Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.07 Πέμπτη

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.07 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 12. Τα Πουλιά ( 09 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια από τρίτους
2) Ειδήσεις έρωτα
3) Εργασιακά νέα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Οι δυσκολίες που έχετε τώρα με τον άνθρωπο σας, για να συνεννοηθείτε, ακουμπούν και όλα αυτά τα παλιά, που ακόμη δεν έχετε λύσει.

ζωδια – Καρκίνος: Δεν χρειάζεται όλα τα εσώτερα του δεσμού σας, να τα ανακοινώνετε στους φίλους σας. Ίσως και αυτό να προσβάλει τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Ζυγός: Οι φετινές σας διακοπές, θα έχουν κάτι ξεχωριστό. Όσοι είναι μόνοι, θα καταφέρουν να βρουν στον προορισμό τους, έναν νέο έρωτα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Αν έχετε κάτι νέο να πείτε στον άνθρωπο σας, τότε, αφήστε τις μεγάλες υποσχέσεις, και ασχοληθείτε με τα θέματα, που σας βαραίνουν.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε ξεκινήσει έναν διάλογο με το ταίρι σας, που μάλλον μέσα στον Αύγουστο θα καταλήξει σε δεσμεύσεις πιο επίσημες.

ζωδια – Λέων: Αν δεν μπορείτε να πάτε πίσω στο παρελθόν, στον άνθρωπο που αγαπήσατε… τότε μην τον ενοχλείτε μέσα από γνωστούς και σποραδικές επικοινωνίες.

ζωδια – Σκορπιός: Έχετε κάποιες ερωτικές εκκρεμότητες, με ένα άτομο που ήδη είναι σε δέσμευση. Άρα το καλύτερο θα ήταν άμεσα να μιλήσετε και να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Υδροχόος: Όλα έχουν έρθει έτσι όπως τα είχατε προγραμματίσει. Το μόνο που απομένει είναι να βρείτε μια ισορροπία… για το ερωτικό σας κομμάτι.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Εσείς φροντίζετε τους πάντες για να είναι ευτυχισμένοι, και κάπου έχετε ξεχάσει τον καλό σας εαυτό. Κάντε μια προσπάθεια, να επανέλθετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια – Παρθένος: Οι μέρες μέχρι να φύγει αυτός ο δύσκολος μήνας, σας έχουν κάνει να αισθάνεστε και πάλι δυνατοί, για να προσπεράσετε μια ερωτική απογοήτευση.

ζωδια – Τοξότης: Αν έχετε κουραστεί να κυνηγάτε τον άνθρωπο σας, για να σας δώσει κάποιες πιο σαφείς απαντήσεις, ίσως και αυτό να δείχνει ότι δεν είναι έτοιμος.

ζωδια – Ιχθύς: Έχετε άπειρες προσκλήσεις, από τον φιλικό σας περίγυρο, που αυτό που αποζητά, είναι να σας έχει πιο κοντά του. Εσάς… όλοι σας αγαπούν.

zodia-zvdia-75