Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 09/06 Α

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Πανσέληνος στον Τοξότη ωροσκοπιο

Όλο το σύμπαν αποκτά μια έντονη ενέργεια στις 9 Ιουνίου, με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στον περιπετειώδη Τοξότη, που θα κεντρίσει τους πάντες να ξεπεράσουν τα όριά τους!

Αυτή η φάση του φεγγαριού έρχεται να υπενθυμίσει ότι δεν υπάρχει λόγος να δεχθεί κανείς κάτι λιγότερο από αυτό που λαχταρά, ακόμη και υπό δύστροπες συνθήκες, γιατί υπάρχουν κάποια παραπάνω πράγματα από αυτά που φαίνονται στην επιφάνεια.

 

Ο αισιόδοξος Δίας ολοκληρώνει τον ανάδρομο κύκλο του μέσα στον Ζυγό, ταυτόχρονα με το σχηματισμό αυτής της Πανσελήνου. Αυτό θα διευρύνει τους ορίζοντές σας ακόμη περισσότερο! Με τον Δία να κυβερνά τον Τοξότη, η ορθόδρομη στροφή του διαχέει δυνατές δονήσεις ενθάρρυνσης σε όλες τις ιδέες που είχαν μείνει στάσιμες – για οποιονδήποτε λόγο!

zodia-taro-45

Η ατμόσφαιρα ανάτασης με την Πανσέληνο στον Τοξότη, δεν σημαίνει ότι όλα θα γίνουν απλά και εύκολα… Η Σελήνη θα συνευρεθεί με τον επιτηρητή των στόχων, τον Κρόνο. Αυτή η όψη έχει τη δυναμική να αμαυρώσει τη χαρά της αισιοδοξίας, εκτός αν είστε πραγματικά πρόθυμοι να καταβάλετε τον επιπλέον κόπο που απαιτεί η επίτευξη των σκοπών σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Στο μεταξύ, οι εραστές του σύμπαντος Αφροδίτη και Άρης, θα σας δελεάσουν με ρομαντικές ευκαιρίες και θα σας παρασύρουν στο χορό των συνευρέσεων!

Η θελκτική Αφροδίτη βρίσκεται στον αισθησιακό Ταύρο, θέση που αποτελεί αξιόπιστο μαγνήτη για να βιώσετε απολαυστικές εμπειρίες…

Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον συντροφικό πύρινο Άρη, ενδέχεται να φουντώσει τα πάθη. Να έχετε υπόψιν σας ότι ο ετοιμοπόλεμος πλανήτης βρίσκεται στον στοργικό Καρκίνο, κάτι που τον κάνει περισσότερο προστατευτικό παρά επιβεβαιωτικό. Οι πιθανότητες να ανθίσει η αγάπη είναι με το μέρος σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε να πάρετε το σύντομο δρόμο!

Επιρροή της Πανσελήνου σε όλα τα ζώδια:

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η αισιοδοξία θα υποκινήσει κάθε προσέγγιση που θα κάνετε στον τομέα των σχέσεων, παραμένοντας ωστόσο ρεαλιστές όσο αφορά τα δρώμενα. Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα φωτίσει τον 9ο Οίκο σας των Μεγάλων Ιδεών, αν και οι παρούσες συνθήκες θα είναι δόλιες ως προς τη διατήρηση των αξιών σας.

Η ζωή είναι σαφώς πιο περίπλοκη απ’ όσο θα θέλατε, ακόμη κι αν διαθέτετε ένα συγκροτημένο σχέδιο. Η συμβουλή του σύμπαντος για εσάς, είναι να παραμείνετε ελαστικοί στην πιθανότητα αλλαγής των επιθυμιών σας… Η αποφασιστικότητα και η επιμονή, θα είναι τα όπλα σας που θα αποτρέψουν να συννεφιάσει στον ορίζοντά σας!

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Παραδόξως για την ιδιοσυγκρασία σας, αδημονείτε να βιώσετε όλο το βάθος των συναισθημάτων σας! Η Πανσέληνος στον Τοξότη σχηματίζεται μέσα στον 8ο Οίκο σας της Ιδιωτικότητας, γι’ αυτό θα σας εμπνεύσει να αποζητήσετε αισθησιακές απολαύσεις χωρίς να σας απασχολήσει η άποψη των άλλων.

Η συνήθης νευρικότητά σας μπροστά σας σε παθιασμένα συναισθήματα, θα καταρριφθεί τώρα από την ανάγκη σας για απλότητα. Ενίοτε, ο μόνος τρόπος να μην είστε περίπλοκοι, είναι να αφήσετε τον εαυτό σας να κυλήσει στη ροή των πραγμάτων. Έτσι θα προσπεράσετε κάτι πιθανή δυσχέρεια. Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη της επιμονής!

zwdia-zodia-astrologia-65

Δίδυμοι (20 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Είστε ενθουσιασμένοι από την πληθώρα προοπτικών και λατρεύετε την εναλλαγή από τη μία καλή ιδέα στην άλλη. Η επεκτατική Πανσέληνος στον Τοξότη θα κεντρίσει τον 7ο Οίκο σας των Σχέσεων, ενισχύοντας τα αισθήματα που τρέφετε για τα άτομα του πολύ στενού σας κύκλου. Γι’ αυτό ενδέχεται να αντισταθείτε κάπως στη ροή των συναισθημάτων, ακόμη και να αμφισβητήσετε τις επιθυμίες σας όταν προσεγγίσουν την πιο «στενή επαφή».

Τώρα καλείστε να σταματήσετε την αναζήτηση περισσότερων πληροφοριών, και να μπείτε στη δράση επί όλων αυτών που ξέρετε ότι είναι γνήσια. Η ευαισθησία σε έναν σκληρό κόσμο αποτελεί θάρρος, όχι αδυναμία!

taro-oroskopio-54

Καρκίνος (21 Ιουνίου, 22 Ιουλίου)

Έχετε την τάση να μην αποκαλύπτετε τις πιο μύχιες επιθυμίες σας, να μην λέτε τα μυστικά σας ούτε σε αυτούς που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Αυτή η επιφυλακτική τακτική σας όμως, μειώνει τις πιθανότητες να βιώνετε την πλήρη ικανοποίηση μέσα στις σχέσεις σας. Δυστυχώς η άποψή σας ότι οι άλλοι θα έπρεπε να γνωρίζουν ενστικτωδώς τι θέλετε, δεν έχει ρεαλιστική βάση.

Η εξωστρεφής Πανσέληνος στον Τοξότη ρίχνει τις ακτίνες της στον 6ο Οίκο σας των Συνηθειών, κάτι που θα σας εμπνεύσει να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας. Βελτιώστε τις προοπτικές σας για συναισθηματική ολοκλήρωση, βγάζοντας τα αισθήματά σας στην επιφάνεια. Κάθε καλή σχέση, αρχίζει με την καλή επικοινωνία!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot