Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 28/03 Β

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Ωροσκοπιο Νέα Σελήνη στον Κριό

Ωροσκόπιο Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Είναι πολύ εύκολο να ακούς επιλεκτικά όταν πρόκειται για ζητήματα που μοιάζουν πολύ μπερδεμένα για να τα λύσετε σε μια συνηθισμένη μέρα. Αλλά έχετε μια ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους επιλέγοντας έναν πιο υγιή τρόπο για να τα αντιμετωπίσετε όταν η Νέα Σελήνη στον Κριό θα περάσει από τον 8ο Οίκο της οικειότητας.

Παρόλο που μια ταλαιπωρία δεν μπορεί να αποφευχθεί όταν πρόκειται για ευαίσθητα ζητήματα, όλοι θα αισθανθούν καλύτερα όταν κατανοήσουν την πολυπλοκότητα της κατάστασης. Ο Nat Turner είπε: «Η καλή επικοινωνία είναι η γέφυρα ανάμεσα στην σύγχυση και τη διαύγεια».

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Είστε πρόθυμοι να προσπαθήσετε πολύ για να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους, αλλά η ικανότητα σας να συμβιβάζεστε μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έναν πιο παραγωγικό τρόπο. Οι προσωπικές σας ανάγκες θα πρέπει να θεωρηθούν ως παράγοντας στην εξίσωση όταν ηΝέα Σελήνη στον Κριό δραστηριοποιείται στον 7ο Οίκο των άλλων.

Ακόμη και αν μοιάζει με αλτρουιστική πράξη, αυτή είναι η λύση. Μπορεί να δείτε τον εαυτό σας να πατάει πόδι, να ενισχύει τα όρια του ή απλά να αποκαθιστά την ειλικρίνεια με κάποιο κοντινό άτομο. Μια τέλεια υπόσχεση δεν αξίζει τόσο όσο μια που να μπορείς να κρατήσεις, ακόμη κι αν είναι μικρή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ωροσκόπιο Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Μπαίνετε στον πειρασμό να αφήσετε κάποιον να σας πείσει να παραδοθείτε σε κοσμικές απολαύσεις. Αλλά έχετε την υποχρέωση ως φύλακας του ίδιου σας του σώματος να φροντίζετε καλύτερα τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει πια καιρός για δικαιολογίες όταν η ατρόμητη Νέα Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί τον 6ο Οίκο της υγείας. Ενδυναμώστε την απόφαση σας, ξεφορτωθείτε κακιές συνήθειες και αντικαταστήστε τις άμεσα με καλές. Παρά ταύτα, το σχέδιο σας θα πρέπει να είναι ανεκτό από εσάς για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτό. Ξεκινήστε αργά και τελειώστε δυνατά.

Ωροσκόπιο Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αναρωτιέστε κρυφά αν θα ενδιαφερόταν κανείς αν αρχίσετε να αποφεύγετε τις υποχρεώσεις σας. Μπορεί να νομίζετε ότι αν συνεισφέρουν όλοι, κανείς δεν θα προσέξει ότι εσείς λείπετε. Παρόλο που αισθάνεστε ανίκητοι όταν η τολμηρή Νέα Σελήνη στον Κριό διεγείρει τον 5ο Οίκο της διασκέδασης, ενδεχομένως να σας κάνουν τσακωτούς αν προσπαθήσετε να εγκαταλείψετε το αφεντικό ή τους συνεργάτες σας. Αν απλά ασχοληθείτε με τη δουλειά σας μέχρι να την φέρετε σε πέρας, θα ευχαριστηθείτε πολύ περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο σας. Η Dorothy Parker έγραψε: «Η δημιουργικότητα χρειάζεται αχαλίνωτο μυαλό και πειθαρχημένο μάτι».

Ωροσκόπιο Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Φαίνεται ότι τα πράγματα επιστρέφουν στο ίδιο σημείο όσον αφορά το σπίτι. Ενδεχομένως υπάρχει στατικότητα στην ατμόσφαιρα αλλά ευτυχώς μπορεί να διοχετευθεί σε ένα καινούργιο σχέδιο προκειμένου να προχωρήσετε όταν η Νέα Σελήνη στον Κριό λειτουργήσει σαν καταλύτης στον 4ο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας.

zwdia-765

Μία αλλαγή των δυναμικών μπορεί να είναι τόσο απλή, όσο το να δώσετε σε κάποιον την ευκαιρία να εκτονώσει τις απογοητεύσεις του ή να βρείτε δημιουργικούς τρόπους να διασκεδάσετε με αυτούς που αγαπάτε. Ανεξαρτήτως, είναι ωραίο να απευθύνετε το πρόβλημα άμεσα αντί να το φέρνετε απ’ έξω απ’ έξω. Ο Amma λέει: «Είμαστε όλοι χάντρες ενωμένες στο ίδιο νήμα της αγάπης».

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Είστε συχνά τόσο αυτάρκεις, που πραγματικά ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολύτιμα πράγματα που μπορούν να σας προσφέρουν οι άλλοι άνθρωποι. Μπορεί να έχετε ήδη κάποιο σχέδιο στο μυαλό σας όταν η Νέα Σελήνη στον Κριό πάλλεται στον 3ο Οίκο της Πληροφόρησης, αλλά το σύμπαν σας ενθαρρύνει να ζητήσετε βοήθεια από έναν φίλο για το καινούργιο σας εγχείρημα. Θα μπορέσετε να τα καταφέρετε αν βγαίνετε που και που από το ασφαλές σας περιβάλλον για να πάρετε μια γνώμη και από τον έξω κόσμο. Αν διευρύνετε τους ορίζοντές σας θα έχετε επιτυχία σε ό,τι και αν κάνετε.

zwdia

Ωροσκόπιο Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Το μότο σας είναι: «Αν δεν υποστηρίξεις κάτι, θα την πατήσεις με οτιδήποτε» και θέλετε παθιασμένα να γνωρίζουν οι άλλοι πως αισθάνεστε. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στον 2ο Οίκο των αξιών αναζωογονεί την επιθυμία σας να δεσμευτείτε εκ νέου με τις υψηλές σας προτεραιότητες και είναι φυσικό να θέλετε να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας και με τους άλλους. Αλλά φροντίστε να επαληθεύσετε τις πηγές σας πριν αρχίζετε να το λέτε σε όλους. Δεν είναι μόνο η στάση που θα κρατήσετε σημαντική αλλά και τα γεγονότα. Αν δεν κάνετε πρώτα την έρευνα σας, μπορεί να χάσετε σε αξιοπιστία. Το βασικό στο παιχνίδι αυτό.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia