αστρολογια ζωδια για Ελευθερους 13/10

zwdio-tayros-ekdikisi

αστρολογια ζωδια για Ελευθερους 13/10

κριός
Κάντε την υγεία σας τον κύριο στόχο σας για τις επόμενες ημέρες που ακολουθούν. Ανεβάστε λίγο την ένταση της γυμναστικής που κάνετε, καθώς επίσης δώστε μεγαλύτερη προσοχή και στην διατροφή σας. Με όλα τα ωραία , που έρχονται να σας συναντήσουν σύντομα, χρειάζεστε να είστε στην καλύτερη σας φόρμα

 

ταύρος
Έχετε έναν μοναδικό τρόπο να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται πάρα πολύ άνετα όταν βρίσκονται δίπλα σας- είναι κάτι στον τρόπο που είστε τόσο ελκυστικοί που τους το προκαλεί αυτό το συναίσθημα. Και μόλις τους έχετε πιάσει στο αγκίστρι σας, λοιπόν δεν έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα να τους κάνετε να δείξουν ενδιαφέρον ερωτικό για εσάς.

 

δίδυμοι
Ακόμα το φλερτ σας είναι τη μία ναι και την επομένη όχι απέναντι σας; Τότε ένας κοινός σας φίλος ίσως έχει την απάντηση σε αυτή την αμφιλεγόμενη αντίδραση του. Απλά να έχετε υπόψιν , πως το όλο αυτό ενδιαφέρον και το γεγονός ότι θα ρωτήσετε τον κοινό σας φίλο το πιο πιθανό είναι να γίνει γνωστό στο φλερτ σας. Όμως το ότι ο κοινός σας φίλος θα αποκαλύψει ότι ρωτούσατε για το τι ακριβώς συμβαίνει πρόκειται να λειτουργήσει υπέρ σας, διότι έτσι εξασφαλίζετε πως το φλερτ σας θα γνωρίζει στα σίγουρα τις δικές σας προθέσεις , κάτι που ίσως να μην ήταν εκατό τοις εκατό σίγουρο ότι υπήρχαν από μεριάς σας και έτσι να ελευθερώσει τον εαυτό του και να σας στείλει τα θετικά σήματα που τόσο επιθυμείτε.

zodia-taro-45

 

καρκίνος
Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να αρχίζετε να σχεδιάζετε τα πλάνα των ημερών που καταφθάνουν. Ρίξτε μια ματιά στην τοπική σας εφημερίδα , και κυκλώστε όλες τις διοργανώσεις και τα events που θέλετε να παρακολουθήσετε. Έπειτα γυρίστε σελίδα και τσεκάρετε τις προσωπικές αγγελίες. Ίσως βρείτε κάποια αρκετά ενδιαφέροντα εκεί τα οποία θα μπορούσαν να σας συνοδέψουν στις μόλις προγραμματισμένες εξόδους σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

λέων
Ίσως αισθάνεστε υπέρ λιτοί αυτό το διάστημα, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζετε και σίγουρα κάποια νέα αγορά είναι εκτός συζήτησης. Όμως αυτό δεν σημαίνει και το τέλος του κόσμου. Πάντα μπορούμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας , ακόμα και αν τα μέσα μας είναι απλά. Για παράδειγμα ένα μπουκέτο λουλούδια για αρχή σίγουρα θα ομορφύνει την κουζίνα ή το καθιστικό μας, ή κάποιες μεταποιήσεις σε παλιά μας ρούχα, ή μικρές αλλαγές – όλα αυτά στο σύνολο τους θα μας κάνουν να αισθανθούμε ομορφότερα. Σας το υπόσχομαι… αυτό!

 

παρθένος
Την μία ημέρα τα πάντα είναι τέλεια και την επομένη το φλερτ σας αντιδρά λες και είστε δυο εντελώς άγνωστοι μεταξύ σας. Αλήθεια τι να συμβαίνει άραγε; Ο λόγος που το φλερτ σας φέρεται κατά αυτόν τον τρόπο , έχει να κάνει με το ότι επιθυμεί από εσάς να σταθείτε μπροστά του και να του ή της μιλήσετε ξεκάθαρα.Τώρα που γνωρίζετε την απάντηση στο ερώτημα που σας προβλημάτιζε είναι καθαρά επάνω σας η απόφαση για το επόμενο βήμα που θα κάνετε. Αναλογισθείτε τι είναι αυτό που επιθυμείτε και κάντε το πράξη.

 

ζυγός
Αισθάνεστε εντελώς αμήχανα για την χθεσινή γκάφα που κάνετε εν παρουσία του τελευταίου έρωτα σας. Επομένως με το που μαθαίνεται ότι δεν τους πείραξε καθόλου η χθεσινή σας γκάφα ούτε τους επηρέασε στο πως σας βλέπουν , σίγουρα σας κάνει να ηρεμήσετε ψυχολογικά και συναισθηματικά σήμερα. Η γοητεία σας και το ταλέντο που έχετε στις κοινωνικές σας σχέσεις κάνουν εύκολα , το όποιο λάθος κάνετε έξω να δείχνει λιγότερης σημασίας όπως ακόμα και τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας , να μην ενοχλούνται ούτε στο ελάχιστο όταν βρεθούν σε τέτοιες άβολες καταστάσεις μιας και τους εμπνέετε τρομερή αυτοπεποίθηση και πιστεύουν απόλυτα ότι θα τα τακτοποίησε όλα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia

σκορπιός
Αισθάνεστε αρκετά γενναιόδωροι σήμερα , οπότε γιατί να μην κάνετε μία χάρη σε έναν φίλο που σας το ζητάει; Προσφερθείτε να τους διδάξετε πως να κάνουν λίγο πιο πικάντικη την ερωτική τους ζωή και δείξτε τους τα κόλπα σας. Δώστε τους μια συμβουλή που να αφορά το ντύσιμο και την μόδα ή βοηθήστε τους να γράψουν την διαδικτυακή τους ερωτική αγγελία. Σίγουρα θα το εκτιμήσουν αυτό που κάνατε για εκείνους όταν θα αρχίσει το τηλέφωνο τους να χτυπάει αδιάκοπα.

 

τοξότης
Οι πρώτες εβδομάδες ενός ρομάντζου είναι πάντα εκπληκτικές. Σας κάνουν να θέλετε να προσπεράσετε το στάδιο του “να γνωρίσετε πρώτα ο ένας τον άλλον καλά” και να προχωρήσετε στο να δεθείτε με τον άλλον γρήγορα. Όμως αυτή η περίοδος ορίζει πως καλύτερα θα ήταν να παίξετε με τους κανόνες και να φροντίσετε όντως να γνωρίσετε τον άλλον όσο καλύτερα γίνεται ώστε να δώσετε σε αυτή σας την σχέση τα πιο γερά θεμέλια που μπορεί να έχει. Πάρτε τα πράγματα ένα ένα με τη σειρά και βοηθήστε την αγάπη να χτίσει γερά το οικοδόμημα της.

 

αιγόκερως
Θυμάστε αυτή την όμορφη παρουσία που γνωρίσατε το καλοκαίρι που πέρασε; Ε λοιπόν τα αισθήματα είναι αμοιβαία, και αυτή σας σκέφτεται όπως και εσείς. Οπότε μην παραξενευτείτε αν μάθετε νέα από την μεριά της ή του τις επόμενες ημέρες. Αν σας αρέσει όντως, λοιπόν, μην αφήσετε την απόσταση να μπει ανάμεσα σας , και προχωρήστε τη σχέση αυτή ακόμα παρακάτω.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

υδροχόος
Σήμερα θα βρεθείτε στη θέση που ίσως να πληγώσετε τα συναισθήματα κάποιου άλλου ατόμου. Πείτε ότι θέλετε να τους πείτε , όμως προσέξτε να τους προσγειώσετε στην πραγματικότητα ήρεμα και φιλικά. Πιστέψτε με είτε τώρα είτε εν καιρώ θα εκτιμήσουν την ευαισθησία που δείξατε ως προς το ζήτημα αυτό

 

ιχθείς
Πρόσφατα γνωρίσατε κάποιον ή κάποια αρκετά ενδιαφέρον, και τώρα το κεφάλι σας είναι γεμάτο με σκέψεις ρομαντισμού. Προσπαθήστε λιγάκι να συγκρατήσετε το μυαλό σας από τις σκέψεις αυτές – μη ξεχνάτε ότι έχετε ακόμα πολύ δουλειά να κάνετε πρώτα.