Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 16/10/2016 Β

zwdio-tayros

Ωροσκόπια: Πανσέληνος στον Κριό

Παρθένος Ωροσκόπιο (Αυγ  23 έως Σεπ 22)

Έντονες συζητήσεις με τον επιχειρηματικό ή τον προσωπικό σας σύντροφο τείνουν να κλίνουν προς τα χρηματοοικονομικά θέματα. Μια έντονη συζήτηση μπορεί να ανοίξει εκ νέου παλιές πληγές και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να απελευθερώσει τις τοξικές επιδράσεις τους μια για πάντα.

Ενδέχεται να απαιτείται μια επανεκτίμηση της κοινής περιουσίας καθώς η Πανσέληνος στον Κριό ταρακουνά τον 8ο Οίκο σας των κοινών πόρων. Μια ασταθής σχέση μπορεί να σπρωχτεί στο γκρεμό, αλλά απ’ την άλλη μπορείτε να σφραγίσετε τη συμφωνία στο τελευταίο λεπτό, αν συνειδητά εκφράσετε την προθυμία σας να πάτε τα πράγματα προς μια νέα κατεύθυνση. Άνοιξε το μυαλό σας πριν από το στόμα σας.

zodia-taro-45

 

Ζυγός Ωροσκόπιο (23 Σεπ – 22 Οκτ)

Αν και μπορεί να φαίνεται σαν να στέκεστε ακίνητοι, οι ισχυρές παλίρροιες αλλάζουν στην πραγματικότητα κατευθύνσεις. Η επιχειρηματική Πανσέληνος στον Κριό ενεργοποιεί τον 7ο Οίκο σας των Εταίρων, αποκαλύπτοντας μια εντελώς νέα διαδρομή που μπορείτε να πάρετε στο μέλλον σας. Δυστυχώς, δεν είναι ακόμη σαφές που οδηγούν οι τρέχουσες συνθήκες.

Παρ’ όλα αυτά, οι δεξιότητες διαπραγμάτευσής σας καλούνται σε δράση, καθώς προσπαθείτε να διευθετήσετε έναν παλιό λογαριασμό. Ήρθε η ώρα να φέρετε τα θέματα των σχέσεων στο προσκήνιο, ενώ υποκινείστε από μια δέσμευση στη δική σας ατζέντα. Η αυτοθυσία συχνά είναι πολύ πιο εύκολη από την αυτοπραγμάτωση.

zwdia-66

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός Ωροσκόπιο (23 Οκτώβρης – Νοέμβρης 21)

Μπορεί να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις αόρατες δυνάμεις, καθώς οι συνομιλίες εμβαθύνουν, στέλνοντας τις σκέψεις σας προς τα μέσα για να διαλευκάνουν το μυστήριο των σχέσεων. Μια σαφής αίσθηση της ταυτότητάς σας είναι η βάση για να μάθετε όσα χρειάζεστε από τους άλλους.

Ωστόσο, μια κρίση στην επίγνωση είναι στα σκαριά, όταν η πρωτοποριακή Πανσέληνος στον Κριό συμβαίνει στον 6ο Οίκο της Υγείας και των συνηθειών σας, αποκαλύπτοντας τις επιλογές του τρόπου ζωής που πρέπει να προσαρμοστούν. Η υποχώρηση από τον κόσμο για λίγο μπορεί να σας προσφέρει την αντικειμενικότητα που είναι απαραίτητη για να αναγνωρίσετε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες σας. Ο αυτοστοχασμός είναι το σχολείο της σοφίας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Τοξότης Ωροσκόπιο (Νοέμβριος 22 – 21 Δεκ)

Το να συμμετάσχετε σε νέες μορφές διασκέδασης και αυτό – έκφρασης είναι συναρπαστικό, αρκεί να μην αναστατώνετε τους φίλους και τους συναδέλφους σας αγνοώντας τις άμεσες ανησυχίες τους.

Η αυθόρμητη Πανσέληνος στον Κριό φωτίζει τον 5ο Οίκο σας της Αγάπης και του Παιχνιδιού, δελεάζοντας σας να ορμήσετε πριν κοιτάξετε. Εάν η νευρικότητα σας σας κάνει πολύ ανυπόμονους για τα πάτε καλά με τους άλλους, δουλέψτε ανεξάρτητα μέχρι να κατακαθίσει η σκόνη. Όσο πιο πολύ αγαπάτε τις αποφάσεις σας, τόσο λιγότερο θα θέλετε οι άλλοι να τις αγαπάνε επίσης.

Αιγόκερως Ωροσκόπιο (Δεκ 22 – 19 Ιανουάριος)

Τρελές ιδέες και χαοτική επικοινωνία συνεχίζουν να καρφώνουν το νευρικό σας σύστημα, αφήνοντας σας τόσο τσιτωμένους που είναι αδύνατο να χαλαρώσετε. Μια λογομαχία με ένα συγγενή είναι δυνατή καθώς η μαχητική Πανσέληνος στον Κριό προσγειώνεται στον 4ο Οίκο σας του Σπιτιού και της οικογένειας.

Ευτυχώς, ένα κβαντικό άλμα στη συνείδηση μπορεί να καθαρίσει τα καταστρώματα των ξεπερασμένων ονείρων, ανοίγοντας το δρόμο για συναρπαστικά νέα όνειρα. Το δυναμικό ξεκαθάρισμα των μακροπρόθεσμων σχεδίων σας, ρίχνει ένα διαφορετικό φως στην πορεία της σταδιοδρομίας σας. Παρ’ όλα αυτά, μην πάρετε μια απόφαση ακόμα, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές εκπλήξεις μπροστά σας που θα μπορούσαν να ανακατευθύνουν την πορεία σας.

Υδροχόος Ωροσκόπιο (Ιαν Φεβ 20 έως 18)

Μπορεί να είναι έξυπνο να διατηρήσετε τη στάση σας, αλλά μπορεί να βάλετε κατά λάθος τα πάντα σε κίνδυνο εάν προσπαθήσετε να επωφεληθείτε από την αδυναμία κάποιου άλλου. Το να κρατήσετε το λόγο σας απαιτεί επιμέλεια, ενώ η Πανσέληνος στον Κριό αποσταθεροποιεί τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας.

 

Αλλά μην αυξήσετε το ρίσκο στο παιχνίδι μετατρέποντας μια ασήμαντη αψιμαχία σε μια δυσάρεστη αντιπαράθεση. Ο Wayne Dyer έγραψε “Το πώς σου φέρονται οι άνθρωποι είναι το δικό τους κάρμα. Το πώς θα αντιδράσεις είναι το δικό σου. ”

zwdia-765

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ιχθείς Ωροσκόπιο (Φεβρουάριος 19 – Μάρτιος 20)

Προβλήματα έρχονται στην επιφάνεια όταν μια έντονη αντίθεση μεταξύ των προτεραιοτήτων σας και εκείνων ενός ατόμου που εμπιστεύεστε έρχονται στο φως.

Οικονομικά θέματα μπορούν να φτάσουν σε κρίσιμο επίπεδο όταν η αντιδραστική Πανσέληνος στον Κριό φωτίζει τον 2ο Οίκο σας του Εισοδήματος. Εάν σπεύσατε πρόσφατα να κάνετε μια οικονομική δέσμευση, μπορεί να είναι φθηνότερο να κάνετε πίσω, παρά να ωθήσετε περαιτέρω την τύχη σας.

Η οικονομική σας ανεξαρτησία είναι ένας θαυμάσιος στόχος, αλλά η αντίθεση αυτής της Σελήνης με τον Ήλιο στον 8ο Οίκο σας των κοινών πόρων προτείνει να μην προσπαθήσετε να προχωρήσετε μόνοι σας. Ο ανταγωνισμός σας κάνει πιο γρήγορους, η συνεργασία σας κάνει καλύτερους.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia