Αστρολογια 28/09 Το Παρελθον Επανερχεται

kerato-7-logoi-na-fugeis

Αστρολογια Ο Πλούτωνας γυρίζει σε Ορθή Πορεία

Ο Πλούτωνας είναι ένας πλανήτης που έχει υποτιμηθεί ή υποβιβαστεί εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει χάσει κάτι από την ισχυρή του επίδραση, όταν διασχίζει τον προσωπικό σας χάρτη ή όταν σχηματίζει όψεις με άλλους πλανήτες στο σύμπαν!

zodia-taro-45

 

Η διάβαση του Πλούτωνα από έναν προσωπικό αστρολογικό χάρτη, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «μια αλλαγή πέρα από την ικανότητά σας να την ελέγξετε». Ειδικά αν κάνει κάποια τραχιά όψη, η αλλαγή θα επέλθει στη ζωή σας με τη βοήθειά σας ή όχι! Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τις θετικές όψεις του, όμως εκεί τα πράγματα είναι πιο διαχειρίσιμα.

Ο Πλούτωνας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 20 Απριλίου. Την Πέμπτη στις 28 Σεπτεμβρίου θα κάνει τη λεγόμενη «στάση» στη διαδρομή του, για να γυρίσει ορθόδρομος στις 16 μοίρες του Αιγόκερω. Αυτή είναι μια πολύ ισχυρή θέση, ειδικά αν ταυτόχρονα σχηματίζει όψεις στον αστρολογικό σας χάρτη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ο ηγέτης του Κάτω Κόσμου βρίσκεται στο μέσο της διαδρομής του, σε έναν μεγάλο κύκλο που θα πραγματοποιήσει στον Αιγόκερω μέχρι και το 2024. Να ξέρετε πως ό,τι λίμναζε ως τώρα στο υποσυνείδητό σας, ενδέχεται να αποκτήσει την ώθηση να προβάλει στο συνειδητό.

Αυτή η δυναμική πλανητική αλλαγή κεντρίζει όσα κρύβονταν – τόσο ατομικά όσο και συλλογικά – τα οποία θα αρχίσουν να αναδύονται με το ρεαλιστικό τους πρόσωπο. Νομικές υποθέσεις ή άλλα θέματα

παρόμοιας φύσεως που ήταν σε αναμονή, τώρα θα ανακτήσουν πορεία. Μυστικά μπορεί να αρχίσουν να αποκαλύπτονται ξαφνικά ή να βγαίνουν στην επιφάνεια σε ευρύτερο κύκλο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Δεν αποκλείεται να δούμε καταστάσεις ή άτομα που γίνονται βασανιστικά σε κάποιους τομείς, καθώς ο Πλούτωνας ενέχει το στοιχείο της εμμονής. Επίσης κυβερνά καθετί σκοτεινό και υπόγεια υποκινούμενο, το σεξ, τους εκφοβισμούς, την πυρηνική ενέργεια και τις πρώτες ύλες – όπως και αυτούς που κατέχουν αυτούς τους τομείς. Γι’ αυτό είναι σύνηθες να παρατηρούνται σημαντικά γεγονότα στην παγκόσμια αρένα, όποτε ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία.

Ο ηγέτης του Άδη κυβερνά παράλληλα την αποφασιστική αλλαγή και τη μεταμόρφωση! Με τον Δία και τον Ήλιο να βρίσκονται στον Ζυγό αυτή την περίοδο, το πιο πιθανό είναι να υπάρχει συνολικά ουσιαστική διάθεση για συμβιβασμούς και ισορροπίες. Ας έχετε όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι η αφύπνιση αυτού του δυνατού πλανήτη, μπορεί να φέρει τον καθένα αντιμέτωπο με αλλαγές στον ίδιο του τον εαυτό και τη συλλογική του συνείδηση μέσα στον μήνα που έπεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65