Κρυσταλλομαντεία VENUS.Αληθινές υποσχέσεις συντρόφων

Κρυσταλλομαντεία VENUS.Αληθινές υποσχέσεις συντρόφων

Από τις πιο παλιές και έγκυρες μεθόδους προβλέψεις του μέλλοντος, είναι η παρατήρηση συμβόλων μέσα από το πρίσμα ενός Κρυστάλλου. Αυτό είναι και κάτι που σε συνδυασμό με την Αστρολογία, μέσα από την σοφία ενός Μελλοντολόγου, μπορεί να δώσει έγκυρες απαντήσεις, σε υποθέσεις αισθηματικών – επαγγελματικών, που απασχολούν τον Ενδιαφερόμενο.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Οι Δίδυμοι και οι γοητευτικοί Ιχθείς, έχουν σκεφτεί όλα τα σενάρια, για να βρουν ποιος είναι τελικά ο λόγος, που η ερωτική τους σχέση, έχει διακοπές και επανενώσεις, χωρίς να υπάρχει εξέλιξη. Αυτό ίσως και αν πρέπει αυτές τις ημέρες, να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, που αισθάνεται πραγματικά μόνος.
Ευνοϊκός Ορίζοντας: Νότος

zodia-taro-45

Οι Ταύροι και οι δύσκολοι Σκορπιοί, έχουν την εύνοια του σύμπαντος, για τις επόμενες εβδομάδες σε ζητήματα διαζυγίων αλλά και ισχυρών επανασυνδέσεων. Δεν θα χρειαστούν πολλά λόγια, απλά αποδείξεις αληθινών συναισθημάτων. Οι σχέσεις που έχουν μεταξύ τους χιλιομετρική απόσταση, θα βρουν τους τρόπους για μόνιμη παρουσία των συντρόφων.
Ευνοϊκός Ορίζοντας: Ανατολή

Οι Κριοί και τα ατίθασα παιδιά οι Υδροχόοι, είναι μέσα σε μια μόνιμη αισθηματική σύγχυση, και δεν μπορούν ή έστω δεν θέλουν, να δώσουν αυτό το χρονικό διάστημα. Υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα οικονομικά, ίσως και από το παρελθόν που θέλουν χρόνο. Σε επόμενο επίπεδο, θα κινηθείτε και για τις αισθηματικές σας υποθέσεις.
Ευνοϊκός Ορίζοντας: Βορράς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όλα αυτά που έχουν ακούσει οι Καρκίνοι και έχουν ακούσει οι Αιγόκεροι, σε επίπεδο υποσχέσεων, μόνο τους έχουν τρομάξει. Είναι μια εποχή που θα βρεθούν στον δρόμο σας, πολλοί επίδοξοι εραστές, αλλά μόνο φαύλοι. Μην χάσετε τον χρόνο σας. Ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντα σας.
Ευνοϊκός Ορίζοντας: Νότος

Για τους αριστοκράτες Ζυγούς κα τους Τοξότες που δεν μπορούν να βρουν κάποιον που να τους ταιριάζει, τα νέα είναι μόνο ευχάριστα. Μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο θα υπάρξουν γνωριμίες, που κάποια θα ξεχωρίσει και θα σας κάνει μια έντονη πολιορκία και μέχρι να σας κατακτήσει.
Ευνοϊκός Ορίζοντας: Δύση

Για τους Βασιλιάδες αλλά και τα παιδιά δίπλα τους Παρθένους, ευτυχώς όλα αλλάζουν μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες. Οι χωρισμένοι που ακόμη αγαπιούνται, θα συναντηθούν και θα δώσουν ευκαιρίες για σμίξιμο, αλλά και οι μόνοι θα βρουν τον σύντροφο της ζωής τους.
Ευνοϊκός Ορίζοντας: Βορράς

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Απριλιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις