ζωδια Σ/Κ 07-08/01 Ερωτικες Ανακαταταξεις

erwtiki-astrologia

ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο 

Το Σαββατοκύριακο θα αρχίσει με τον Ήλιο να σχηματίζει μια ακριβή όψη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ο Άρης από τους Ιχθύες ετοιμάζεται για ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ενώ η Αφροδίτη προσεγγίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Η Σελήνη θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του διημέρου στον Ταύρο – που τον κυβερνά η Αφροδίτη – και θα καταλήξει σε μια όψη χιαστί με τον Ερμή που ετοιμάζεται να γυρίσει επιτέλους ορθόδρομος.

Τα πολύχρωμα λαμπάκια μαζεύονται πλέον και όλοι είστε στη φάση να βάζετε σε τάξη τις μεταμορφώσεις που έχετε ορίσει να πραγματώσετε μέσα στη νέα χρονιά. Υπάρχει ακόμη ακμαία η πίστη ότι έχετε την απαιτούμενη ενέργεια να μείνετε σταθεροί σε αυτές, ενώ φαντάζεστε την εικόνα σας στο μέλλον.

zodia-taro-45

 

Αν παραμερίσετε τα κατάλοιπα της εορταστικής περιόδου και πιστέψετε πραγματικά στο αποτέλεσμα που θέλετε, μπορείτε να ενδυναμώσετε αυτό το όραμά σας; Τυχαίνει κάποιες φορές η συνολική αίσθηση να παρουσιάζει μια στασιμότητα…

Η πρακτική μοιάζει με την εκκίνηση ενός αυτοκινήτου. Την πρώτη ταχύτητα την βάζετε, όμως αν πατήσετε απότομα το γκάζι για να ξεκινήσετε, το πιο πιθανό είναι να σας σβήσει. Αν πατήσετε απαλά, ενώ εξίσου απαλά αφήνετε το συμπλέκτη, θα έχετε μια ομαλή εκκίνηση. Ξεκινάτε σιγά και αυξάνετε ταχύτητα σταθερά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Σε όλα χρειάζεται συνεργασία του μυαλού με το σώμα. Πρέπει να νιώθετε το ρυθμό της επιτάχυνσης και να λειτουργείτε αναλόγως. Δεν υπάρχει μία μέθοδος που να ταιριάζει στα πάντα, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σταθμίζετε την ανταπόκρισή σας με βάσει την ταχύτητα που αποδέχεται. Και πάντα είναι πιθανό να μην νιώθετε κανέναν κραδασμό, ενόσω διατηρείτε σταθερή πορεία.

Αδράξτε τη δύναμή σας και αρχίστε να πορεύεστε, για να έχετε άμεση απόκριση! Θα υπάρχει πάντα το ερώτημα κατά πόσο μπορεί να συμβαίνει κάτι που δεν βλέπετε ή δεν νιώθετε. Μην θεωρήσετε δεδομένο ότι σας ξεφεύγει κάτι, εσείς συνεχίστε να είστε ευγενείς και σταθεροί και να έχετε πίστη. Για να το χειριστείτε πάλι οδηγικά, δεν έχετε κανέναν λόγο να οδηγάτε σαν μανιακοί: δεν σας κυνηγά κανείς!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Με τη Σελήνη στον υπήκοο της Αφροδίτης τον Ταύρο, η διάθεση παραμένει σταθερά ευχάριστη. Έτσι κι αλλιώς, η διάθεση δεν είναι λάτρης της βιασύνης! Αφήστε τις όμορφες στιγμές να σας διαποτίζουν, να σας παρασύρουν στο ρυθμό τους. Η διάθεση είναι γήινη, γι’ αυτό δίνει πληρότητα όταν το σώμα είναι ικανοποιημένο. Άλλος ένας καλός λόγος να μην βιάζεστε, είναι για να έχετε το χρόνο να απολαύσετε αυτά που έχετε. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στους Ιχθύες, δεν είναι απόλυτα και μόνο σαρκικά όλα όσα έχετε ή όσα λαχταράτε. Σεβαστείτε όλες τις επιθυμίες σας!

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη και ένα ακόμη με τον Ποσειδώνα. Η ατμόσφαιρα είναι γλυκιά και φιλόδοξη, γι’ αυτό αν ξέρετε τι θέλετε, τολμήστε το. Η ευκαιρία για μοναδικές απολαύσεις και αποζημιώσεις είναι η κυριολεκτική μετάφραση του κλίματος.

zwdia

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ήλιο, ενώ θα απομακρύνεται από ένα εξάγωνο με τον Άρη. Εμπλακείτε ουσιαστικά. Ο Άρης δεν αποτελεί και τον καλύτερο παράγοντα για αποφασιστικές δράσεις, ο Ερμής από την πλευρά του είναι φαφλατάς. Άρα μπορείτε να εμπιστευθείτε, όμως αφού επιβεβαιώσετε. Να μιλάτε και να λαμβάνετε συναίνεση. Πάντως η ατμόσφαιρα έχει προοπτικές για να είναι αποθεωτικά απολαυστική!

Η Ήρα θα κάνει ένα στενό μαρκάρισμα στον Κρόνο που βρίσκεται στον Τοξότη, και οι δύο μαζί θα σχηματίσουν εξάγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ζυγό. Είναι άλλη μία φάση εναλλαγής ταχυτήτων. Η Σελήνη θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με το κεντρικό σημείο αυτού του εξαγώνου, να αναμένετε άριες! Να είστε προετοιμασμένοι για διαπραγματεύσεις – που θα εκτείνονται από την ανάγκη για συντροφικότητα και πολλών θέλω, μέχρι την ανάγκη για δεδηλωμένων υποσχέσεων. Φροντίστε και εδώ να είστε σαφείς στα λόγια σας.

zwdia

Με τον Ερμή να έχει σταθμεύσει στις παρυφές του Τοξότη, είναι πιθανό να φλυαρείτε πολύ και να επικοινωνείτε ελάχιστα. Είναι εξίσου πιθανό να αποφύγετε τα λόγια και να υποθέσετε ότι είστε σύμφωνοι.

Μέχρι την Κυριακή το πρωί η Σελήνη θα έχει προσεγγίσει την όψη χιαστή με τον Ερμή, καθώς ο αγγελιαφόρος των θεών θα ετοιμάζεται να γυρίσει ορθόδρομος. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί για το τράνταγμα αυτής της μετάβασης, αν έχετε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα! Χειριστείτε την επικοινωνία σας με ηρεμία, για να μπορείτε να έχετε την προσδοκία να εξελιχθούν όλα όμορφα. Μετά ακολουθήστε τη ροή του κλίματος για να ορίσετε την ταχύτητά σας.

Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους – που έχουν κυβερνήτη τον Ερμή. Οι συμβουλές που προηγήθηκαν, να εφαρμοστούν εις διπλούν! Το πιο πιθανό είναι να νιώσετε να διασπάται η προσοχή σας, γι’ αυτό η ηρεμία θα είναι ο μόνος τρόπος να διατηρήσετε την πορεία σας. Η ηρεμία και η απλότητα θα είναι το κλειδί!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia