ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.02 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.02 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης Το Σπίτι ( Ρήγας Κούπα )
Απόκτηση πρώτου απογόνου, ολοκλήρωση παλιάς αγάπης, συγκατοίκηση, επανασύνδεση με καθυστέρηση. .

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Οι ξεκάθαρες κουβέντες που σας έχουν γίνει από το άτομο που του έχετε κλέψει την καρδιά και το μυαλό… θα πρέπει να σας κινητοποιήσουν για να απαντήσετε μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Πολλά από όλα αυτά που ονειρεύεστε …θα τα βρείτε συντόμως μπροστά σας. Επιπλέον, μην αντισταθείτε σε ερωτικές προτάσεις από τον σύντροφο σας, αλλά και για την από κοινού ψυχαγωγία.

ζωδια – Ζυγός: Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα σας βάλουν σε αρκετά και διαφορετικά μονοπάτια επιλογών. Αν είστε ήδη σε σοβαρή συναισθηματική δέσμευση …σκεφτείτε το διπλά.

ζωδια – Αιγόκερως: Καινούργια και φιλόδοξα σχέδια έχετε για τον άνθρωπο σας, ακόμα και για την νέα σχέση που υπάρχει στην πραγματικότητα σας. Ωστόσο κρατήστε ένα μέτρο λογικής, σε όλες τις δράσεις σας.

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η μετριοφροσύνη σας δεν έχει λόγω ύπαρξης σε αυτούς που δεν σέβονται την άποψη σας. Ακόμα και αν έχουν γίνει λάθη από πλευράς σας δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσετε να προσπαθήστε να τους πείσετε για το τότε.

ζωδια – Λέων: Χρειάζεται να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά στα θέλω -ανάγκες του ανθρώπου σας. Οι μέρες μέχρι τις 21-02, είναι ιδανικές για συζητήσεις για την πορεία και την εξέλιξη της σχέσης σας.

ζωδια – Σκορπιός: Αφήστε τις υπερβολές λόγου μέσα στον δεσμό σας. Πιθανόν να έχετε κουράσει και αποπροσανατολίσει τον σύντροφο σας. Πράξτε κάτι παραπάνω από το συνηθισμένο.

ζωδια – Υδροχόος: Ωραίες στιγμές θα προκύψουν τις προσεχείς ημέρες για όλους τους Υδροχόους. Η αίσθηση της βεβαιότητας που σας παρέχει το ταίρι σας, θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες για να έρθετε πολύ κοντά.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Δηλώνετε χαμένος από τα πάντα… και αυτό δημιουργεί μια συνεχή ανασφάλεια στον άνθρωπο σας, που τις τελευταίες ημέρες, σας έχει απωλέσει από την καθημερινότητα του.

ζωδια – Παρθένος: Η μετριοφροσύνη σας δεν έχει λόγω ύπαρξης σε αυτούς που δεν σέβονται την άποψη σας. Ακόμα και αν έχουν γίνει λάθη από πλευράς σας δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσετε να προσπαθήστε, να τους πείσετε για το τότε.

ζωδια – Τοξότης: Ασκείτε έντονη κριτική στους πάντες, εκτός από τον ίδιο σας τον εαυτό. Ενοχλείστε με το παραμικρό. Χαλαρώστε και οργανώστε μερικές μέρες αποσυμφόρησης της καθημερινότητας σας.

ζωδια – Ιχθύς: Κάθε νέα αρχή θέλει και την απαραίτητη προσοχή. Πολλά τα άτομα που θέλουν την καλή σας παρέα…! Οι δεσμευμένοι Ιχθείς, ας είναι λίγο πιο εγκρατείς… δεν χρειάζονται πάλι υπερβολές!