Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεα Σεληνη 28/01 Α

sxeseis-kerdise-pisw

Ωροσκόπια – Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Ήρθε η ώρα να επιλέξετε ανάμεσα στην στιγμιαία ικανοποίηση και τη μακροχρόνια ικανοποίηση

Αν και οι προοπτικές μας είναι πλούσιες, τα εμπόδια για την εκπλήρωση τους είναι ισχυρά, καθώς η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 27 Ιανουαρίου, 2017 σηματοδοτεί την έναρξη ενός άλλου συναισθηματικού κύκλου.

Η ανάγκη μας για ανεξαρτησία αυξάνεται ενώ η Σελήνη επισκέπτεται τον συναισθηματικά απόμακρο Υδροχόο, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε αν το να κρατάμε την καρδιά μας ανοικτή αξίζει τον πιθανό αγώνα. Παρ’ όλα αυτά, η Αφροδίτη και ο Άρης, οι κοσμικοί εραστές, αγκαλιάζονται στους μαγευτικούς Ιχθύες, δελεάζοντας μας με όνειρα ευχαρίστησης.

zodia-taro-45

 

Δυστυχώς, η χαλάρωση σε μια ρομαντική συνάντηση δεν θα έρθει εύκολα, γιατί ο αδιαπραγμάτευτος Πλούτωνας μπορεί να μετατρέψει τον Άρη από εραστή σε μαχητή κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης. Τα πάθη ψυχραίνονται ακόμα περισσότερο καθώς η αισθησιακή Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον αυστηρό Κρόνο, αλλά εξακολουθούμε να μπορούμε να βρούμε την ικανοποίηση στις σχέσεις με σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και υπομονή.

Το δώρο αυτής της Νέας Σελήνης είναι η γνώση ότι η καθυστερημένη ικανοποίηση μπορεί να φέρει μεγάλης διάρκειας ευτυχία, αν είμαστε διατεθειμένοι να δεσμευτούμε σε μακροπρόθεσμους στόχους, αντί να ζούμε στη στιγμή.

zwdia-66

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Κριός

Το να κάνετε ένα βήμα πίσω για να παρατηρήσετε την κοινωνική σας ζωή από μια νέα οπτική γωνία παράγει κάποια ανάμικτα συναισθήματα. Αμφισβητείτε το κατά πόσον η κοινότητά σας καλλιεργεί μια αίσθηση του ανήκειν ή ένα συναίσθημα χαμένου μέσα στο πλήθος. Η Νέα Σελήνη στον παγκόσμιο Υδροχόο σχηματίζεται στον 11ο οίκο σας των ομάδων, τονίζοντας όχι μόνο το που ταιριάζετε στο σύνολο, αλλά την ανάγκη σας να ξεχωρίζετε.

Ο κώδικας κατά τον οποίο ζείτε απαιτεί αυστηρό έλεγχο της φιλίας για να βεβαιωθείτε ότι αξίζουν τον κόπο σας, ακόμα κι αν μόνοι σας λαχταράτε μια αβίαστη αίσθηση συγγένειας. Αυτό το συναισθηματικό έδαφος που ζητά αποδείξεις θέτει τις βάσεις για ισχυρότερους δεσμούς στο μέλλον.

zwdia-765

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ταύρος

Φαίνεται να υπάρχουν περισσότερες επιλογές στον επαγγελματικό σας τομέα, όταν κοιτάξετε γύρω σας. Συνειδητοποιείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και πόσο μακριά έχετε ακόμα να πάτε την ίδια στιγμή, κάνοντας μια αξιολόγηση στην επαγγελματική σας κατεύθυνση ενώ η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει τον 10ο οίκο σας της καριέρας.

Αλλά ίσως να νιώθετε ότι πρέπει να βάλετε παρωπίδες και να αγνοήσετε την κοινωνική σας ζωή για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτή την κοσμική δυναμική. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί και όχι, αλλά έτσι φαίνεται σίγουρα με τον φιλόδοξο Κρόνο να πιέζει τη στοργική Αφροδίτη. Ανεβείτε ψηλά, ανεβείτε πολύ. Ο στόχος σας είναι ο ουρανός, ο στόχος σας τα αστέρια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Δίδυμοι

Είστε διψασμένοι για γνώση και είστε πρόθυμοι να ταξιδέψετε μακριά και σε πολλά μέρη για να την βρείτε. Ευτυχώς, βιβλιοθήκες με πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο για να χορτάσετε τους πόθους σας, χωρίς να χρειάζεται να επενδύσετε σε εξωτερικές επιδρομές. Αυτή η μετατόπιση των προτεραιοτήτων συμβαίνει χάρη στην πνευματική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που καταλαμβάνει κεντρική θέση στον 9ο οίκο σας της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να έχει τη διάθεση να διαθέσει πολύτιμο χρόνο για να επικεντρωθεί στη μάθηση, ακόμη κι αν ανησυχείτε λίγο ότι οι άλλοι μπορεί να το κρίνουν ανόητο. Το μόνο άτομο που μπορεί πραγματικά να σας κρατήσει πίσω είναι ο εαυτός σας, οπότε βίρα τις άγκυρες και ανυψώστε το μυαλό σας.

ζωδια Καρκίνος

Μια παράφωνη χορδή έχει εμφανιστεί ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά σας και δεν είστε σίγουροι πώς να κάνετε την επόμενη σας κίνηση. Συχνά φαίνεται ότι όσο πιο σφιχτά κρατάτε κάτι τόσο πιο ασφαλές είναι ή τόσο καλύτερα μπορείτε να το κατανοήσετε. Ωστόσο, η ψύχραιμη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που συμβαίνει στον 8ο οίκο της Μεταμόρφωσης σας προσκαλεί να κάνετε ένα βήμα πίσω από αυτό που έχετε προσκολληθεί τόσο σφιχτά για να αποκτήσετε μια πιο αμερόληπτη οπτική. Ενώ αυτή η αποκόλληση μπορεί να φαίνεται σκληρή στην αρχή, στην πραγματικότητα απλά σας παρέχει χώρο για να αναπνεύσετε. Η αντικειμενικότητα είναι φίλη σας.

zvdia-zwdia-tarw

ζωδια Λέων

Διστάζετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας ακόμα και προτιμάτε να παρακολουθείτε την κατάσταση πίσω από ένα μυστηριώδες χαμόγελο. Ένα ψυχρό αεράκι περνάει μέσα από τον 7ο οίκο σας των σχέσεων, όπου η απόμακρη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τραβά την προσοχή στις διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις σας. Μπορεί κρυφά να επιθυμείτε να παραδοθείτε πλήρως στην υπερβατική αγάπη, αλλά ο καρμικός Κρόνος στέλνει μια αυστηρή υπενθύμιση στη ρομαντική Αφροδίτη ότι δεν θα είστε πραγματικά ευτυχισμένοι εάν παρατήσετε τον εαυτό σας για κάποιον άλλο. Οφείλετε στον εαυτό σας την αγάπη που τόσο ελεύθερα δίνετε στους άλλους.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75