Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Φεβρουαριου Α

erwtikes-provlepseis-zodia-pempti-5-6

Ωροσκοπιο Φεβρουαριου

ζώδια Κριός

Οι βροντές και οι κεραυνοί είναι από τα αγαπημένα σας σκηνικά κατά τη διάρκεια αυτών των άτακτων σεξουαλικών ιντερλούδιων, και ο Φεβρουάριος δεν αποτελεί εξαίρεση. Η θεία συμφωνία που διεξάγεται στους ουρανούς είναι θεατρινίστικη και δραματική και μια φράση τονίζεται: ανήκεις σε μένα.

Ο Δίας ανάδρομος στις 5 Φεβρουαρίου στον Οίκο της μακροπρόθεσμης δέσμευσης επεκτείνει τα συναισθήματα και βρίσκεστε στο επίκεντρο: το αγαπημένο σας σημείο. Η Σεληνιακή έκλειψη της 10ης Φεβρουαρίου σας θυμίζει, επίσης, την ανάγκη σας να είστε ο ένας και μοναδικός στη σχέση σας, καθώς και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας.

zodia-taro-45

 

Ξέρετε από τη θερμότητα που δημιουργείτε μαζί εσείς οι δύο ότι είστε στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά δεν ψάχνετε για ισότητα ούτε για συμβιβασμό. Πλανάται μια ονειρική διάθεση που σας λέει να ξεφύγετε από τα πάντα, αλλά αυτό που θέλετε εσείς είναι καυτές σπίθες να αναμιγνύονται με αυτό που λέγετε αληθινή αγάπη, με πολλή ευχαρίστηση στο μείγμα.

Στις 18 Φεβρουαρίου, ένα τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη απαιτεί λόγια, αντί για δράσεις και καταφέρνετε να βρείτε τις σωστές λέξεις και να τις κάνετε να ρέουν. Μια προκλητική Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φλεβάρη προσθέτει μια άτακτη νότα στα λόγια που λέγονται αργά το βράδυ και αυτή η φλυαρία μόνο αυξάνεται καθώς περνούν οι εβδομάδες.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Φεβρουαριου 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζώδια Ταύρος

Η αποπλάνηση είναι στον αέρα το Φεβρουάριο με την Αφροδίτη, την κυβερνήτης σας, στα πιο άτακτα της. Ταξιδεύει με τον Ποσειδώνα, τον υπ’ αριθμόν ένα ύπουλο εραστή, μπορεί τα πράγματα να γίνουν βρώμικα από το τέλος του μήνα, καθώς θα αντιμετωπίσετε ένα βαθύτερο επίπεδο σεξουαλικής φαντασίας και ικανοποίησης. Μπορεί να είναι με κάποιον που ονειρευόσασταν, κάποιον από το παρελθόν ή να μαγευτείτε ξαφνικά από ένα νέο ενδιαφέρον και αυτό το πρόσωπο να φέρνει μαζί του μια αίσθηση déjà vu, μαζί με τη συνήθη έλξη.

Στις 10 Φεβρουαρίου θυμάστε άλλα πιεστικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε, αλλά θέλετε να ασχοληθείτε μαζί τους πίσω από κλειστές πόρτες. Αυτό δεν κρατάει για πολύ καθώς στις 26 Φεβρουαρίου η άτακτη Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες πυροδοτεί και πάλι τον ρομαντισμό. Η κοινή λογική σας λέει να φύγετε μακριά, αλλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Αυτό το Σαββατοκύριακο μοιάζει με έναν μεγάλο ερωτικό χορό και τον υπόλοιπο μήνα μπορεί να σκέφτεστε άλλα θέματα – αλλά όχι πολύ συχνά. Ο Φεβρουάριος είναι το είδος του μήνα που σας αρέσει, Ταύροι. Προετοιμάστε τα σατέν σεντόνια, το κρασί και τη μαύρη σοκολάτα, καθώς οι νύχτες θα είναι μεγάλες.

zwdia-fotia

ζώδια Δίδυμοι

Η δραματική Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 10 Φεβρουαρίου εγείρει μεγάλες ιδέες, καθώς προσγειώνεται στον Οίκο του δικού σας κυβερνήτη, Ερμή. Αυτό το αστέρι – φαρσέρ περιστρέφεται ελεύθερα και με την Έκλειψη στο ζώδιο που αγαπά τον ρομαντισμό, ενώ έρχεται σε επαφή με το ζωηρό Ουρανό, μπορείτε να περιμένετε σίγουρα ότι μια νέα ρομαντική συνάντηση ή μια εν εξελίξει υπόθεση θα αρχίσει να τσιτσιρίζει. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να εκπληρώσουν μια φαντασίωση τους.

Αυτό το μήνα θα ανάψετε τη φλόγα στην καρδιά κάποιου που γίνεται μια νέα αγάπη ή μπορεί να αναμασήσετε μια ερωτική σχέση που πήγε στραβά. Είστε στο κυνήγι όλο το μήνα και η διάθεση είναι από αυτές που δηλώνουν τον εαυτό και τα συναισθήματα μπορεί να είναι ωμά και να ενέχουν κινδύνους. Το Σαββατοκύριακο της 26ης Φεβρουαρίου δοκιμάζει αυτή τη νέα απόφαση και ξαφνικά υπάρχει νέα αντοχή και ερωτική φαντασία που σας περιβάλλει. Η όλη κατάσταση μπορεί να φαίνεται πολύ κτητική ή προσκολλημένη για την ολισθηρή φύση των Διδύμων, ενώ, όμως, συνεχίζετε την συζήτηση και τα σέξι νέα κόλπα αφού έχετε πει τους ενδοιασμούς σας. Κρατήστε το καπάκι στη φλυαρία αυτό το μήνα και όλα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά για σας.

zwdia-765

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζώδια Καρκίνος

Δεν μπορείτε να κρύψετε τα συναισθήματά σας, έχετε πληγωθεί στο παρελθόν και φοράτε αυτό το τραύμα περήφανα στο στήθος σας. Συνήθως μπορείτε να θυμηθείτε ποιον μήνα, έτος και μερικές φορές και την ημέρα που βιώσατε αυτό το μεγάλο κακό και, επίσης, πότε ξεκίνησε μια σέξι υπόθεση. Πολλοί από εσάς κρατάτε ημερολόγιο για να καταγράφετε αυτά τα γεγονότα – τα καλά, τα κακά και ναι, τα άσχημα. Η ζωή σας κυλά σαν ένα ποίημα ελεύθερης ροής, που τυλίγει την ευχαρίστηση και τον πόνο στην πρόζα.

Παρόλο που αγαπάτε το δράμα, προσπαθήστε να το κρατήσετε σε χαμηλούς τόνους. Στις 10 Φεβρουαρίου, μια Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα φέρνει πίσω αυτό το δράμα και θα μιλάτε περισσότερο για αγάπη. Είστε πραγματικά ελκυστικοί όταν μιλάτε με την πιο σπαραχτική φωνή σας και με τις σωματικές χειρονομίες που της ταιριάζουν. Μια ζωηρή φαντασία μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι στις 26 του Φλεβάρη, όταν μια ηλιακή έκλειψη στους σέξι Ιχθύες καθοδηγεί τις προθέσεις σας. Εσείς και το ταίρι σας θα βρεθείτε σε μια θεραπευτική σωματική επαφή κατά τη διάρκεια αυτού του κλιματικού Σαββατοκύριακου. Όποιος αδέσμευτος Καρκίνος γνωρίσει κάποιον απόψε μπορεί να νιώθει ότι πρόκειται για την αδελφή ψυχή του.

ζώδια Λέων

Στις 10 Φεβρουαρίου μια Σεληνιακή Έκλειψη στο δικό σας ζώδιο του Λέοντα φέρνει έναν δραματικό χορό μεταξύ του ρομαντισμού και της λογικής, όπου μπορεί να επιπλέετε σε ένα σύννεφο φαντασίας τη μια στιγμή και να βουτάτε στην παγωμένη λίμνη της λογικής την επόμενη. Μπορεί να υπάρξει ένας αγώνας τέτοιου είδους ανάμεσα σε εσάς και σε αυτόν/η που αγαπάτε, καθώς ο Ήλιος και η Σελήνη προκαλούν ο ένας τον άλλο στις 3 Φεβρουαρίου. Ίσως μια φαντασίωση που είχατε στο κεφάλι σας όλον αυτό τον καιρό έρχεται στο τέλος της σήμερα και αρχίζετε να αντιμετωπίζετε το πραγματικό πρόσωπο – όχι την εικόνα που προβάλει.

Όχι μόνο είναι ένα συναισθηματικό τραινάκι ο Φεβρουάριος, αλλά θα μπορούσε να είναι και ο πιο άτακτος μήνας του έτους με τον Ουρανό να χώνει τη μύτη του στο μείγμα. Ο Ήλιος μπαίνει στον ρομαντικούς Ιχθύες στις 18 Φεβρουαρίου και φέρνει ψευδαισθήσεις και φαντασιώσεις για την αγάπη στη συνείδηση σας… και μπορεί να βρεθείτε ανάμεσα σε ένα σέξι τρίγωνο. Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι μια ολοκαίνουργια σελίδα στην οποία μπορείτε να γράψετε τη ρομαντική σας ιστορία και τι αριστούργημα θα είναι! Μια Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στον οίκο της οικειότητας και των τετ α τετ σέξι συναντήσεων, φέρνει εκείνες τις εμπειρίες ζωής που ποθείτε. Δύο εκλείψεις μέσα σε ένα μήνα μπορεί να σας κάνουν υπερβείτε κάθε προηγούμενο στα δραματικά σκαμπανεβάσματα.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Παρθένος

Οι Παρθένοι αγαπούν την ανάλυση σχεδόν όσο αγαπούν και τις μυστικές συναντήσεις. Μετά από όλη την ανάλυση, όμως, σε γενικές γραμμές κινούνται πάντα προς την κατεύθυνση των προσωρινών και κρυφών υποθέσεων. Αυτό το μήνα δεν μπορείτε να αντισταθείτε, όμως, με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να επισκέπτονται τον έβδομο οίκο σας και να σας σπρώχνουν προς την κατεύθυνση μιας φαντασιακής σχέσης – είτε σας φαίνεται σωστή είτε όχι. Η Σεληνιακή Έκλειψη της 10ης Φεβρουαρίου είναι στο μέρος της μυστικοπάθειας και ένα ζουμερό μυστικό είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η λίμπιντό σας αυτό το μήνα.

Προσοχή στις 18 Φεβρουαρίου, όταν ένα τετράγωνο της Σελήνης είναι στον ομιλητικό Τοξότη και ρίχνει φως σε σας και στο μυστικό σας και μπορεί να προκαλέσει τη διαρροή του. Τα συναισθήματα μπορεί να είναι τόσο έντονα που νιώθετε ότι πρέπει να τα βγάλετε από μέσα σας, αλλιώς θα εκραγείτε. Μην αποκαλύψετε πάρα πολλά, όμως, στις 26 Φεβρουαρίου, όταν μια Ηλιακή Έκλειψη στο συγκεκαλυμμένο ζώδιο των Ιχθύων λάμψει το ασημί της φως στο δρόμο σας και νιώθετε να βυθίζεστε στη ζεστή κινούμενη άμμο του πάθους. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, υπάρχει καυστική ενέργεια παντού γύρω σας και τα λόγια μοιάζουν να έχουν διπλά νοήματα. Φαίνεται σαν το σύμπαν να παίζει με γεμισμένα πιστόλια και είστε τόσο ερεθισμένοι από την ένταση όλων αυτών που ο ξένος που θα συναντήσετε είναι πολύ δελεαστικός για να του αντισταθείτε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Φεβρουαριου 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia