Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνος 06/09 Α

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Ωροσκοπιο Πανσέληνος στους Ιχθύες

Κάθε Πανσέληνος συμβολίζει την κορύφωση ενός κύκλου έντασης ανάμεσα στα αντίθετα του σύμπαντος, όπως είναι το καλό και το κακό, το θηλυκό και το αρσενικό, το Γιν και το Γιανγκ. Έτσι και η Πανσέληνος στους υδάτινους Ιχθύες στις 6 Σεπτεμβρίου, θα γεμίσει τις καρδιές με κατανόηση και συμπόνια που θα απομακρύνουν κάθε ψευδαίσθηση διακρίσεων.

Όλοι οι άνθρωποι είναι «θύματα» του νερού, ακόμη κι αν δεν έχει προηγηθεί κάποιο έντονο φυσικό φαινόμενο! Όμως όποτε βγαίνουν λίγο από την συνήθη οπτική τους, μπαίνουν στα δίχτυα της φαντασίας και της παραπλάνησης. Είναι μεγαλύτερη η πρόκληση, όταν ξέρετε τι είναι ρεαλιστικό καθώς περιδιαβαίνετε τα σοκάκια των ονειροπολήσεων!

zodia-taro-45

 

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες έρχεται να κεντρίσει την εγωιστική ώθηση του Ήλιου στην Παρθένο, για αποδοτικότητα έναντι της ανάγκης της ψυχής για πνευματική σύνδεση. Είναι γεγονός ότι τα ονειροπόλα Ψαράκια έχουν έντονο ένστικτο και διαίσθηση, ενώ μπορούν ταυτόχρονα να είναι φοβισμένα και μπερδεμένα.

Αυτό που πρέπει να επιδιώξετε σε αυτή τη φάση είναι να παραμείνετε πρακτικοί, καθώς ο Ήλιος από την γήινη Παρθένο περιορίζει την οπτική και σας γυρίζει πίσω στα πιεστικά θέματα της καθημερινότητάς σας!

Οι αντικρουόμενες κοσμικές δονήσεις θα είναι δυνατές στη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου. Από τη μία η λεπτομερής Παρθένος εστιάζει τις ηλιακές ακτίνες στη σκέψη, από την άλλη η Σελήνη στους Ιχθύες θα συναντηθεί με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα που αποδυναμώσει τις αποφάσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Θα είναι πραγματικά επίπονο να διατηρήσετε τα υγιή όριά σας, όμως το τολμηρό μυαλό σας θα εμπνέεται εναλλακτικές που φάνταζαν ανέφικτες ως τώρα. Ευτυχώς, ο δραστήριος Άρης και ο ευφυής Ερμής θα σχηματίσουν ένα αρμονικό τρίγωνο με τον έντονο Ουρανό στη διάρκεια της Πανσελήνου, κάτι που θα εντείνει την διαύγεια των πάντων! Η γνώση έχει λάβει θέση για να ξεπεράσει την αμάθεια… Η αλλαγή δεν είναι απλά πιθανή, είναι αναπόφευκτη – και θα επέλθει ταχύτατα!

ζωδια Κριός

Τα ουτοπικά όνειρα σας παρασύρουν σε έναν κόσμο φαντασιώσεων. Όμως όταν βρείτε την ισορροπία σας, η επάρκειά σας θα εκπλήξει τους πάντες – και πρώτα απ’ όλους εσάς τους ίδιους! Η φαντασία σας θα οργιάζει με την Πανσέληνο στους Ιχθύες, που θα συρρεύσει στον 12ο Οίκο σας της Τάσης Φυγής.

Μπορείτε να κρατήσετε τα οράματά σας για τον εαυτό σας ή να τα μοιραστείτε με όποιον θέλετε, αρκεί να θυμάστε ότι τα πάντα είναι πιθανά αν τα θελήσετε ουσιαστικά! Ξέρετε ποια είναι η πορεία για την επιτυχία: αφοσίωση, σκληρή δουλειά και ακατάπαυστη προσήλωση σε αυτά που θέλετε να πραγματωθούν!

zwdia-fotia

ζωδια Ταύρος

Θα καταστεί λίγο παράδοξη η διατήρησης της στενότητας μιας σχέσης σας, ενώ προσπαθείτε να ισορροπήσετε τους δεσμούς σας με τα υπόλοιπα άτομα των κύκλου σας. Αν και η Πανσέληνος στους Ιχθύες θα φωτίσει τον 11ο Οίκο σας της Δικτύωσης, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι τα κοινωνικά μέσα δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο.

Σκεφτείτε πόσο διαφορετικά θα μιλούσατε με κάποιους, αν ανοίγατε μια διαπροσωπική συζήτηση… Το μόνο που σας κρατά πίσω, είναι ο εαυτός σας. Λένε ότι για να καταφέρει κάποιος όλα όσα απαιτούν οι άλλοι από αυτόν, πρέπει να υπολογίζει τον εαυτό του ικανότερο απ’ όσο πραγματικά είναι!

Διαβαστε το Μεγαλο  Ωροσκοπιο Πανσεληνου 6/9 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Δίδυμοι

Αφήστε το ένστικτό σας να σας οδηγήσει, όχι τη λογική σας! Όμως η εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σας δεν σημαίνει ότι μπορείτε να δραπετεύσετε από τις καθημερινές υποχρεώσεις σας, ειδικά με την Πανσέληνο στους Ιχθύες να εισχωρεί στον 10ο Οίκο σας των Ευθυνών.

Ξέρετε ποια θέματα πρέπει να διεκπεραιώσετε, προκειμένου να είστε συνεπείς στις υποσχέσεις σας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αφήστε τη φαντασία σας να αναδείξει νέα μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν σε ένα πιο λαμπρό μέλλον. Ο Αϊνστάιν υποστήριζε ότι «η φαντασία είναι η πρόγευση από όσα όμορφα έπονται στη ζωή»!

zwdia

ζωδια Καρκίνος

Σας έχει ζητηθεί να κάνετε άλματα, όσο αφορά την αναζήτηση της ουσίας των πραγμάτων; Η εξερεύνηση νέων δυνατοτήτων στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή, σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνει την ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια. Να ξέρετε ότι η Πανσέληνος στους Ιχθύες θα στοχεύσει το μαγικό της ραβδάκι στον 9ο Οίκο σας των Οριζόντων, ωθώντας σας να επεκτείνετε τα οράματά σας πέρα από τα κοσμικά ενδιαφέροντα…

Μην αντισταθείτε τώρα στον πειρασμό να ονειρευτείτε πράγματα που μπορεί ποτέ να μην θεωρούσατε εφικτά. Ευτυχώς, κανείς δεν σας υποχρεώνει να πραγματώσετε ό,τι ονειρεύεστε. Ωστόσο αν σκεφτείτε τη ζωή σας έξω από τους περιορισμούς της καθημερινότητας, ίσως να σας ανοίξουν πόρτες που ήταν κλειστές!

ζωδια Λέων

Πρέπει να κάνετε κάποιες επιλογές, που θα καθορίσουν την πορεία της ζωής σας για τις επόμενες εβδομάδες. Δεν μπορείτε πλέον απλά να επιδεικνύετε τον αυταρχισμό σας στον υπόλοιπο κόσμο. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες θα επηρεάσει τον 8ο Οίκο σας της Μεταμόρφωσης, στρέφοντας την προσοχή σας στον εσώτερο εαυτό σας προκειμένου να βρείτε την ουσία των πραγμάτων.

Κάποιες εξωτερικές αλλαγές θα ήταν ενδεδειγμένες τώρα, για να συντροφεύσουν την πνευματική δουλειά που έχετε να κάνετε. Η βαθιά συναισθηματική ανανέωσή σας θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις κάθε είδους. Δεν λένε τυχαία ότι «κάθε διαφωνία με το ταίρι σας, είναι διαφωνία με τον εαυτό σας. Κάθε ψεγάδι που βλέπετε πάνω του, αγγίζει και ένα δικό σας αδύναμο κομμάτι που αρνείστε»!

Διαβαστε το Μεγαλο  Ωροσκοπιο Πανσεληνου 6/9 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66