Αστρολογια προβλεψεις 03/10 Τρίτη

erwtikes-24314

Αστρολογια προβλεψεις 03/10 Τρίτη

Την Τρίτη θα έχετε πιο ενεργή επικοινωνία με παιδιά ή νεαρά άτομα. Το πιο πιθανό είναι ότι πρόκειται για συγγενείς ή στενούς φίλους. Σήμερα μπορεί να μάθετε κάποια νέα σχετικά με μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού.

Η ημέρα θα είναι σημαντική από πλευράς εργασίας ή επιχείρησης. Σήμερα να περιμένετε μια δυναμική ημέρα γεμάτη ευκαιρίες που θα ανταποκρίνονται στα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη μπορείτε να έχετε μια επιτυχημένη ημέρα αν αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο, χωρίς εξαναγκασμό, χειραγώγηση ή άλλη παρέμβαση. Σήμερα μπορείτε να κάνετε ένα τηλεφώνημα σε ένα άγνωστο άτομο ή σε κάποιον από τον οποίο δεν έχετε ακούσει νέα εδώ και πολύ καιρό.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η ημέρα υπόσχεται πολλή δουλειά ή επαφές με άτομα σε συγκεκριμένη δημόσια θέση. Σήμερα θα είναι σημαντικό να μιλήσετε ή να συναντήσετε κάποιο μέλος της οικογένειας. Θα είναι μια καλή μέρα για γνωριμίες, συναντήσεις και συγκεντρώσεις κάθε είδους.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα, μπορείτε να περιμένετε σημαντικά νέα, έγγραφα ή πληροφορίες. Θα έχετε ενδιαφέρουσες και σημαντικές επαφές, ανταλλαγή πληροφοριών ή επιστολών με άτομα από άλλους οικισμούς ή από το εξωτερικό. Θα είναι μια καλή μέρα για επαγγελματικές ή άλλες επαφές με άτομα από το εξωτερικό.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα έχετε σε γενικές γραμμές μια επιτυχημένη μέρα στον εργασιακό τομέα. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, ειδικά εάν σχετίζονται με κάποιο ακίνητο σε άλλη τοποθεσία, τη μεταφορά σημαντικών αγαθών, αποστολών και άλλα. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα ή κάποιο εμπόρευμα από άλλη τοποθεσία. Σήμερα θα λάβετε μερικά ενδιαφέροντα νέα, αλλά με κάποια καθυστέρηση. Οι άντρες των τριών αυτών ζωδίων θα έχουν κάποιο λόγο για να αισθανθούν θλίψη, απογοήτευση ή να νιώσουν ότι κάποιος τους αγνοεί.