Φεβρουάριος 2016 – Νέα Σεληνη και Πανσεληνος

imerisies-12414

Φεβρουάριος 2016 – Νέα Σελήνη και Πανσέληνος

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και Πανσέληνος στην Παρθένο

Η νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 8 Φεβρουαρίου στις 19,15 μοίρες του Υδροχόου.

Αυτή ή νέα Σελήνη σηματοδοτεί για εμάς μια καλή εποχή να επικεντρωθούμε στο μέλλον, στις ελπίδες και τα όνειρά μας και πώς μπορούμε να προσεγγίσουμε στην πράξη αυτό το μέλλον που προσδοκούμε. Επειδή η νέα χρονιά έχει ηλικία μόλις ενός μήνα, κοιτάμε ακόμη μπροστά.

Με τον Ερμή να έχει γυρίσει στην ορθή του πορεία αφού πέρασε από τον Υδροχόο, η νέα Σελήνη μας βοηθά να επιδιορθώσουμε τις φθορές στην έναρξη του έτους και γίνεται αρωγός στις ελπίδες μας. Τολμήστε τώρα όσα ονειρεύεστε και εστιάστε στους τρόπους που θα δημιουργήσετε το μέλλον που οραματίζεστε.

zodia-taro-45

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

Αυτό μας αφορά όλους σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και τον «κόσμο» ως σύνολο. Πώς θα κάνουμε τον πλανήτη καλύτερο και με ποιους τρόπους μπορούμε να συμβάλλουμε προκειμένου να το πετύχουμε αυτό; Ακόμη και η πιο μικρή προσφορά μπορεί να επιφέρει σημαίνουσα αλλαγή, και αυτή η νέα Σελήνη μας δίνει τουλάχιστον ελπίδα προς αυτή την κατεύθυνση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Ο Υδροχόος αποτελεί την επιρροή προς τις φιλίες και τους κύκλους μας εν γένει. Άρα μπορούμε να έρθουμε κοντά με περισσότερους ανθρώπους, να επεκτείνουμε τις επαφές μας ακόμα και μέσω ηλεκτρονικών κοινωνικών δικτύων αλλά και να εστιάσουμε σε κάθε είδους δράση ειδικά αξιολογώντας την τεχνολογία.

Ο Υδροχόος είναι ο ηγέτης της τεχνολογίας και των κοινωνικών δικτύων, οπότε θα μπορούσαμε να αφιερώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο στα ηλεκτρονικά μέσα. Θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά με θετική διάθεση προκειμένου να επιφέρουμε αλλαγές, ένας ακόμη τομέας που ηγείται ο Υδροχόος.
Η νέα Σελήνη , κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό (που είναι κυβερνήτης του Υδροχόου) στον Κριό. Γι’ αυτό αυτή η Σελήνη επιφέρει ένα πέπλο ευχάριστου κλίματος, που το διευκολύνει και το εντείνει η φυσική θετική ενέργεια του Υδροχόου.

zodia-zvdia-oroskopio-11

 

Θα έχουμε όλη τη διάθεση να εμπλακούμε σε αλλαγές και να ενισχύσουμε όσα θα αλλάζουν γύρω μας. Θα έχουμε τη διάθεση να είμαστε πιο ανεξάρτητοι, αληθινοί και διαφορετικοί, και θα το απολαμβάνουμε τόσο σε εμάς όσο και στους άλλους. Οι ευκαιρίες θα προκύψουν όταν νιώσουμε έτσι και είμαστε σε επαφή με ευρύτερους κύκλους.

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ
Η δύσκολη πτυχή αυτής της περιόδου θα προκύψει όταν η νέα Σελήνη θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον Σκορπιό, κι εκεί ίσως θα πρέπει να καταβάλουμε λίγη περισσότερη ενέργεια. Θα μας κάνει κάπως νευρικούς και λίγο πιο ευερέθιστους, κάτι που θα μας στερήσει μέρος της διάθεσης να συνεχίσουμε τη δράση μας.

Θα πρέπει να προσέξουμε να μην πιέσουμε τον εαυτό μας υπερβολικά πολύ ή υπερβολικά γρήγορα, να μην είμαστε παρορμητικοί, αλλά ούτε να επαναπαυτούμε στις δάφνες του πρότερου διαστήματος. Τραυματισμοί και μικροατυχήματα μπορεί να προκύψουν επίσης με αυτή τη νέα Σελήνη, ειδικά σε στιγμές εντάσεις. Γι’ αυτό ας φροντίσουμε να διατηρήσουμε την ηρεμία του Υδροχόου.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στις 22 Φεβρουαρίου στη, στις 3,33 μοίρες της Παρθένου.

Η Παρθένος ως ζώδιο χαρακτηρίζεται πρακτική, γι’ αυτό επιφέρει την ψυχραιμία που ίσως μας χρειαστεί μετά την υπεροπτική νέα Σελήνη στον Υδροχόο.

Ενώ με τη νέα Σελήνη θα νιώθουμε να πετάμε στον αέρα, η Πανσέληνος θα μας επαναφέρει στη γη και τον ρεαλισμό. Θα δούμε να αποδίδει η σκληρή δουλειά και η πρακτικότητα, θα καταφέρουμε να φέρουμε σε πέρας πολλές μικρές λεπτομέρειες, να ολοκληρώσουμε εκκρεμότητες της λίστας μας και να λειτουργήσουμε αποδοτικά. Μπορεί να αποζητήσουμε και την τελειότητα, τόσο από τον εαυτό μας όσο και από τους άλλους, αλλά αυτό θα ήταν υπερβολή. Γι’ αυτό ας φροντίσουμε να μην είμαστε υπεραισιόδοξοι στις προσδοκίες μας.

zwdia-zodia-tarw
Η Πανσέληνος στην Παρθένο ενδέχεται να μας κάνει να νιώσουμε πολύ πιεσμένοι, επειδή προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε σε υπερβολικά πολλά. Πρέπει να το αποφύγουμε αυτό, να κάνουμε τα απαραίτητα διαλείμματα. Μην τα βάζουμε με τον εαυτό μας όταν νιώθουμε κούραση, μην περιμένουμε ότι θα γίνουν όλα όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Άνθρωποι είμαστε!
Αυτή η Πανσέληνος δίνει όλες τις αφορμές να πάψουμε συνήθειες που μας κάνουν κακό, και να βάλουμε σε εφαρμογή αλλαγές στις συνήθειές μας που θα βελτιώσουν την καθημερινή μας ζωή και την υγεία μας κατ’ επέκταση. Έχουμε ανάγκη από λίγη αποσυμπίεση, να εστιάσουμε σε στοιχεία που κάνουν καλό στο σώμα μας, το μυαλό μας και τη ζωή μας.
Τόσο ο Υδροχόος όσο και η Παρθένος φέρονται ως ζώδια που δεν βγάζουν πολύ συναίσθημα, γι’ αυτό θα φαίνεται ότι το συναίσθημα δεν έχει θέση στις περιόδους της νέας Σελήνης και της Πανσελήνου. Θα προσπαθούμε να είμαστε όσο γίνεται πιο ψύχραιμοι, μετά από έναν καθόλου ψύχραιμο Ιανουάριο!

zwdia