Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεα Σεληνη 28/01 Β

zwdio-ixtheis-afroditi

Ωροσκόπια – Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

ζωδια Παρθένος

Η στοργικότητα μπορεί να χαθεί, καθώς άλλα θέματα φαίνονται πιο σημαντικά από τα ζεστά και τρυφερά συναισθήματα. Πρέπει να γίνει δουλειά και βιάζεστε να συντάξετε το διοικητικό σας πλάνο όταν η έξυπνη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο εμφανίζεται στον 6ο οίκο σας της ρουτίνας. Καθώς βελτιώνετε τα σχέδιά σας για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, θα αρχίσετε να αναρωτιέστε πόσο χρόνο είστε πρόθυμοι να δώσετε στους άλλους.

Εάν έχετε επικεντρωθεί μανιωδώς στις λεπτομέρειες, είναι εύκολο να δείτε την αγάπη και τη φιλία ως επιπόλαια πράγματα. Το να ζήσετε τη ζωή στο μέγιστο συνεπάγεται κάποια εξισορρόπηση, αλλά με συνεπή προσπάθεια και συνειδητή πρόθεση μπορείτε να ζήσετε τα καλύτερα και των δύο κόσμων.

zodia-taro-45

 

ζωδια Ζυγός

Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει κατά το οποίο καλείστε να αντικειμενοποιήσετε τα ερωτικά σας ιδανικά. Η αντισυμβατική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αναζωογονεί τον 5ο οίκο του Έρωτα, γυρίζοντας την καρδιά σας προς την αυτονομία.

Θέλετε να φτιάξετε τους κανόνες μόνοι σας ώστε να μπορείτε να πετάτε ελεύθερα και να ξεχωρίζετε από το πλήθος, δημιουργικά διαμορφώνοντας την αισθητική σας για να αντικατοπτρίζει την πρωτόγνωρη αυτοδυναμία που μεγαλώνει μέσα σας. Αφήστε το φως σας να λάμψει τόσο λαμπερά που οι άλλοι να μπορέσουν να βρουν το δρόμο τους έξω από το σκοτάδι.

zodia-astra-tarot

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός

Μπορεί να κάνετε τους σκληρούς, σαν μοναχικοί λύκοι, αλλά δεν είστε βέβαιοι αν προτιμάτε να είστε μέρος μιας αγέλης ή ένας επαναστατικός περιπλανώμενος. Η εγκεφαλική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας τραβά πίσω στον 4ο οίκο του Σπιτιού, ξεπακετάρει ψυχολογικές κούτες που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν βαθιές γνώσεις.

Ωστόσο, η γλυκιά Αφροδίτη και ο αυστηρός Κρόνος σχηματίζουν τετράγωνο και σε κάνουν να νιώθεις ότι ακόμα κι αν θες να έχεις μια σταθερή παρέα στο πλευρό σου, δεν θα μπορούσες να την φτάσεις. Αυτή η ψύχρα στον αέρα θα ζεστάνει με τον καιρό, οπότε μην αφήσετε αυτή την προσωρινή χροιά της μοναξιάς να σας χαλάσει τη διάθεση. Η αγάπη είναι ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος.

zodia-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης

Οι αισιόδοξες νοητικές μελωδίες αντικαθιστούνται από αφηρημένα ηχητικά τοπία καθώς το μυαλό σας ανεβαίνει στον αραιό αέρα της ανώτερης ατμόσφαιρας. Οι συνομιλίες σερβίρονται στον πάγο, όχι επειδή είστε αναστατωμένοι ή απόμακροι, αλλά επειδή οι υψηλόφρονες υποθέσεις σας είναι περισσότερο θεωρητικές παρά απτές.

Η προοδευτική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει τον 3ο οίκο σας των Πληροφοριών, αυξάνοντας την ικανότητά σας να σκέφτεστε πολύ έξω από τα συνηθισμένα. Αυτό το είδος της πνευματικής διέγερσης προσφέρεται για να το περάσετε μόνοι σας, όταν κανείς δεν μπορεί να επικρίνει κάθε σας ιδέα ή να σας εμποδίσει από το να δημιουργήσετε το δικό σας, μοναδικό αριστούργημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγόκερως

Μπορεί να μην πάρετε τις πιο πρακτικές αποφάσεις, επειδή εστιάζετε έντονα στη δημοσιονομική ροή σας. Οικονομικά θέματα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας και ενδιαφέρεστε να αξιοποιήσετε το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματός σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να απέχετε από τα πιο αγαπημένα σας πράγματα κάποιες φορές. Η αποσύνδεση από την απόκτηση πιο κοσμικών αγαθών είναι ένα υγιές βήμα προς την μετριοπάθεια, αλλά ακόμη και η εξοικονόμηση μπορεί να κλιμακωθεί προς το ίδιο είδος εμμονής που προσπαθείτε να αποφύγετε.Βρείτε έναν τρόπο να εξισορροπήσετε τη νέα σας πρωτοβουλία απέναντι στα χρήματα με την εκτίμησή σας για τους θησαυρούς που έχετε ήδη στη ζωή σας.

ζωδια Υδροχόος

Κάτι είναι διαφορετικό – αισθάνεστε περισσότερο σαν τον εαυτό σας από ό,τι νιώθατε για καιρό. Η αρχή του προσωπικού σας νέου έτους σας οριοθετείται από την παρουσία της ατομικιστικής Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας. Φαίνεται ότι φοράτε νέο κουστούμι, ραμμένο πάνω σας και στολισμένο με όλα τα αγαπημένα σας χρώματα και τις υφές. Είστε τόσο ο ντράμερ όσο και ο ένας που παρελάσει στο ρυθμό. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας για την απόλυτη αυθεντικότητα. Η θέση σας στον κόσμο φαίνεται ξεκάθαρη και είστε ευτυχισμένοι να κάθεστε σε τραπέζι για έναν, αν αυτό σημαίνει ότι η ελευθερία είναι δική σας.

ζωδια Ιχθύες

Παρόλο που παραμένετε εγκάρδιοι στην επιφάνεια, δεν μπορείτε να περιμένετε για να βρεθείτε μόνοι σας. Ένας πνευματικός σπόρος έχει φυτευτεί και η ήσυχη περισυλλογή θα είναι το νερό που θα τον βοηθήσει να αναπτυχθεί. Η φουτουριστική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας καλεί στην ακινησία του 12ου οίκου σας του Διαλογισμού, όπου ο θόρυβος της ημέρας δεν ενοχλεί τις σκέψεις σας. Μερικές φορές η απομόνωση φέρνει μοναξιά, αλλά έχετε ένα διαισθητικό προαίσθημα ότι αυτή τη φορά η μοναξιά θα είναι για το καλύτερο. Δεν είστε ποτέ πραγματικά μόνοι ακόμα κι όταν είστε μόνοι σας, καθώς η μοναξιά δημιουργεί το χώρο για τη σύνδεση με το θείο. Η πλοήγηση σε άλλες διαστάσεις αγαλλιάζει την ψυχή σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia