Ζωδια Σ/Κ 09-10/09 Εκφράστε τις πιο τρελές ιδέες σας

erwtiko-wroskopio-kalokairi-2014-zwdia

Ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο 

Η Σελήνη μεταλλάσσεται από Κριάρι σε Ταύρο αυτό το Σαββατοκύριακο, με την ηγεσία της να περνά από τον Άρη στην Αφροδίτη. Και η ατμόσφαιρα μεταλλάσσεται από πύρινη σε γήινη, καθώς ο Άρης περνά στην Παρθένο της Γης και η Αφροδίτη στον Λέοντα της Φωτιάς.

Θα υπάρχει μια βιάση για εξέλιξη, μια λαχτάρα για δημιουργικό κέρδος, μια ανάγκη να διατηρηθεί η κυριαρχία στα εδάφη που έχετε κερδίσει!

zodia-taro-45

 

Ο Άρης από την Παρθένο θα σχηματίσει τρίγωνο με την Ήρα από τον Αιγόκερω μέσα σε αυτό το διήμερο, ενώ η Αφροδίτη θα βρεθεί σε θέση τριγώνου με τον Κρόνο και σε θέση χιαστί με τον Πλούτωνα, με τον οποίο θα σχηματίσει τρίγωνο ο Ήλιος.

Η περίοδος αυτή διέπεται από την Παρθένο, με τον κυβερνήτη της τον Ερμή να την αφήνει και να περνά ξανά στον Λέοντα, αφήνοντας πίσω του την όψη τριγώνου με τον απρόβλεπτο Ουρανό.

Θα έχετε λίγες ευφυείς αναλαμπές μέσα στο διήμερο, όμως σύντομα όλοι θα ξαναβρείτε το ρυθμό και τα κεκτημένα σας για να περάσετε ξανά στη δράση! Αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι να μετατρέπετε τις δεσμεύσεις σας σε πράξη.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η ανάγκη είναι να προχωρήσετε μπροστά, γι’ αυτό η πρακτική σας μπορεί να μεταβάλει ή να ενδυναμώνει τους επιβεβαιωμένους δεσμούς σας. Όσα γίνονται αυτή την περίοδο, στήνουν τα θεμέλια των μελλοντικών δομών στις πιο στενές σας σχέσεις.

Αυτά που λαχταράτε, είναι αυτά που αποδίδονται στο σχεδιασμό αυτών των δομών! Ακόμη κι αν δεν τα βλέπετε ακόμη με καθαρές γραμμές, εμπιστευθείτε τη θέλησή σας να φτάσετε ως εκεί. Αφήστε να αναδυθούν όσα πραγματικά επιθυμείτε, χωρίς να σας απασχολήσει τώρα το αν είναι εφικτή η πραγμάτωσή τους. Θα περάσετε στο διαχωρισμό του άχυρου από το στάρι αργότερα, όταν θα έχετε όλη τη σοδειά σας στο αλώνι. Πρέπει να θέσετε σε λειτουργία τις δημιουργικές σας πηγές για να κάνετε τη συγκομιδή πρώτα!

Προσφέρετε τις υπηρεσίες σας άφοβα, χωρίς να σας απασχολήσει το πώς θα εκληφθούν. Θα καταφέρετε να συντονιστείτε αφότου βρεθείτε εκεί που πρέπει. Το βασικό είναι να κινηθείτε και να διεκδικήσετε αυτό που εσείς θεωρείτε και νιώθετε σωστό! Να ξέρετε ότι αυτή είναι η στιγμή να εμμείνετε στους στόχους σας, ακόμη και δια πυρός και σιδήρου. Να προχωράτε – και θα διορθώνετε τις κινήσεις σας καθ’ οδόν.

zwdia

Εστιάστε στη δέσμευση που έχετε μπροστά σας, χαράξτε το μονοπάτι σας! Εναπόκειται σ’ εσάς να αποφασίσετε προς τα πού θα κατευθύνετε την πρόοδό σας. Να προχωράτε και να δοκιμάζετε. Δεν χρωστάτε εξηγήσεις σε κανένα, όμως θα είναι συνετό να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας για να αντιλαμβάνεστε αν πορεύεστε σωστά.

Από την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη προσεγγίζει τον Ουρανό και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή στον Λέοντα, το τελευταίο καλοκαιρινό πυροτέχνημα! Το Σάββατο το πρωί όλη αυτή η όψη τελειοποιείται… Ώρα να εκφράσετε τις πιο τρελές ιδέες σας, να τις εξερευνήσετε όπως σας αρέσει, χωρίς καμία αναστολή!

zwdia

Αργότερα το Σάββατο ο Ερμής από την Παρθένο θα προσεγγίσει τον Άρη και θα σχηματίσει τρίγωνο με την Ήρα, ενώ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα φωταγωγήσει ένα μεγάλο τρίγωνο στα γήινα ζώδια.

Κάθε κομματάκι αρχίζει να βρίσκει τη θέση του, καθώς οι Άρης και Ερμής υποδεικνύουν μια αύξηση στην ταχύτητα – σωματικά και πνευματικά! Η ατμόσφαιρα γεμίζει από μια χαρά όλο διαύγεια, νιώθετε την ώθηση να κινηθείτε προς όσα σας ευχαριστούν! Επενδύστε σε αυτή την απόλαυση με το καλύτερο χαμόγελό σας!

zwdia-zodia-tarw

Την Κυριακή το πρωί, η Σελήνη από τον Ταύρο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα προχωρά προς ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη και θα εμπλακεί στο τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Φυσικά πρέπει να είστε δραστήριοι όσο λάμπει ο Ήλιος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά απαραιτήτως…

Διατηρήστε την εμπιστοσύνη ότι όσα δεν αποδίδουν, θα αποβληθούν έτσι κι αλλιώς στην πορεία! Αποβάλετε κάθε προσήλωσή σας στις λεπτομέρειες και επενδύστε σε όσα λειτουργούν για εσάς, όχι σε όσα φαίνονται όμορφα στον σχεδιασμό!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot