Η τράπουλα ΧΑΝΤΙΣ φανερώνει τα ψέματα μέσα στις σχέσεις

d6f87b6c656a4e3d1553a86ef22961fc274920fb

Η τράπουλα ΧΑΝΤΙΣ φανερώνει τα ψέματα μέσα στις σχέσεις

Μια μαντική τράπουλα, που μπορεί να αποκαλύψει τα ψέματα και τις αλήθειες μέσα στις αισθηματικές σχέσεις. Το μέλλον φωτίζεται… και οι τελικές αποφάσεις βαραίνουν… τον Ενδιαφερόμενο.

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ
Είσαστε ήδη καχύποπτοι, με αυτά που βλέπετε και αντιλαμβάνεστε ότι συντελούνται στην σχέση σας. Σίγουρα ουδείς θα τα παραδεχτεί, άρα το πιο σωστό για την αξιοπρέπεια σας, θα ήταν… να μιλήσετε και να κάνετε τις προτάσεις σας πιο ευθέως.

zodia-taro-45

Ταύρος: ΤΟ ΟΧΤΩ
Φοβάστε και αγωνιείτε ότι αν θελήσετε … να πείτε κάτι περισσότερο, στον άνθρωπο σας, ίσως και να θυμώσει – ίσως και να φύγει. Ωστόσο σκεφτείτε, ότι αν τελικά κάποιος επιθυμεί να φύγει, θα το κάνει ούτως ή άλλως στην δοθείσα ευκαιρία.

Δίδυμοι: ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ
Οι σκέψεις και οι λόγοι σας έχουν έναν σκοπό. Να μιλήσετε πια ευθέως και ειλικρινά στον άνθρωπο που αγαπάτε … και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Πιο πολύ ανάγκη το έχουν αυτό οι μακροχρόνιες σχέσεις, που δεν εξελίσσονται τον τελευταίο καιρό.

Καρκίνος: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ
Οι ευκαιρίες για να επανασυνδεθείτε θα είναι πολλές και άμεσες. Αυτό που τελικά έχει σημασία, είναι αυτήν την μοναδική φορά, που και το σύμπαν σας ευνοεί, εσείς θα πείτε τις απαιτήσεις σας, χωρίς να δώσετε άλλα χρονικά όρια και πιστώσεις υπομονής.

Λέων: ΤΟ ΑΛΟΓΟ
Οι υποθέσεις του συντρόφου σας, δεν τον αφήνουν … να σας δοθεί στο 100%, όπως δηλαδή κάνετε και εσείς. Αυτό φυσικά πια είναι στο δικό σας χέρι, αν επιθυμείτε να περιμένετε περισσότερο, ή να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας. Όπως και να έρθουν τα πράματα, θα είναι μόνο … για το καλό σας.

Παρθένος: ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
Οι προθέσεις οι δικές σας, είναι να λήξετε το άγονο παρελθόν σας, και να τα ξαναβρείτε με έναν σύντροφο σας, που αυτήν την εποχή, έχει κάτι άλλο – νέο στην ζωή του. Εσείς ξεκαθαρίστε τις προτάσεις σας … και αφήστε τον να κάνει όποτε μπορεί, την δική του κίνηση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Η ΑΓΑΠΗ
Ζυγίστε από την δική σας πλευρά και χωρίς ενδοιασμούς, τα οφέλη που εισπράττετε από τον άνθρωπο που έχετε τώρα στην ζωή σας και τις δράσεις του. Ίσως και να απογοητευτείτε. Και εσείς γνωρίζετε μέσα σας, ότι μάλλον κάτι λάθος έχει γίνει… και συνεχίζει να γίνεται.

Σκορπιός: ΤΟ ΠΕΝΤΕ
Οι διορίες χρόνου, που έχετε βάλει μέσα στην σχέση σας και στο άτομο που αγαπάτε, τείνουν να τεντώσουν πάλι. Και εσείς βλέπετε ότι οι δράσεις του δεν είναι και τόσο έντονες ή κατά καιρούς… ακούτε ανακρίβειες. Το μέχρι πότε, σίγουρα θα το αποφασίσετε εσείς.

Τοξότης: Ο ΑΣΟΣ
Η θλίψη που υπάρχει στα μάτια σας, για την μετριότητα που συντελείται στην ερωτική σας ζωή, είναι κάτι που δεν το επιθυμείτε πια. Είναι μόνο στο δικό σας χέρι, να κάνετε τις κινήσεις σας … είτε για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, είτε για να φύγετε και να ηρεμήσετε… αν τολμάτε!

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Αιγόκερως: ΤΟ ΠΕΝΤΕ
Σχεδόν έχετε ακούσει τα πάντα από το στόμα του συντρόφου σας, και προκειμένου να σας κρατήσει κοντά του. Όμως και τελικά, δεν έχετε δει και κάποια ανάλογη πράξη. Μήπως έχετε ανάγκη … το παραμύθι?! Αποφασίστε και βάλτε τα πράματα σε μια σειρά.

Υδροχόος: Ο ΒΑΛΕΣ
Δεν σας πιάνουν εύκολα κορόιδο στην αγάπη. Αυτήν την φορά και εσείς καταλαβαίνετε, ότι αυτήν η σχέση, δεν εξελίσσεται όπως την είχατε προγραμματίσει. Πολλές οι αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και τα προβλήματα, από την μεριά του συντρόφου σας.

Ιχθείς: Η ΑΤΕΧ
Μια πληροφορία που έχει πέσει στην αντίληψη σας, για τον άνθρωπο σας, σας έχει πληγώσει. Αυτό είναι και κάτι που εδώ και καιρό, το είχατε ψυλλιαστεί, αλλά δεν ήσασταν και απόλυτα έτοιμοι να το δεχτείτε. Τώρα το έχετε… και σαν αλήθεια μπροστά σας και πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

zodia-zvdia-75