Ζωδια Νεα Σεληνη 29/11 Η Αρχη της Αγαπης

toksotis-synastria

ζωδια Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Τρίτη 29 Νοεμβρίου, 2016 

Ο Σκορπιός εξακολουθεί να μας σέρνει αδυσώπητα στις σκιές. Ήμασταν αναγκασμένοι να φτάσουμε στον πυρήνα κατά τη διάρκεια του κύκλου του Σκορπιού και απ’ ότι φάνηκε ήταν ένας πυρήνας πολύ μακριά από το φως. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον πυρήνα ως βάση, τώρα μπαίνουμε στο άγνωστο.

Ο Σκορπιός ζει στο αόρατο και ναι, μπορεί να είναι τόσο σκοτεινός όσο και οι ολισθηροί τοίχοι της αόρατης σπηλιάς που κατοικεί. Υπό την επιρροή του Σκορπιού συχνά αισθανόμαστε ότι θα προτιμούσαμε να πεθάνουμε, μεταφορικά μιλώντας, από το να ζούμε υπό συνθήκες που θεωρούμε απαράδεκτες.

 

Μια τόσο πλήρης αλλαγή δίνει την αίσθηση ότι ο θάνατος είναι πράγματι πιο κοντά. Η ουρά του Σκορπιού είναι ένα εργαλείο που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε πάνω στον εαυτό μας. Αυτή ακριβώς είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τον Σκορπιό: να μάθει πώς να χρησιμοποιεί σωστά τη δύναμή του.

zodia-taro-45

Τα λέω όλα αυτά επειδή η εποχή του Σκορπιού προανήγγειλε τόσο πολύ πόνο και απογοήτευση. Ξέρω ότι όλοι λαχταρούμε τώρα τη ζωηρότητα του Τοξότη. Ας υποκλιθούμε σε αυτή τη Νέα Σελήνη, ας μας υψώσει στο σημείο που θέλουμε πραγματικά να βρεθούμε. Τοξότη, έλα πιάσε μας, ρίξε μας στην πλάτη σου με μία φλογερή ηχητική έκρηξη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μας ενώνει. Αυτή η διέλευση είναι μια ισχυρή υπενθύμιση για το τι μπορεί να επιτευχθεί όταν βγαίνουμε από την απομόνωση και επανερχόμαστε μέσα στο συλλογικό. Σε μεγάλη κλίμακα όλοι πρέπει να βγούμε έξω και να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν. Ας γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον στο πάρκο, κάτω από τα αστέρια, οπουδήποτε και ας μοιραστούμε την αγάπη.

Ο Τοξότης – κένταυρος ευδοκιμεί στη μεγαλοψυχία, περιπλανάται, πετά, κινείται ελεύθερα μέσα σε παλιές καλές περιπέτειες και έννοιες που φωτίζονται. Ο Τοξότης αγαπά να ταξιδεύει τόσο με το σώμα όσο και με το μυαλό. Αυτή η νέα Σελήνη μας ζητά να εξετάσουμε την κατεύθυνσή μας. Θα εξετάσουμε πρώτα το πώς και το τι μαθαίνουμε.

zwdia

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά συγκινητική επικοινωνία που μας περιμένει. Παρακαλώ, περάστε καλά. Πιείτε και χαμογελάστε, γιορτάστε, βγείτε έξω στην πόλη. Χαμογελάτε ενόσω λέτε στους άλλους πόσο εκτιμάτε τη γενναιοδωρία τους. Δώστε μεγάλες αγκαλιές, να είστε καλοί ο ένας με τον άλλο. Ας γεμίσει αυτό το φως την καρδιά σας και όλο σας το είναι. Κλείστε τα μάτια σας και αναπνεύστε βαθιά.

Αυτή η φωτιά είναι καταλύτης. Ακριβώς όπως η φωτιά βοηθά ένα δάσος να ξαναγεννηθεί, έτσι και οι φωτιές του Τοξότη μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε από την αρχή. Πετάξτε τα όλα στις φλόγες – αφήστε τα να πεθάνουν. Απελευθερωθείτε και έπειτα ανοιχτείτε…

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις