Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 12/01 Πέμπτη

9-logoi-xwrismoy

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 12/01

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέσης σας

Κριός: Οι μέρες, μέχρι την αλλαγή του ζωδίου σας δίνουν μια δυναμική για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ερωτικής σας σχέσης. Αυτό θα φέρει και την ισορροπία.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Ταύρος: Τα λόγια δεν σας αγγίζουν. Μόνο οι πράξεις. Άρα δώστε ένα εύλογο χρονικό διάστημα και αναμείνατε τις εξελίξεις, από την πλευρά του συντρόφου σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Οι στόχοι σας αν τελικά σας ενδιαφέρει το άτομο που υπάρχει στην ζωή σας, θα πρέπει άμεσα να ανακοινωθούν και να συζητήστε για το μέλλον σας.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Καρκίνος: Κάποιος θα προσπαθήσει να σας εντυπωσιάσει με λόγια. Θα δείτε ότι αυτό άμεσα θα ξεφουσκώσει. Δεν πειράζει, είσαστε συνηθισμένοι σε τέτοια.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Λέων: Για ακόμη μια φορά έχετε ξεχάσει αυτά τα άσχημα που έγιναν στο παρελθόν. Αν κάποιος καταφέρει και σας στεναχωρήσει θα φταίτε μόνο εσείς.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Καρκίνος

Παρθένος: Η λογική του να εξυπηρετείτε τους πάντες, δεν είναι και η καλύτερη. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι σίγουρα, να βάλετε προτεραιότητες
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Ζυγός: Πολλές οι καινούργιες γνωριμίες, που υπάρχουν στο προσκήνιο και σας γοητεύουν. Ενεργοποιήστε τα αυστηρά σας φίλτρα, και μην είστε καθόλου χαλαροί.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Θα μπορέσετε επιτέλους να βρείτε, την χρυσή τομή με τον άνθρωπο σας, προκειμένου να αποφασίσετε γύρω από θέματα δεσμεύσεων.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Τοξότης: Η λογική σας, είναι και αυτή που κατά καιρούς σας σώζει. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν σας ταιριάζουν στην καθημερινότητα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Αιγόκερως: Έχετε αλλάξει πολλά μέσα στην τραχιά συμπεριφορά σας, και αυτό σαν τελικό αποτέλεσμα, θα φέρει τον άνθρωπο σας, πιο κοντά στην καρδιά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Υδροχόος: Ο προορισμός σας στην προσωπική σας ζωή, αν τελικά είναι διαφορετικός, από αυτόν που θέλει το ταίρι σας, ίσως και πρέπει να συζητήσετε πιο ειλικρινά.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ιχθείς: Η εξέλιξη σας, δεν πρόκειται να σταματήσει, επειδή εσείς χωρίσατε. Αντιθέτως, ίσως και να σας; κάνει να ασχοληθείτε πολύ πιο ενεργά με την ζωή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.