Κρονος τριγωνο Ουρανος Αστρολογια 19/05

sxeseis-sagapw

Αστρολογια 19 Μαΐου – Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό ( Τοξότη / Κριο)

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της ευθύνης, εκδηλώνει τα πράγματα και τα κάνει σταθερά. Ο Ουρανός έχει να κάνει με το σπάσιμο των πραγμάτων, τους δίνει περισσότερο χώρο για να αναπνεύσουν και φέρνει δημιουργικό χάος σχεδιασμένο για να μας ξυπνήσει.

Δεδομένου ότι είναι τώρα σε ένα φιλικό, συνεργατικό τρίγωνο (120°) αυτοί οι δύο δραματικά διαφορετικοί πλανήτες είναι τόσο κοντά στο ίδιο μήκος κύματος, όσο θα είναι ποτέ!

 

Στην καλύτερη περίπτωση, ο Ουρανός μπορεί να βοηθήσει τον Κρόνο να χαλαρώσει και να μην είναι τόσο αποπνικτικός, αυστηρός ή στάσιμος, δίνοντας περισσότερο χώρο για ανάπτυξη, εξέλιξη και προσαρμογή.

zodia-taro-45

Με τη σειρά του ο Κρόνος μπορεί να βοηθήσει τον Ουρανό να σταματήσει πριν καταστρέψει τα πάντα, δίνοντας του μια άγκυρα σκοπού, πρακτικότητα και ρεαλιστική σαφήνεια.

zwdia - love

Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας, αλλά μάλλον θα λειτουργήσει καλύτερα αν το κάνετε με τον τρόπο του Κρόνου. Ξεκινήστε αποσαφηνίζοντας ποιος είναι ο στόχος σας, με τι θέλετε πραγματικά να καταλήξετε. Στη συνέχεια σχεδιάστε ένα ρεαλιστικό πλάνο για το πώς θα μπορούσατε να φτάσετε από εδώ εκεί.

Γράψτε τα όλα, έτσι ώστε να έχετε κάτι να συμβουλεύεστε αργότερα, συμπεριλαμβανομένου και ενός καταλόγου πόρων που μπορείτε να αξιοποιήσετε, ανθρώπους που θα σας υποστηρίξουν, και ένα σχέδιο Β αν τα πράγματα ξεφύγουν εντελώς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μπορεί επίσης να βοηθήσει το να έχετε ένα χάρτη προτεραιοτήτων και ορίων – όχι για να κατευνάσετε τα πράγματα, αλλά για να έχετε μια αίσθηση του πόσο μακριά είστε διατεθειμένοι να πάτε ή όχι αν θα χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδιά σας.

Αυτή η διέλευση μπορεί να σας δώσει το καλύτερο και των δύο κόσμων – τον αυθορμητισμό, την αφύπνιση και το όραμα του Ουρανού σε συνδυασμό με την πρακτική, προσγειωμένη προσέγγιση του Κρόνου που σας βοηθά να ενσωματώσετε τις αλλαγές στον ιστό της ζωής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65