Το Τέλειο Ζευγάρι- Βρείτε το Άλλο σας Μισό

teleios-syntrofos-astrologia

Αστρολογια Το Τέλειο Ζευγάρι- Βρείτε το Άλλο σας  Μισό χρησιμοποιώντας του πλανήτες του Ζωδιακού.

Το να βρούμε το άλλο μας μισό είναι δυνατό, αν χρησιμοποιήσουμε τους πλανήτες του ζωδιακού για να μας βοηθήσουν.

Θα παραδεχτώ πως το τέλειο και το άλλο μας μισό, είναι λέξεις πολύ φορτωμένες, όταν μιλάμε για σχέσεις. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες που μπορούν να κάνουν μια σχέση να δουλέψει ή όχι.

Μπορούμε, παρόλα αυτά, να δούμε πολλά διαφορετικά πράγματα, από πλανητικής άποψης προκειμένου να δούμε αν δύο άνθρωποι είναι συμβατοί.
Νομίζω πως η πιο πολυδιαφημισμένη μέθοδος έχει να κάνει με το πόσο ταιριάζει ο Ήλιος σας, με τον Ήλιο του άλλου ζωδίου. Το ζώδιο στο οποίο βρίσκετε ο Ήλιος σας, σημαίνει πως σε αυτό το ζώδιο ήταν ο Ήλιος σας την ώρα που γεννηθήκατε.

zodia-taro-45

Είναι μία πολύ γενική περιγραφή και ασαφής του πλανητικού σας χάρτη, καθώς ο καθένας από τους πλανήτες έχουν κάτι να πουν και θα έπρεπε να τους ακούσουμε. Το ζώδιο στο οποίο είναι ο Ήλιος σας, είναι μόνο ένα μικρό κλάσμα της προσωπικής σας ιστορίας και θα ήταν προτιμότερο να βασίζεστε στην ολοκληρωμένη εικόνα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Δεν χρειάζεται να ξέρετε όλες τις λεπτομέρειες αν δεν θέλετε, αν προτιμάτε να το κρατήσετε απλό καλύτερα να ξεκινήσετε με τον Ωροσκόπο σας.
Ο Ωροσκόπος σας, είναι το κλειδί και λέει πολύ περισσότερα για εσάς, ως άτομο. Ένας από τους λόγους, που η ακριβής ώρα γέννησης σας είναι πολύ σημαντική, είναι γιατί καθορίζει ποιο ζώδιο ανέβαινε όσο γεννιόσασταν- και αυτό καθορίζει το επίκεντρο σας.

Σκεφτείτε επίσης τον Ωροσκόπο σας σαν την πόρτα του εαυτού σας. Όταν σας γνωρίζουν πρώτη φορά οι άλλοι, βλέπουν τα στοιχεία του Ωροσκόπου σας- όπως ακριβώς πρώτα βλέπουμε την εξώπορτα ενός σπιτιού. Δεν θα μπορέσουμε να δούμε τι υπάρχει μέσα, εκτός και αν περάσουμε αυτή την πόρτα. Κάποιες πόρτες είναι φανταχτερές- προϊδεάζοντας μας για κάτι μεγαλοπρεπές, ενώ άλλες είναι πιο απλές και μας προετοιμάζουν για κάτι πιο απλό.

astrologia-zwdia-oroskopio-67
Ωστόσο, τις περισσότερες φορές αυτό που συμβαίνει, είναι να μένεις έκπληκτος καθώς περνάς την πόρτα και οι αρχικές σου εκτιμήσεις αλλάζουν. Αυτή η φανταχτερή πόρτα, μπορεί να οδηγεί σε ένα πολύ ακατάστατο εσωτερικό, τόσο απλά, όσο και η απλή πόρτα να είναι η φανταστική συνέχεια μιας ένδοξης ζωής. Οι άνθρωποι δουλεύουν με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, και ο προσωπικός χάρτης αποκαλύπτει το πώς μοιάζει αυτή η πόρτα, αλλά και τι γίνεται στο εσωτερικό.
Τώρα, ακριβώς απέναντι από τον Ωροσκόπο σας, είναι κάτι που ονομάζουμε Δυον και αυτό κυβερνά τον 7ο οίκο των σχέσεων σας. Το Δυον σας κυβερνάται επίσης από ένα ζώδιο, που είναι το ακριβώς αντίθετο ζώδιο του Ωροσκόπου σας. Τα χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν το ζώδιο που κυβερνά το Δυον σας, περιγράφουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνετε σε μία στενή, ερωτική σχέση.

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες για ολα τα ζωδιακα ζευγαρια

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο

 
Οπότε, αν είστε σε αποστολή να βρείτε το «τέλειο» πρόσωπο ή απλά να διασκεδάσετε λίγο ψάχνοντας το άτομο που είστε μαζί – κοιτάξτε τον Ωροσκόπο σας.

Αυτό το άτομο που είναι πιο συμβατό με εσάς έχεις τον αντίθετο Ωροσκόπο από εσάς. Όλοι γνωρίζουμε τον νόμο- τα αντίθετα έλκονται!

Είναι μία μικρή άσκηση για να δείτε ποιο θα είναι το τέλειο πλανητικό σας ταίρι- και ένα που είναι απόλυτα λογικό αν το σκεφτείτε λίγο.
Εδώ είναι μια λίστα με Ωροσκόπους και τα αντίθετα τους:

Κριός – Ζυγός

Ταύρος – Σκορπιός

Δίδυμοι – Τοξότης

Καρκίνος – Αιγόκερως

Λέων – Υδροχόος

Παρθένος – Ιχθείς

Βέβαια δεν πρόκειται αυτός ο κανόνας να ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις και όπως είπα και στην αρχή πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στην συμβατότητα των ανθρώπων. Ωστόσο, εδώ είναι κάτι ξεχωριστό και συνήθως όταν έχουμε τέτοιες ενώσεις, οι άνθρωποι ταιριάζουν απόλυτα και σπάνια θα σπάσουν!

zodia-astra-tarot