Αστρολογια Τελευταίο Τέταρτο Σελήνης 12/10

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Αστρολογια Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 

Στο δρόμο του Ζυγού: μια στοργική συνάντηση με το καβούρι. Οι ηλιακές ακτίνες από τον Ζυγό σχηματίζουν τετράγωνο με την Σελήνη στον Καρκίνο. Ο Καρκίνος είναι το πνεύμα της Μεγάλης Μητέρας, είναι εξαρτημένος από τα συναισθήματά του. Ο Ζυγός είναι ο θεός του Έρωτα.

zodia-taro-45

Μαζί, αυτά τα δύο αρχέτυπα (που κυβερνώνται από την Σελήνη και την Αφροδίτη αντίστοιχα) συγκλίνουν με απίστευτη αρμονία. Το τετράγωνό τους ανακατεύει την συναισθηματική μας ανατομία με τον καλύτερο τρόπο.

 

Όλες οι φάσεις της Σελήνης κατά τη διάρκεια του κύκλου του Ζυγού προσδιορίζουν τις κοινωνικές συγκεντρώσεις. Αυτό συνήθως, αλλά όχι πάντα, σημαίνει έρωτα. Ίσως να γιορτάσετε τον έρωτα για κάποιον άλλο, ή/και να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους ή συμμαθητές. Σε κάθε περίπτωση, οι φάσεις της Σελήνης στον Ζυγό έχουν να κάνουν με τις διαπροσωπικές σχέσεις και η συγκεκριμένη, ειδικά, έχει να κάνει με το ποιος μας κάνει να νιώθουμε οικεία. Επιπλέον, η Σελήνη είναι σπίτι της, στον Καρκίνο.

Αφήστε τη να σας τυλίξει σε όλα αυτά που ζεσταίνουν την καρδιά σας και σας είναι οικεία. Όταν περνάτε χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας, δείτε πώς η παρέα τους είναι σαν καθρέφτης, μια καθαρτική συνάντηση. Μιλήστε, με μάτια που λάμπουν, για την ζωή και τα σχέδιά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Θα αρχίσουμε να νιώθουμε την επιρροή του τετάρτου το απόγευμα της 10ης Οκτωβρίου. Αργά το απόγευμα, στις 12 Οκτωβρίου, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα, σηματοδοτώντας το τέλος της φάσης του τετάρτου και την αρχή της κατάβασης στο απόλυτο σκοτάδι, καθώς προετοιμαζόμαστε για τη Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου. Στις 14 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ήλιο και τον Ερμή στον Ζυγό – πιστεύω ότι αυτή θα είναι η καλύτερη ημέρα ανάμεσα στο τέταρτο της Σελήνης και στη Νέα Σελήνη.

Η Σελήνη θα είναι ακόμα στον Λέοντα, οπότε θα είναι πολύ παιχνιδιάρικα και στοργικά. Θα ξεκινήσουμε να νιώθουμε την περίοδο της Νέας Σελήνης στις 17 Οκτωβρίου. Αυτή την ημέρα, ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό, αφήνει τον Ήλιο, την Αφροδίτη και την Σελήνη μόνους στον Ζυγό. Ο Δίας θα είναι στον Σκορπιό την ίδια περίοδο, επίσης.

Καθώς ο Καρκίνος ζει στην περιοχή της χώνευση του σώματος, είναι σημαντικό να τρώτε καλά και αργά. Αποφύγετε τα λιπαρά και τα γαλακτοκομικά, ο μεταβολισμός μας θα είναι πιο αργός απ’ ό,τι συνήθως. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα της καρδιάς. Προτείνω τα ψυχρά χρώματα στα ρούχα, όπως το πράσινο, το μπλε, το μοβ ή το λευκό.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Οι λίθοι του Καρκίνου είναι ο σάρδιος λίθος, ο σεληνόλιθος και ο ροζ χαλαζίας. Τα βότανα του Καρκίνου είναι το φασκόμηλο, η αλόη, το μελισσόχορτο και τα φύλλα δάφνης. Τα λουλούδια είναι τα τριαντάφυλλα, τα άνθη των άγριων καρότων, η κενταύρια η κυανή, το δελφίνιο, οι φτέρες, τα υδραγγεία και η ίρις.

Βλέπω χαρά στην παρουσία της άνευ όρων αγάπης. Βλέπω στοργή και επανένωση. Αγκαλιάστε τους αγαπημένους σας. Είστε ελεύθερα εδώ. Πρώτα κοπιάσαμε στα χωράφια, σκαλίσαμε αριθμούς και λεπτομέρειες, θερίσαμε, ιδρώσαμε, με το ζόρι ξεκουραστήκαμε.

Αλλά τώρα αφήνουμε μια αναπνοή ανακούφισης, γιατί συνειδητοποιούμε ότι ό,τι κάναμε το κάναμε στο όνομα της γλυκύτητας, της γλυκύτητας της αγάπης και της συντροφικότητας.

zwdia

Το μόνο πιθανό εμπόδιο σε όλη αυτή την γιορτή της αγάπης είναι ο Πλούτωνας, ο οποίος θα βρίσκεται σε αντίθεση με την Σελήνη, περίπου τρεις μοίρες μακριά από την ακριβή αντίθεση. Αυτό μπορεί να μας κάνει λίγο γκρινιάρηδες και αντιδραστικούς στην αρχή, αλλά θα βοηθήσει επίσης αυτά τα δάκρυα ευτυχίας να κυλήσουν όταν έρθει η ώρα. Ο Πλούτωνας είναι η δύναμη της μονιμότητας. Ό,τι κι αν συμβεί σε αυτό το τέταρτο της Σελήνης είναι γραμμένο στην πέτρα, αμετακίνητο, στέρεο. Όλα είναι καλά.

Αυτή η φάση, πιθανότατα, θα σας πάει από το ένα σκηνικό στο επόμενο, μια αλλαγή περιβάλλοντος, αν θέλετε. Όπου κι αν βρεθείτε, απολαύστε τις αγκαλιές. Οι χαρές και οι καλές ιστορίες που θα έρθουν! Το άνοιγμα της καρδιάς! Ανεβείτε στην πίστα, και θα σας δω εκεί.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot