Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 26/04 Β

zwdia-erwtikes-21-7-14

Ωροσκοπιο για την Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Ωροσκόπιο Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Μπορεί να σκέφτεστε να πάρετε μια σημαντική απόφαση που θα αλλάξει την κατεύθυνση της ζωής σας. Ή ίσως είστε φορτωμένοι με μια σειρά από εργασίες στη δουλειά σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα βοηθήσει να διασπάσετε το δίλημμα σε μικρότερα κομμάτια και να αντιμετωπίσετε ένα τη φορά.

Ευτυχώς, η γήινη Νέα Σελήνη στον Ταύρο συγκροτεί τον 9ο Οίκο σας της Πνευματικής Ανάπτυξης καθιστώντας σας ικανούς να διαχειριστείτε περίπλοκες καταστάσεις. Μην μπείτε στον πειρασμό να βιαστείτε γιατί ο στόχος σας δεν είναι τόσο κοντά όσο φαντάζεστε. Η βιωσιμότητα είναι φίλη σας.

zodia-taro-45

 

Ωροσκόπιο Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Παρόλο που ο Ζυγός με τη ζυγαριά του είναι για να φέρνει ισορροπία στις σχέσεις, εσείς λαχταράτε κάτι περισσότερο από αρμονικές σχέσεις με τους άλλους. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δίνει έμφαση στον 8ο Οίκο σας της Μεταμόρφωσης απαιτώντας από εσάς να κρυφτείτε κάτω από το κοινωνικό σας προσωπείο.

Αν δεν είστε αποφασισμένοι να φτάσετε βαθιά, το πιο πιθανό είναι ότι θα μείνετε συναισθηματικά ανικανοποίητοι. Θέλετε να βιώσετε όλες τις χαρές που προσφέρει η ζωή. Δυστυχώς, μπορεί να φανείτε απελπισμένος αν ενεργήσετε με υπερβολικό τρόπο. Η οικειότητα στηρίζεται σε γερά θεμέλια όταν αναπτύσσεται με φυσικό τρόπο.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ωροσκόπιο Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Οι σχέσεις σας συχνά περιπλέκονται εξαιτίας της τάσης σας να αισθάνεστε τα πάντα στο μέγιστο βαθμό. Δεν είστε από αυτούς που μετριάζουν τα πάθη τους μόνο και μόνο για να διευκολύνετε κάποιον.

Ωστόσο, η πρακτική Νέα Σελήνη στον Ταύρο επικεντρώνεται στον 7ο Οίκο σας των Διαπροσωπικών Σχέσεων, δίνοντας σας κουράγιο να αναζητήσετε σωτηρία από την πολυπλοκότητα της ζωής μέσω μιας χαλαρής αλληλεπίδρασης με κάποιον που θαυμάζετε.

Σας προσφέρεται το δώρο της συναισθηματικής ασφάλειας, ακόμη και αν φοβάστε ότι θα παγιδευτείτε στην απλότητα. Να είστε χαρούμενοι. Αφήστε την προσκόλληση στο δράμα και ξεπεράστε το φόβο της πλήξης. Η αγάπη δεν είναι γραφτό να είναι κάτι τόσο δύσκολο.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Υπάρχει ένας σωρός από πράγματα που πρέπει να κάνετε στο γραφείο σας και όσο πιο γρήγορα ξεκινήσετε να τα διεκπεραιώνετε τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσετε. Αλλά το να ξεκινήσετε τη δουλειά είναι μόνο το πρώτο βήμα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακολουθήσετε σταθερά βήματα και να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα που θα το ακολουθείτε με συνέπεια, αφού η αξιόπιστη Νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τον 6ο Οίκο σας, των Συνηθειών.

zwdia-765

Το να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά είναι πανεύκολο με τους πλανήτες να προκαλούν αναστάτωση στον δυναμικό Κριό και στους επιπόλαιους Διδύμους. Παρά ταύτα, το να μετατρέψετε τον ενθουσιασμό σας σε μια χαλαρή στάση, διασφαλίζει επιτυχία για εσάς. Ο Jim Rohn είπε «Η πειθαρχία είναι η γέφυρα ανάμεσα στους στόχους και στην εκπλήρωση».

Ωροσκόπιο Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Φαίνεται ότι εκφράζεστε χωρίς να το πολυσκέφτεστε αλλά και πάλι χρειάζεστε μια βιώσιμη στρατηγική αν θέλετε να επιτύχετε. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο συμβαίνει στον 5ο Οίκο σας της Δημιουργικότητας, βοηθώντας σας να δικαιολογήσετε ένα υπολογισμένο ρίσκο. Παρά ταύτα, θα πρέπει να συνεχίσετε αυτό που ξεκινήσατε, διαφορετικά οι προσπάθειες σας θα είναι μάταιες.

Κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες, το να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο μπορεί να είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Αλλά για καλό και για κακό ελάτε στα συγκαλά σας και εξετάστε το σχέδιο σας άλλη μια φορά πριν κάνετε κάτι που μπορεί να το μετανιώσετε. Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει.

zwdia

Ωροσκόπιο Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Παρόλο που μπορεί να είστε καινοτόμοι στοχαστές, η έλλειψη ευελιξίας δυσκολεύει την ενσωμάτωση των καταπληκτικών σας ιδεών, που συνεχίζουν να εξάπτουν την φαντασία σας. Ευτυχώς, οι φίλοι και συνεργάτες σας υποστηρίζουν τις προσπάθειες σας. Αλλά η πεισματάρικη Νέα Σελήνη στον Ταύρο ριζώνει στον 4ο Οίκο σας της Οικογένειας, πείθοντας σας ότι οι δικές σας απόψεις είναι οι μόνες σχετικές. Παρά ταύτα, το να παραμείνετε ανοικτοί στην εποικοδομητική κριτική, ελαφρύνει το φορτίο σας και κάνει τη δουλειά σας λιγότερο προκλητική. Ένα παλιό γνωμικό λέει «Το πρόβλημα που μοιράζεται είναι μισό πρόβλημα».

Ωροσκόπιο Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ευτυχώς, όλη αυτή η πυρετώδης κατάσταση καταλαγιάζει, αλλά ο απόηχος αντηχεί ακόμη. Ήρθε η ώρα να αναλογιστείτε όλα τα πρόσφατα γεγονότα πριν πάρετε μερικές βαθιές ανάσες και στρέψετε αλλού την προσοχή σας. Αλλά το να προχωρήσετε δεν σημαίνει να δραπετεύσετε τη δεδομένη στιγμή. Σημαίνει να αλληλεπιδράτε με τους άλλους ενώ προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στην τωρινή σας κατάσταση. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σταθεροποιεί τον 3ο Οίκο σας της Επικοινωνίας, βοηθώντας να κοπάσει η ενέργεια γύρω σας. Κάθε συζήτηση αποτελεί ευκαιρία για να μάθετε κάτι. Κάθε άτομο που συναντάτε είναι ένας εν δυνάμει δάσκαλος.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia