ζωδια για ελευθερους 24/11 Τριτη

zwdio-ixtheis-afroditi

 

κριός

Σταματήστε πλέον να ζείτε την ζωή σας λες και είστε καρχαρίας. Δεν πρόκειται να εξαφανιστείτε από προσώπου γης έτσι και καθίσετε ακίνητος για λίγο σε μια μεριά. Αν και η ικανότητα σας να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα είναι προφανώς η ιδιότητα του σούπερ ήρωα που είστε, παρόλα αυτά, το να πηγαίνετε ευθύς αμέσως και δίχως ούτε ένα μικρό διάλειμμα από πρότζεκτ σε ένα πρόσωπο και μετά σε ένα καινούριο πρότζεκτ κοκ, δεν σας προσφέρει απολύτως τίποτα. Μάλλον ήρθε η ώρα να σταματήσετε τον τρόπο ζωής αυτόν και αντί να αλλάζετε τα εργασιακά με τα ερωτικά ταχύτατα να επικεντρωθείτε λίγο στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων.

ταύρος

zodia-taro-45

Μήπως σι χαθήκατε να περνάτε τα βράδια του Σαββάτου μόνοι παρέα με την γάτα σας και κάνοντας τηλεοπτικό μαραθώνιο το διάστημα αυτό; Γιατί λοιπόν δεν αφήνετε τους φίλους σας , να σας κλείσουν αυτό το ραντεβού στα τυφλά που σας πρότειναν; Σίγουρα είναι λίγο τρομακτικό, όμως από την άλλη αποκλείεται και να βρείτε την αγάπη ή τον έρωτα μέσα στο σαλόνι του σπιτιού σας…

δίδυμοι

Αντί λοιπόν να ονειρεύεστε το πως θα αλλάξετε την κατάσταση στον τομέα των ερωτικών σας, κάντε το πραγματικότητα. Αλλάξτε το προφίλ σας ή ψαχτεί τε περισσότερα στα διαδικτυακά σημεία ερωτικών γνωριμιών ή δημιουργήστε ακόμη και νέα προφίλ , είτε πείτε στους φίλους σας να αρχίσουν να προγραμματίζουν κάποια ραντεβού με άτομα που γνωρίζουν και που θεωρούν πως θα ταιριάζετε ως ζευγάρι .

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγοςσκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

καρκίνος

Το να κάνετε όνειρα κατά την διάρκεια της ημέρας είναι σίγουρα κάτι το αναζωογονητικό και το διασκεδαστικό αρκεί βέβαια να μην σας “τρώει” ώρα από τον ελεύθερο σας χρόνο. Επομένως θέστε ένα χρονικό όριο σε αυτό το πια καθημερινό σας χόμπι, ώστε και να μπορείτε να χάνεστε στον κόσμο των ονείρων σας αλλά και να είστε εντάξει προς τις υποχρεώσεις σας, δίχως να χάσετε κάποια σημαντική προθεσμία ή ραντεβού.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

λέων

Το να κρατάτε τη ψυχραιμία σας μπορεί να είναι κάτι το αρκετά εύκολο για εσάς, όμως για τους υπολοίπους είναι μία αρκετά δύσκολη διαδικασία, ιδίως σήμερα που παλεύουν πραγματικά με τα συναισθήματα τους. Προσπαθήστε επομένως να είστε πιο συμπονετικοί απέναντι τους δίχως όμως να φορτώνεστε τα προβλήματα τους, λες και είναι δικά σας. Η συμπόνοια κάνει θαύματα.

παρθένος

Σήμερα είναι μία από εκείνες τις ημέρες που η παραγωγικότητα σας βρίσκεται σε άδεια. Οπότε αφού ήδη χρονοτριβείτε στα επαγγελματικά σας, γιατί δεν κάνετε χρήση των ωρών αυτών αφιερώνοντας τες στην επίτευξη των ρομαντικών στόχων σας; Για παράδειγμα γραφτείτε σε νέες υπηρεσίες διαδικτυακών γνωριμιών αναβαθμίζοντας το προφίλ σας και προσθέτοντας στον φάκελο σας νέες , καινούριες ωραίες φωτογραφίες σας;

ζυγός

Το να επιτρέψετε στο μυαλό σας να χαθεί στις σκέψεις του, που αφορούν το νέο σας έρωτα σας αποσπά την προσοχή από τα εργασιακά σας. Και αν και πολύ θα επιθυμούσατε, μιας και το έχετε ανάγκη ένα κάποιο διάλειμμα από την ρουτίνα της καθημερινότητας σας, δυστυχώς ακόμα έχετε πολλές εργασίες και υποχρεώσεις να εκπληρώσετε. Για αυτό φυλάξτε αυτή σας την ονειροπόληση για μια άλλη, πιο ιδανική από την σημερινή ημέρα.

zwdia-fotia

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγοςσκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

σκορπιός

Σήμερα ο έρωτας σας περιμένει στα πιο περίεργα μέρη. Επομένως σας συνιστώ να αλλάξετε όσο μπορείτε περισσότερο την ρουτίνα σας. Για παράδειγμα διαλέξτε μία διαφορετική καφετέρια από την καθιερωμένη για να αγοράσετε τον πρωινό σας καφέ ή αλλάξτε την διαδρομή επιστροφής από την δουλειά στο σπίτι σας. Όσο περισσότερο ξεφύγετε της πεπατημένης τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες να γνωρίσετε αυτό το νέο πρόσωπο.

τοξότης

Κάποιες αναπάντεχες αλλαγές και δυσκολίες σήμερα, θα σας βγάλουν εκτός της καθιερωμένης οδού σκέψης σας. Μάλιστα σήμερα θα εντυπωσιάσετε τους γύρω σας με την ικανότητα σας , να επιλύετε προβλήματα της τελευταίας στιγμής δίχως να τα χάνετε και να αντιμετωπίζετε την όποια δυσκολία με θάρρος και σταθερότητα, και με καταπληκτική αντίληψη όσο αφορά την εύρεση των σωστών λύσεων μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι άλλωστε γεγονός , πως οι καλύτερες εργασίες αποτελούν το αποτέλεσμα αυθόρμητων πρωτοβουλιών σας μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Μην καθίσετε έπειτα να ανησυχήσετε για το αποτέλεσμα, λύστε το πρόβλημα και βρείτε την λύση και έπειτα αφεθείτε στην ροή της ημέρας .

αιγόκερως

Σήμερα θα είστε εντελώς ανίδεος όσο αφορά κάποια σημαντικά μηνύματα και σινιάλα που στέλνει προς το μέρος σας το άτομο που έχετε ερωτευτεί- εδώ και κάμποσο καιρό. Μην ντρέπεστε για αυτό. Βλέπετε ο έρωτας σας προσπαθούσε να βρει έναν καλύτερο τρόπο να επικοινωνήσει μαζί σας. Επομένως δώστε του το ελεύθερο και αφήστε τον ή την να σας πει ότι θέλει σταράτα και ευθύτατα.

zwdia-zodia-astrologia-65

υδροχόος

Αν και πραγματικά με το ζόρι κρατιέστε να πείτε στον άλλον “εγώ σου τα έλεγα”, σήμερα δείξτε στον ή στους φίλους το μεγαλείο του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης που έχετε ως χαρακτηριστικά. Γίνετε ο μεγαλόκαρδος της παρέας , κάτι που δείχνει σε όποιους/όποιες ενδιαφερόμενους ερωτικά προς εσάς, το πόσο ανώτεροι είστε από τα διάφορα κοινωνικά παράπονα η τις ανώριμες μνησικακίες στη προσωπική σας ζωή.

ιχθείς

Ένας εκ των φίλων σας είναι σήμερα ιδιαίτερα επικριτικός όσο αφορά τις επιλογές της κοινωνικής σας εμφάνισης και παρουσίας. Στην πραγματικότητα το άτομο αυτό αντιδρά κατά τέτοιο τρόπο που μοιάζει περισσότερο με γονέα που μιλάει προς το παιδί του παρά με έναν φίλο που απευθύνεται στον κολλητό του. Για αυτό και εσείς , αφού νιώθετε έντονα την ανάγκη να απαντήσετε εδώ, πείτε ότι έχετε να πείτε δίχως όμως να φανεί ότι προσπαθείτε να δικαιολογήσετε και τρομερά πολύ τον εαυτό σας, διότι διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να φανείτε εσείς το παιδί που προσπαθεί να κρατήσει σταθερή την άποψη του απέναντι στον γονέα του.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγοςσκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

zwdia-agnh