην αρχή, στη συνέχεια σταθερές και άκαμπτες και πέφτουν στους ανοιξιάτικους σπόρους που είναι διάσπαρτοι στο έδαφος της ψυχής του δάσους. Νερά που καθοδηγούν, πλούσια σε συγχώρεση. Σας προτείνω να κοιτάτε πολύ τη Σελήνη και να προετοιμαστείτε για μια ισχυρή Πανσέληνο στις 9 Ιουλίου!!!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot