αστρολογικες προβλεψεις για δύο 23/06 Πέμπτη

82da35d29cf62f00639c56ed7de3fe04_XL

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 23/06 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Αφήστε ελεύθερο το απόγευμα σας για να επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας. Με τόσα πολλά που γίνονται γύρω σας, θα νιώσετε καλά να μείνετε σπίτι και να επικεντρωθείτε στη σχέση σας. Πιάστε ένα κρασί, καθίστε στο μπαλκόνι σας και βολευτείτε.

ζωδια Ταύρος
Χαρίστε στον εαυτό σας και στο ταίρι σας, ένα μασάζ και νιώστε τις ανησυχίες σας να φεύγουν μακριά. Δεν μπορείτε να πάτε σε σπα; Το σπίτι σας και τα χέρια σας κάνουν μια χαρά δουλειά, απλά να θυμάστε τη σειρά!

ζωδια Δίδυμοι
Καθαρίστε το μυαλό σας από όλα τα προβλήματα και κάντε τη σημερινή ημέρα για εσάς και για το ταίρι σας. Επικεντρωθείτε στα καλύτερα κομμάτια της σχέσης σας και γιορτάστε την αγάπη που μοιράζεστε.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Έχετε πολλή ενέργεια σήμερα, πράγμα απίθανο, καθώς το ταίρι σας μπορεί να χρειαστεί ένα χέρι βοηθείας για να πάρει μπρος. Προσφέρετε τους λίγη ενθάρρυνση για να τους ανεβάσετε και να τους ετοιμάσετε.

ζωδια Λέων
Ο έρωτας είναι στο μυαλό σας σήμερα. Φτιάξτε την διάθεση με παιχνιδιάρικο φλερτ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το ταίρι σας θα σας ακολουθήσει σε οτιδήποτε κι αν σκεφτείτε, οπότε σκεφτείτε κάτι καλό!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Παρθένος
Μια ειλικρινής συζήτηση με το ταίρι σας, μπορεί να οδηγήσει σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης. Το να είστε ανοιχτοί μεταξύ σας, χτίζει την εμπιστοσύνη και σας επιτρέπει να φτάσετε σε μεγαλύτερη οικειότητα.

ζωδια Ζυγός
Όλα μπαίνουν στη θέση τους και η σημερινή ημέρα γίνετε απίθανη για εσάς και για το ταίρι σας. Βγείτε με τους φίλους σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά φροντίστε να κάνετε το βράδυ σας μια προσωπική στιγμή.

ζωδια Σκορπιός
Ο ερωτισμός βγαίνει εύκολα σήμερα, καθώς όλα μπαίνουν στη θέση τους. Θα ξέρετε τι να κάνετε για να κάνετε τον άλλο να νιώσει υπέροχα. Μην σκέφτεστε, απλά κάντε ότι σας βγαίνει φυσικά.

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Όσον αφορά τον έρωτα με το ταίρι σας σήμερα το βράδυ, ο δρόμος που θέλετε να ακολουθήσετε είναι αργά και σταθερά. Αφήστε την ένταση να ανεβεί κατά την διάρκεια της ημέρας, έτσι ώστε μέχρι να έρθει το βράδυ, να είστε έτοιμοι για όλα.

ζωδια Αιγόκερως
Υπάρχει κάτι νέο που θα θέλατε να δοκιμάσετε με το ταίρι σας; Μην περιμένετε από αυτούς να το προτείνουν. Πάρτε το θέμα στα χέρια σας και κάντε την εκκίνηση σήμερα το βράδυ. Και οι δύο θα χαρείτε που το κάνατε.

ζωδια Υδροχόος
Να είστε ανοιχτοί στο να δοκιμάσετε κάτι νέο στην κρεβατοκάμαρα. Το ταίρι σας μπορεί να ντρέπεται να μιλήσει γι’ αυτό, οπότε δείξτε τους πως είστε πρόθυμοι και έτοιμοι. Προορίζεται ένα καυτό βράδυ για εσάς!

ζωδια Ιχθύες
Κάποιες φορές ο καλύτερος τρόπος να νιώσετε καλύτερα είναι να βοηθήσετε κάποιον άλλο. Προσπαθήστε να κάνετε την ημέρα του ταιριού σας λίγο ευκολότερη. Η χαρά τους θα σας φέρει χαρά.

zwdia - love