Καρμική Χαρτομαντεία για Ζευγάρια – Ζώδια Γης

zwdia-sex-tips

Καρμική Χαρτομαντεία για Ζευγάρια – Ζώδια Γης

Διαθέστε χρόνο στον εαυτό σας και σε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Οι μέρες σας δίνουν το πάνω χέρι για να βρεθείτε πιο κοντά με τα άτομα που αγαπιέστε. Δυνατότητες για αλλαγές και βελτιώσεις, θα έρθουν με κοινή πρωτοβουλία και άμεσα.

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο.

 

Πρόβλεψη 5-7 ημερών:

zodia-taro-45

Ταύρος: Το Δάσος και το Ξέφωτο – Ανατολή
Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε ότι η σχέση σας με τον άνθρωπο σας φθίνει ένεκα των ετών ή κάποιων γεγονότων, που συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η φάση θα ξεπεραστεί. Όσοι προσπαθούν να απαλλαγούν από δύσκολα διαζύγια, να ξεκαθαρίσουν περιουσιακά στοιχεία ή να διακρίνουν τους ρόλους μέσα σε οικογένειες, μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με κάποιες μικρές καθυστερήσεις, αλλά αυτό είναι κάτι που θα λήξει γρήγορα.
Εύνοια με ζώδια: Σκορπιός και Τοξότης
Ιδιαίτερα τυχεροί: 02 / 05 και 18 / 05
Το νούμερα σας είναι τα : 5, 7, 9, 17, 23

Παρθένος : Το Βαθύ Ποτάμι με την Γέφυρα – Δύση
Το να ξαναχτιστεί μια υγιείς σχέση με έναν άνθρωπο, που σας προδώσει, σίγουρα δεν είναι και ότι πιο εύκολο και γρήγορο. Αυτό φυσικά, είναι και κάτι που δεν πέφτει πάνω σας σαν ευθύνη, για να το ρυθμίσετε. Αφήστε την άλλη πλευρά να κάνει τις φιλότιμες και ερωτικές της προσπάθειες για να σας πείσει, για μια ακόμη ευκαιρία. Δεχτείτε να ακούσετε σε πρώτη φάση. Μόνοι που έχουν νέο έρωτα στην ζωή τους, μέσα στον επόμενο μήνα, θα δουν συμπεριφορές που θα τους δυσαρεστήσουν.
Εύνοια με ζώδια: Κριός και Ιχθείς
Ιδιαίτερα τυχεροί: 30 / 09 και 20 / 09
Το νούμερα σας είναι τα : 6, 10, 12, 14, 20

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: Οι Αστραπές – Νότος
Οι στιγμές αυτές που ζείτε είναι ίσως οι καλύτερες της περιόδου. Σε αυτό θα δείτε και τον άνθρωπο σας να σας προτείνει και κάτι περισσότερο. Μέχρι ο Ήλιος να έρθει πάνω σας, πολλές οι ευχάριστες ανατροπές που θα σας αλλάξουν το πρόγραμμα. Γάμοι – εγκυμοσύνες και προτάσεις κάθε δεσμευτικής μορφής, θα έρθουν στα χέρια σας. Από αυτούς που έχουν χωρίσει, η περισσότεροι μέχρι να λήξει το έτος, θα έχουν συναντηθεί και θα έχουν κάνει τις αληθινές τους προσπάθειες για επανένωση.
Εύνοια με ζώδια: Ταύρος και Λέων
Ιδιαίτερα τυχεροί: 07 / 01 και 07 / 01
Το νούμερα σας είναι τα : 3, 11, 17, 22, 33

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις