Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 04/07 Τρίτη

97723020

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 04/07

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Οι λόγοι σας έχουν κάνει τον άνθρωπο σας, πάρα πολύ ευτυχισμένο. Αυτό είναι και κάτι που μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα σας οδηγήσει σε μονιμότητες!
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

 

Ταύρος: Με τόσους φίλους εσείς δεν είναι δυνατόν, να αισθάνεστε μόνοι. Λίγη υπομονή και θα δείτε, ότι ένας καινούργιος έρωτας θα σας προσεγγίσει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Δεν χρειάζεται να είσαστε σε όλους αρεστοί! Θα ήταν πάρα πολύ βαρετό… για το ζώδιο σας. Άλλωστε είστε τόσο δημοφιλείς, που δεν σας λείπει τίποτα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καρκίνος: Όλα τα λόγια που σας έχει πει ο άνθρωπος σας, δεν μπορείτε να τα προσπεράσατε. Σε ότι έχετε απορία, καλό θα ήταν να ρωτήσετε ευθέως.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Λέων: Είσαστε ανάμεσα σε παρόν και παρελθόν. Είναι μια εποχή που θα πρέπει εσείς να πάρετε σοβαρές και ώριμες αποφάσεις, για την ερωτική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Κάποιος σας καθυστερεί και κατά καιρούς σας ζητά, νέα χρονικά όρια και την κατανόηση σας. Μην χάσετε το Καλοκαίρι σας με αυτόν τον τρόπο.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ζυγός: Είσαστε σε όλα τα ζητήματα αντίθετοι με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι, που σίγουρα δεν μπορείτε να το πάρετε μαζί στις κοινές σας διακοπές.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Σκορπιός: Πολλά τα θέματα, που έχετε να επιλύσετε μέσα στην εργασία και τα οικονομικά σας. Αφήστε τους μεγάλους έρωτες, για λίγο αργότερα.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Έχει μεγάλη σημασία για τον άνθρωπο σας, να γνωρίζει κάποια πιο ιδιαίτερα πράματα – μυστικά για το παρελθόν σας. Πείτε τα πιο ανώδυνα!
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Αιγόκερως: Σκορπίζετε τον χρόνο και την καλή σας διάθεση, για να έχετε τους πάντες σε ικανοποίηση. Κάπου εκεί έχετε ξεχάσει και τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Υδροχόος: Τα λόγια σε κάποιες κρίσιμες καταστάσεις, είναι απλά περιττά. Κάντε κάτι περισσότερο και θα δείτε ότι τελικά θα κατακτήσετε την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Ιχθείς: Οι σχέσεις και οι φιλίες καλό θα ήταν να μην μπλέκονται. Σε κάθε περίπτωση δείτε τι είναι πιο καλό και πιο συμφέρον για εσάς, και χωρίς μεγάλες θυσίες.. πάλι!
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.