αστρολογος 06/10 Η μετάλλαξη των αισθήσεων

zwdio-wroskopio-panselinos-aigokerws

06 Οκτωβρίου 2015 – Ο Ανάδρομος Ερμής δημιουργεί εξάγωνο με τον Κρόνο

Θα σας διευκολύνει αρκετά αν αυτή τη περίοδο υιοθετήσετε μια πιο λογική και πιο πρακτική προσέγγιση όσο αφορά την επίλυση των προβλημάτων σας, καθώς επίσης και τις αποφάσεις που θα πρέπει να λάβετε.

Είναι μια καλή εποχή για να κάνετε πλάνα όπως και να δημιουργήσετε την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή σχετικά με το πως θα πάτε από το εδώ που είστε τώρα στο εκεί που θέλετε στον τομέα υλοποίησης των φιλοδοξιών σας.

 

Μπορείτε ακόμη να αποφασίσετε πως η στιγμή είναι ιδανική για να φέρετε εις τέλος όλα αυτά τα έργα που είναι ακόμα ημιτελή χρησιμοποιώντας έμπρακτα όλα αυτά που βιώσατε και μάθατε σε εγκεφαλικό επίπεδο το διάστημα που πέρασε , εφαρμόζοντας τις γνώσεις αυτές υπό την μορφή μεθόδων της τελικής πραγμάτωσης τους.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Σίγουρα αυτή η επιλογή θα απαιτήσει σχεδόν όλο τον χρόνο -δύναμη και αυτοσυγκέντρωση σας για να φτάσετε ως την γραμμή του τέλους- όμως η ευκαιρία στέκεται μπροστά στα μάτια σας οπότε είναι δικαίωμα σας να την αρπάξετε φυσικά, και μάλιστα έξυπνο εκ μέρους σας.

Αυτή η μετάλλαξη σας θα σας δωρίσει ψυχική εξισορρόπηση καθώς και τη δυνατότητα της εγκεφαλικής προσήλωσης σας εκατό τοις εκατό στον στόχο σας , με άριστα αποτελέσματα στο τέλος φυσικά.

Επομένως , σε γενικότερο πλαίσιο οι δίπλα σας θα δουν έναν νέο εαυτό σας, ο οποίος είναι απόλυτα ισορροπημένος προσηλωμένος αποτελεσματικός και ο οποίος πατάει σταθερά και γερά τόσο στη γη όσο και στα πόδια του.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Από κει και έπειτα θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι τα πράγματα έγιναν ευκολότερα για εσάς καθώς μπορείτε να τα δείτε πια πεντακάθαρα και επιλύσιμα κάθε φορά. Η δημιουργική σας ενέργεια η οποία έχει μετατραπεί σε παραγωγική και αποδοτική ενέργεια….. θα συνεχίσει να σας ανταμείβει οικονομικά, ψυχικά , συναισθηματικά, και κοινωνικά , όσο συνεχίζετε να την ελέγχετε και να την χρησιμοποιείτε ακριβώς με αυτό τον τρόπο…

zwdia