ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Τρίτη 15.09

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν  Τρίτη 15.09

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Τρίτης  27. Το Γράμμα (7 Μπαστούνι)

Ερωτικά μηνύματα, δυνατή ερωτική εξομολόγηση, πρόταση γάμου, έρωτας από μακριά

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Μετά την απογοήτευση  έρχεται πάντα η αναζωογόνηση και αυτό είναι κάτι που ήδη έχει αρχίσει και συντελείται στην ερωτική σας καθημερινότητα  Πολύς και ο καινούργιος  κόσμος που θα έρθει στην ζωή σας.

 

ζωδια – Καρκίνος: Τα πλησιάσματα που θα έχετε από τρίτα – άγνωστα άτομα θα σας φανερώσουν ευχάριστες  εκπλήξεις. Αν δεν τρομάξετε με την ένταση…τότε κάτι καρμικό θα συμβεί!

 

ζωδια – Ζυγός: Με την αληθινή επικοινωνία μόνο, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε θέματα του παρελθόντος σας…που ακόμα τα βρίσκετε στο τώρα  σας… και αυτό σίγουρα δημιουργεί μεγάλη αβεβαιότητα στο ταίρι σας.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Έχει έρθει η σωστή – κατάλληλη ώρα για να αλλάξετε σελίδα από το άτυχο  παρελθόν σας… και να δώσετε με αυτό μια παραπάνω προτεραιότητα στον εαυτό σας… ακόμα και να μείνετε τελείως μόνοι για ένα διάστημα.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος:  Οι επαφές  που θα έχετε με νέο κόσμο, θα σας ανεβάσουν την ερωτική διάθεση, και θα σας πάρουν την εμονική σκέψη από άσχημες εμπειρίες και ερωτικές απογοητεύσεις.

 

ζωδια – Λέων: Έχετε κατά αποκλειστικότητα  το ερωτικό ενδιαφέρον μιας νέας γνωριμίας, που ακόμα όμως δεν έχει ‘πέσει στα χέρια’ σας. Μέχρι τα τέλη της εβδομάδας όλα συνηγορούν στην απόλυτη επιτυχία σας.

 

ζωδια – Σκορπιός: Με ανεβασμένο το ηθικό σας βρίσκουν αυτές οι τελευταίες  ημέρες. Θα έχετε αρκετές προτάσεις για σχέση….μια προσοχή θα χρειαστεί στους ήδη δεσμευμένους.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Κλίμα χαράς  και δημιουργικότητας θα υπάρξει σε όλα τα ζευγάρια που έχουν χαλάσει τις επικοινωνίες τους  το τελευταίο διάστημα…και λόγω τρίτων ‘προσώπων’!

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Η ανεξάντλητη  υπομονή που έχετε σαν ζωδιο θα σας δικαιώσει τελικά. Το άτομο που είχε απομακρυνθεί από εσάς, θα προχωρήσει  σύντομα σε επικοινωνιακές διπλωματικές κινήσεις για να έρθετε κοντά.

 

ζωδια – Παρθένος: Τα ερωτικά σας ζητήματα μπαίνουν σταδιακά σε μια νέα ρότα που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ πιο βέβαιοι για την σχέση σας. Η καλή επικοινωνία είναι το  κλειδί της επιτυχίας.

 

ζωδια – Τοξότης: Ανακούφιση και θετική σκέψη θα χρειαστεί να έχετε  από τον γυρισμό του ανθρώπου  σας που τον τελευταίο καιρό είχε ΄χαθεί’. Μιλήστε και βρείτε τις αποδεκτές  λύσεις.

 

ζωδια – Ιχθύς: Απότομες  και ευχάριστες αλλαγές θα προκύψουν το προσεχές χρονικό διάστημα στην ερωτική σας ζωή. Αυτοί που είναι σε σχέση …θα έχουν ξαφνικές προτάσεις για κάτι περισσότερο!