Αστρολογια 29-30/07 Η Ωρα των Αλλαγων

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Αστρολογια 29 Ιουλίου – Ο Ουρανός σταθεροποιείται ανάδρομος (στον Κριό, μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου)

Ο Ουρανός τώρα φαίνεται να πηγαίνει προς τα πίσω με φόντο τα αστέρια. Αυτό είναι συχνά ένα σημείο καμπής σε καταστάσεις που αφορούν θέματα αυθορμητισμού, ελευθερίας, την αποτίναξη παλιών προτύπων, την εξέγερση και την έκφραση της προσωπικής μοναδικότητας του καθενός.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Θα μπορούσαν τα πάντα να φαίνονται λίγο χαοτικά ή ακανόνιστα – ή ίσως απλά αυθόρμητα και συναρπαστικά -μέχρι και μια εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή. Ωστόσο, η απόλυτη ατζέντα του Ουρανού είναι να ανοίξει το δρόμο, έτσι ώστε το αληθινό πνεύμα σας να εκδηλωθεί στη ζωή σας.

 

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε απροσδόκητες αλλαγές, λάμψεις διορατικότητας, ή διαταραχή των καθιερωμένων καταστάσεων που δεν λειτουργούν καλά (που μπορεί να περιλαμβάνουν υπολογιστές, το Διαδίκτυο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις ομάδες, τους φίλους ή τα μελλοντικά σας σχέδια).

 

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτό μπορεί να είναι το ξύπνημα μιας νέας προοπτικής, να έρθετε σε μια πιο ξεκάθαρη εστίαση μέσω της ευρύτητας του πνεύματος και να είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Αν έχετε δυνατές όψεις από τον Ουρανό στον γενέθλιο χάρτη σας, είναι πιο πιθανό να νιώσετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης.
Αστρολογια 30 Ιουλίου – Ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο (μέχρι τις 07 Οκτωβρίου)

Ο Ερμής κινείται στο δικό του ζώδιο, της Παρθένου, όπου φέρνει τη συνειδητοποίηση της υγείας, της θεραπείας, της εργασίας και της υπηρεσίας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να είστε αναλυτικοί, μεθοδικοί και επικεντρωμένοι στην βελτίωση.

zwdia - love

Αλλά προσέχετε να μην χαθείτε υπερβολικά μέσα στις λεπτομέρειες ή στην τελειομανία, που δεν μπορείτε να δείτε το δάσος παρά μόνο το δέντρο. Αυτή η ενέργεια χρησιμοποιείται σωστά όταν βρίσκετε τρόπους για να κάνετε τη δουλειά σας και την επιδίωξη των στόχων σας, πιο αποδοτικά και αποτελεσματικά.

Δοκιμάστε να οργανώσετε τις δραστηριότητες σας καλύτερα και ιεραρχήστε τες ανάλογα με το τι λειτουργεί καλά και τι χρειάζεται βελτίωση και πως. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσα τυχόν προβλήματα υγείας συνεχίζατε να βάζετε σε δεύτερη μοίρα. Όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας, αυτή η διέλευση μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε μια αποτελεσματική στρατηγική για να προχωρήσετε μπροστά.

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

zwdia shmera