Ερωτική Αστρολογία Ιούνιος ‘16

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Ερωτική Αστρολογία Ιούνιος ‘16

Μυρίζει Καλοκαίρι! Οι μέρες ξεκινάνε με υψηλές θερμοκρασίες και νέες αγάπες που θα αναπληρώσουν τα κενά στις πληγωμένες καρδιές. Οι νέες θέσεις των πλανητικών ‘φίλων’, Αφροδίτης και Ερμή, δίνουν σε όλους μια καλύτερη αίσθηση της νέας εποχής, που σίγουρα θα ανανεώσει την στάση ζωής που πια ασφυκτιά μέσα στην παρατεταμένη μετριότητα.

Για όλους…:

Κριός: Είναι η καλύτερη εποχή για να κάνετε αυτά που θέλετε στην προσωπική σας ζωή, που ευτυχώς μετά από μεγάλους κυματισμούς, την έχετε πια γαληνέψει. Η παρόρμηση έχει δώσει την θέση της στην ωριμότητα για τις επόμενες επιλογές παντού. Οι δεσμευμένοι, θα κάνουν την προσπάθεια τους, να αλλάξουν τις δύσκολες συνθήκες, και να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους.

zodia-taro-45

Προσοχή στις: 14 και 29 Ιουνίου

Ταύρος: Αναζητήστε και πιαστείτε μόνο από τις χειροπιαστές πια καταστάσεις, που υπάρχουν τριγύρω σας. Δεν είναι εποχή για ονειροπόληση. Η περίοδος σας δείχνει τους τρόπους για να λύσετε άμεσα, τις εκκρεμότητες μέσα σε συναισθηματικές σχέσεις – υποθέσεις διαζυγίων που δεν περπατάνε, ακόμη και γνωριμιών, που έμειναν ημιτελείς.

Προσοχή στις: 10 και 19 Ιουνίου

Δίδυμοι: Είναι το διάστημα, που μπορείτε να κάνετε τις καταλυτικές ανατροπές σε κάθε έναν τομέα της ζωής σας. Ο Ήλιος με την Αφροδίτη και τον κυβερνήτη σας, ανοίγουν πόρτες σε όλα αυτά τα σκοτεινά σημεία της ζωής σας., Ατυχείς σχέσεις θα τερματιστούν, γάμοι – συγκατοικήσεις που απλά καθυστερούσαν, τώρα θα ολοκληρωθούν.

Προσοχή στις: 4 και 16 Ιουνιου

Καρκίνος: Η επιβράβευση έρχεται μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής και προσπαθειών. Το άτομο που υπάρχει στο μυαλό και την καρδιά σας, θα σας ζητήσει κάτι περισσότερο. Όλοι οι Καρκίνοι ανεξαρτήτως, θα δουν την προσωπική τους ζωή να ανθίζει και να τους αποδίδει τα καλύτερα. Ακόμη και οι εν σχέση, θα έχουν καλύτερες προοπτικές.

Προσοχή στις: 05 και 29 Ιουνίου

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Η πολυπόθητη σταθερότητα και ηρεμία είναι μπροστά σας. Το Καλοκαίρι έρχεται για να σας γεμίσει τις μπαταρίες. Σχέσεις που είχαν τα σκαμπανεβάσματα τους, τώρα ξαναξεκινούν. Αυτοί που έχουν σχέση που μεσολαβεί χιλιομετρική απόσταση, θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουν τα θέλω τους.

Προσοχή στις: 06 και 27 Ιουνίου

Παρθένος: Μεγάλη η εσώτερη ανάγκη για ξεκαθαρίσματα και επιβεβαίωση πορείας. Είναι το τελευταίο διάστημα, αυτό το Καλοκαίρι, που ο Δίας θα παραμείνει μέσα στον ζωδιακό σας οίκο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχετε στην διάθεση σας 3 ολόκληρους μήνες, για να διορθώσετε ότι χρειάζεται σε

όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Επικεντρωθείτε στην γήινη πλευρά σας, και μην κάνετε άλλες εκπτώσεις.

Προσοχή στις: 10 και 30 Ιουνίου

Ζυγός: Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να ήταν απαγορευτικό, για να ξεδιπλώσετε τις ανάγκες σας, αλλά στο τώρα όλα είναι δυνατά. Σαν ζώδιο διαθέτετε τις υποδομές. Οι αστρολογικές όψεις των εξωτερικών πλανητών, μετά την πανσέληνο του Ιουνίου θα σας δώσουν τις ευκαιρίες, για να διορθώσετε και την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.

Προσοχή στις: 06 και 27 Ιουνίου

Σκορπιός: Τίποτα δεν είναι απαγορευτικό για εσάς. Τώρα που ο Άρης είναι μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να κινηθείτε μπροστά. Συναισθηματικές σχέσεις, στις οποίες είχατε επενδύσει θα σε επιβραβεύσουν πλέον πλουσιοπάροχα. Οι περισσότεροι Σκορπιοί αυτό το καλοκαίρι θα βρουν την αισθηματική τους πια ισορροπία.

Προσοχή στις: 11 και 25 Ιουνίου

Τοξότης: Οι σκέψεις και οι πράξεις θα ταυτιστούν και εσείς αυτό το Καλοκαίρι θα αναζητήσετε την ολοκλήρωση των ονείρων σας. Είστε υπεύθυνα απέναντι σε σχέσεις, που πια ξέρετε ότι είτε θα τις τερματίσετε, είτε θα τις περάσετε σε ένα νέο καλύτερο επίπεδο. Ο καλύτερος σας φίλος πια, ο Κρόνος, σας αποδίδει ευκολίες και ευκαιρίες, για να πατήσετε καλύτερα στην καθημερινότητα σας.

Προσοχή στις: 02 και 19 Ιουνίου

taro-oroskopio-54

Αιγόκερως: Είστε δραστηριοποιημένοι και πλέον οι καθυστερήσεις δεν θα αποτελούν μέρος της ζωής σας. Το περιβάλλον είναι θετικό και εσείς θα κάνετε πια ότι μπορείτε, για να ξεκαθαρίσετε δεσμούς και ανάμεικτα συναισθήματα. Μετά τις 14 Ιουνίου, οι αδέσμευτοι, θα τύχουν καινούργιων γνωριμιών που θα τους κάνουν και πάλι να σκεφτούν τα καλά της συντροφικότητας, και ένα κοινό μέλλον.

Προσοχή στις: 07 και 14 Ιουνίου

Υδροχόος: Οι δοκιμάσεις έχουν τελειώσει. Ασχοληθείτε πια με την αισθηματική σας σχέση, που μπορεί να σας δώσει όλα αυτά που ζητάτε. Οι μέρες γύρω από την πανσέληνο του Ιουνίου σας φωτίσουν εσάς τους χωρισμένους με αποτέλεσμα, να μπορέσετε μέσα από κοινό διάλογο να βρείτε τις κοινές συνισταμένες. Όλα τα άλλα θα έρθουν με τον καιρό.

Προσοχή στις: 10 και 15 Ιουνίου

Ιχθείς: Θα εντυπωσιάσετε του πάντες Ψαράκια. Οι μέρες του Καλοκαιριού είναι άκρως δελεαστικές και εσείς θα ζητήσετε να δοκιμάσετε τα πάντα. Τίποτα πια δεν θωρείται δεδομένο, ακόμη και σχέσεις θα μπουν σε ανάλυση για το αν τελικά αξίζει να παραμείνουν ή να τερματιστούν. Όλοι οι Ιχθείς φέτος θα εκκαθαρίσουν την ζωή τους, από οποιονδήποτε και οτιδήποτε τους βαραίνει.

Προσοχή στις: 17 και 23 Ιουνίου

tarw-erwtoskopio