αστρολογικες προβλεψεις για δύο 2/07 Σάββατο

erwtikes-provlepseis-deytera-21-4

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 2/07 Σάββατο

ζωδια Κριός
Μιλήστε στο ταίρι σας για τα όνειρα σας για το μέλλον. Μπορείτε να κάνετε μεγάλα όνειρα – τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε να οργανώνετε ξεχωριστές διακοπές μαζί.

ζωδια Ταύρος
Σήμερα, μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να αναρωτιέται τι έπεται για τη συνέχεια της σχέσης σας. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε αυτά τα όνειρα για διακοπές σε εξωτικά μέρη, αληθινό σχέδιο!

 

ζωδια Δίδυμοι
Να είστε ανοιχτοί σε νέους τρόπους σκέψης. Οι ιδέες του ταιριού σας μπορεί να μην είναι τόσο υπερβολικές, όσο πιστεύατε στην αρχή. Να είστε πρόθυμοι να παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος και να το ξεπεράσετε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αφήστε όλες τις επιλογές σας ανοιχτές, επειδή οι επόμενες ημέρες μπορεί να φέρουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Αν δουλέψετε σαν ομάδα με το ταίρι σας, θα κάνετε τα πάντα να εξελιχθούν καλώς.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Αν το ίδιο πράγμα που κάνατε πάντα δεν δουλεύει τώρα, ίσως ήρθε η στιγμή να βρείτε μια διαφορετική προσέγγιση στο πρόβλημα. Πάρτε μερικές προτάσεις από το ταίρι σας, ειδικά αν η κατάσταση τους αφορά.

ζωδια Παρθένος
Το να οργανωθείτε θα εξοικονομήσει σε εσάς και στο ταίρι σας πολύ χρόνο – χρόνο που θα ξοδευόταν καλύτερα αν κάνατε διασκεδαστικά πράγματα παρέα. Με αυτό σαν έμπνευση σας, ξεκινήστε να ψάχνετε δημιουργικούς τρόπους να παραμείνετε στο δρόμο σας.

ζωδια Ζυγός
Ενθαρρύνετε την ανάπτυξη της διανοητικής σύνδεσης που μοιράζεστε με το ταίρι σας και διασκεδάστε παράλληλα. Πιάστε ένα βιβλίο που και οι δύο θέλετε να διαβάσετε και διαβάστε το μαζί – στο κρεβάτι.

zwdia - love

ζωδια Σκορπιός
Να είστε πρόθυμοι να προσαρμόσετε τα σχέδια σας για να συμβαδίσουν με αυτό που έχει στο μυαλό του το ταίρι σας. Μπορεί να δείτε πως έχουν σχεδιάσει κάτι ακόμα καλύτερο από αυτό που σκεφτόσασταν στην αρχή.

ζωδια Τοξότης
Όταν το ταίρι σας σας κάνει κάποιες προτάσεις που φαίνονται λίγο υπερβολικές, μην βιαστείτε να τις απορρίψετε. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας και προσπαθήστε να δείτε τον τρόπο που σκέφτονται.

zwdia shmera

ζωδια Αιγόκερως
Αφήστε λίγο περιθώριο στα σχέδια που μπορεί να κάνετε με το ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής, αλλά αν είστε προετοιμασμένοι δεν θα σας φανεί μεγάλη υπόθεση.

ζωδια Υδροχόος
Όταν σας έρθει η έμπνευση, ακολουθήστε την. Αφήστε τις ιδέες σας να γίνουν όσο εξωφρενικές γίνουν, μπορείτε πάντα να τις τιθασεύσετε αργότερα. Βάλτε και το ταίρι σας στο παιχνίδι και δείτε τι μπορείτε να σχεδιάσετε.

ζωδια Ιχθύες
Μπορεί να βρεθείτε χαμένοι στα όνειρα σας σήμερα. Περάστε λίγο χρόνο σκεπτόμενοι τα καλύτερα πράγματα του παρελθόντος και τι μπορείτε να κάνετε μαζί με το ταίρι σας στο κοντινό μέλλον.

zwdia-zodia-astrologia-65