Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Νοεμβριου 16 Α

Ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2016

ζώδια Κριός

Ο Νοέμβριος φέρνει την καυτή συντροφιά και τα σέξι μεταμεσονύχτια λόγια που κρατούν την φωτιά σας αναμμένη, Κριοί. Η έμφαση όμως δίνεται στην αγάπη, την αληθινή αγάπη και αυτό συνεχίζεται για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.

Ο κυβερνήτης σας, Άρης, ανακατώνει τα πράγματα στις 8 Νοεμβρίου, ακολουθούμενος από μια Πανσέληνο  στις 14 Νοεμβρίου – πυροδοτώντας μία από αυτές τις τρίωρες σέξι και τολμηρές λεκτικές αντιπαραθέσεις που ακολουθούνται από μία χρονοβόρα συνεδρία συμφιλίωσης, την αγαπημένη σας μορφή αλληλεπίδρασης.

zodia-taro-45

 

Ο ένας ή και οι δυο σας μπορεί να επικαλεστεί “ασθένεια” στη δουλειά το επόμενο πρωί. Την επόμενη μόλις ημέρα μια Σελήνη στους Διδύμους αγγίζει επτά διαφορετικά αστέρια και όλη η ποικιλομορφία του Κριού μπαίνει στο παιχνίδι. Το ταίρι σας μπορεί να ζαλιστεί κάπως, αναρωτώντας ποιοι πραγματικά είστε.

Ενώ είναι αλήθεια ότι σκέφτεστε το σεξ και την αγάπη ως διαγωνισμό, αυτός ή αυτή μπορεί να μην είναι τόσο πονηρεμένοι. Μια σχέση μαζί σας συνοδεύεται από μια διαίσθηση για την αυθεντικότητα σας, όπως κι εκείνα τα γνήσια πάθη που χρωματίζουν τόσο τη συμπεριφορά σας ως Κριοί. Μια Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου σας βρίσκει στη θέση του οδηγού, ως συνήθως.

zodia-astra-tarot

ζώδια Ταύρος

Ο μήνας ξεκινά με μια αυθάδη Αφροδίτη στον Τοξότη να χλευάζει τον άστατο Ουρανό και οι σπίθες πετούν σχεδόν αμέσως. Ήδη από τις 7 του Νοέμβρη ένα εριστικό τέταρτο της Σελήνης ταρακουνά τον Οίκο των μυστικών και εσείς προσπαθείτε σκληρά για κρατήσετε όλες σας τις συναντήσεις πίσω από τα παρασκήνια. Δυστυχώς, η Πανσέληνος στις 14 Νοεμβρίου μπορεί να σταθεί εμπόδιο και μπορεί να έχετε ένα μικρό δημόσιο καβγαδάκι. Για τους αδέσμευτους Ταύρους αυτή η Πανσέληνος σας δίνει την αυτοπεποίθηση να κυνηγήσετε αυτό το νέο πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα ξεμπερδεύετε τον εαυτό σας από μια ληγμένη σχέση.

Η φήμη σας ότι είστε κτητικοί εραστές εντείνεται αυτό το μήνα και θα ανταποκριθείτε στις προσδοκίες και θα διεκδικήσετε τον τίτλο, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Στις 21 Νοεμβρίου ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη και φέρνει μαζί του άτακτες ορμές που μπορούν να αλλάξουν την κατεύθυνση μιας ερωτικής σχέσης. Πιθανότατα να μην είναι φρόνιμο να παραδοθείτε σε αυτές τις ορμές, εκτός κι αν παίρνετε το οκ από την εσωτερική σας σοφία και, ναι, μην ξεχάσετε και το ταίρι σας. Μια Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου έχει στυλ αυτοπεποίθησης και αυτή είναι η νύχτα που τα συναισθήματα μπορεί να ξεφύγουν από εσάς, ανεξάρτητα με το πόσο προσπαθείτε να κρατήσετε την κατάσταση χαλαρή.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Νοεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζώδια Δίδυμοι

Αυτό το μήνα οι ελεύθεροι Δίδυμοι μπορεί να αισθανθούν ασφυξία… αλλά αυτό ακριβώς είναι που επιθυμείτε. Με περισσότερα από τα μισά σέξι αστέρια να εγκλωβίζονται μαζί στο μέρος που το κάρμα σχεδιάζει μια ύπουλη επίθεση, μπορεί να λαχταράτε να γίνετε μέρος ενός ζευγαριού. Όχι μόνο αισθάνεστε σαν σιαμαία, αλλά οι συζητήσεις και οι συμπεριφορές στοχεύουν προς τη δέσμευση. Η Πανσέληνος στις 14 Νοεμβρίου είναι πιεστική, όπως είναι και το ταίρι σας.

Οι δυο σας μπορεί να κατευθύνεστε κάπου απομακρυσμένα, όπως σε ένα κρυμμένο σημείο όπου μπορείτε να περάσετε το βράδυ μετά το μπάνιο σε φυσικά θερμά λουτρά. Η 19η Νοεμβρίου και οι μέρες που ακολουθούν είναι ζωγραφισμένες με το παραπλανητικό πινέλο του Ποσειδώνα, καθώς κάνει μια στροφή και κινείται σε ορθή πορεία. Κάποιος υπόσχεται μια δέσμευση και ο άλλος ή και οι δυο σας φαίνεται να συμφωνείτε. Ακόμη κι αν αυτή η σχέση είναι μία από εκείνες με το «καλύτερο σεξ της ζωής σας», μπορεί να υπάρχει μια μοιραία αύρα καταδίκης να κρέμεται από πάνω της. Ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου και αν δεν είστε προσεκτικοί μπορεί να πέσετε σε μια παλιά κακή συνήθεια που δεν φαίνεται να μπορείτε να ξεπεράσετε – αυτή που λέγεται απιστία.

zwdia-fotia

ζώδια Καρκίνος

Αν και ποτέ ιδιαίτερα φλύαρη, η διαίσθησή σας βρίσκεται στα τοπ όλων των εποχών και τίποτα δεν ξεφεύγει από τον έλεγχο σας. Αυτό το μήνα όλα τα αστέρια έχουν συγκεντρωθεί στον πολύ προσωπικό τομέα του χάρτη σας. Αν είστε σε σχέση, μπορείτε να περιμένετε να κατακλυστείτε από υπέροχες λέξεις και αν όχι, να ζαλιστεί το μυαλό σας από κολακευτικά πεσίματα. Μπορεί να έχετε κρατήσει ένα θέμα που χρειάζεται αντιμετώπιση για τον εαυτό σας, αλλά είστε έτοιμοι να τα βγάλετε όλα στη φόρα καθώς το τέταρτο της Σελήνης στις 7 Νοεμβρίου καταφθάνει.

Όλα τα θέματα βγαίνουν καταρρακτωδώς από μέσα σας με αυτόν το σχηματισμό, όπως κάνει και ο μικρός επαναστάτης και μπορεί να ξεγλιστρήσετε από τα χέρια ενός συντρόφου. Αυτή είναι μια επικίνδυνη κίνηση, αλλά νιώθετε εξαίσια άτακτοι να αλληλεπιδράτε με κάποιον νέο. Ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου και σας μεταφέρει μερικές από τις ιδιομορφίες αυτού του ύπουλου δαίμονα. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου είναι συναισθηματική και ξαφνικά σχέδια που κρατούσατε σε αναμονή παίρνουν χαρακτήρα επείγουσας ανάγκης. Μπορεί να ποθείτε μια σύντομη βόλτα στην άγρια πλευρά και να καλέσετε αυτόν τον νέο φίλο που φαντασιώνεστε να σας κάνει παρέα σε μια περιπέτεια στο σπίτι σας, εκεί που αισθάνεστε πιο ασφαλείς.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Λέων

Στις 14 του Νοέμβρη η Πανσέληνος   θα μπορούσε να ρίξει παγωμένο νερό πάνω στην πάντα ένθερμη περσόνα σας. Προσπαθήστε να κρύψετε την παράνοια που νιώθετε ότι κάποιος έχει βαλθεί να σας πιάσει, εκτός κι αν καταφέρετε να αντιστρέψετε τους ρόλους.

Είστε στα πιο αυθεντικά σας και είναι δύσκολο να σας αντισταθούν και με χάρη ξεγλιστράτε από αυτή την αδιέξοδη κατάσταση στις 15 του Νοέμβρη με μια κοσμική έκρηξη από την Σελήνη στους Διδύμους.

zwdia-765

Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, έχετε μια συναρπαστική βαλίτσα με κόλπα και θέλετε την ελευθερία να δοκιμάσετε τα πάντα τουλάχιστον από μία φορά. Στις 19 Νοεμβρίου, ένας νέος συμπαίκτης δοκιμάζεται και ανταποκρίνεται στις αυστηρές απαιτήσεις σας.

Εσείς, που δεν είστε φτιαγμένοι για μυστικά ειδύλλια, ξενερώνετε αν τεθείτε υπό έλεγχο πολύ γρήγορα και δεν σας επιτρέπεται να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αλλά δεν συμβαίνει έτσι σε αυτή την περίπτωση με αυτό το νέο πρόσωπο. Στις 22 του Νοέμβρη ο Ήλιος κινείται στον αθυρόστομο Τοξότη και θα εκφράσετε μια γνώμη – και μπορεί να συνεχίσετε το διάλογο πολύ παραπέρα αφού έχετε περάσει το μήνυμα σας.

Η πάντα –έτοιμη –για –ένα -νέο έρωτα Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου φωτίζει ένα ήδη θερμό κλίμα. Αυτός είναι ένας μήνας που θα σας μείνει αξέχαστος, αλλά μπορεί να θέλετε αυτή να είναι μια προσωπική μνήμη.

tarw-zwdia

ζώδια Παρθένος

Με τα καυτά αστέρια να συνεδριάζουν στον «ας ξεκινήσει το παιχνίδι» Σκορπιό και μια Πανσέληνο στον Ταυρο  στις 14 Νοεμβρίου, θα έχετε να λύσετε ένα δύσκολο κόμπο στη σχέση σας. Μόλις βρεθείτε κάτω από τα σεντόνια όμως, μια έκρηξη της ενέργειας των Διδύμων υποκινεί άγρια συναισθήματα που είναι σίγουρα δυσανάλογα με τα πραγματικά σας συναισθήματά. Στις 19 Νοεμβρίου ο Ποσειδώνας κινείται σε ορθή κίνηση και η αφηρημάδα εξατμίζεται καθώς ξέρετε ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την αλήθεια για μια σχέση. Θα μπορούσε όμως, να συνεχίσετε να πηγαίνετε ενάντια στην εσωτερική σας γνώση, απλά για να βιώσετε αυτά τα κύματα ερωτικής αγάπης να περνούν από πάνω σας για μια φορά ακόμα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Παρθένοι μπορούν μερικές φορές να είναι ένα απύθμενο πηγάδι όταν πρόκειται για την αγάπη. Πρέπει να ρίξετε το δίχτυ σας και να προσελκύσετε έναν νέο, πραγματικά ερωτευμένο υποψήφιο σε αυτό το κύμα ερωτικής περίσσειας; Αν το κάνετε, αυτός ή αυτή είναι χαμένοι, τουλάχιστον προς το παρόν. Στις 29 Νοεμβρίου μια Νέα Σελήνη στον Τοξότη σας θυμίζει τις εκκρεμότητες σε αυτή τη σχέση και ρίχνει το ισχυρό της φως σε αυτό που είναι το τυφλό σημείο σας. Αυτή η Σελήνη θα βοηθήσει επίσης να χαλαρώσετε τα δεσμά που σας κρατούσαν σε αυτό το ελαφρώς ουτοπικό ρομαντικό όνειρο.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Νοεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh