ζωδια για ελευθερους 27/12 Κυριακη

zwdia-aytokinita

κριός

Η συνήθεια σας να καβγαδίζετε με το ταίρι σας μπορεί όντως απλά να είναι μια άλλη τεχνική για να φλερτάρετε μαζί του ή της. Όμως σήμερα καλά θα κάνετε να αφήσετε στην άκρη αυτή την τεχνική που θυμίζει κάπως την ιστορία “το ημέρωμα της στρίγκλας” Με το να είστε δεκτικοί σε αυτά που σας λέει το άτομο που σας αρέσει πρόκειται να σας οδηγήσει στον στόχο σας , κάτι που τελικά δεν πρόκειται να κάνει το να αρχίσετε με το που τον ή την δείτε την λογομαχία μεταξύ σας.

ταύρος

zodia-taro-45

Επειδή αισθάνεστε όμορφα μέσα σας με ένα κατόρθωμα σας που έγινε τώρα τελευταία να γνωρίζετε ότι πραγματικά λάμπε τε ολόκληροι. Χρησιμοποιήστε λοιπόν αυτή την θετική σας ενέργεια και λάμψη ταυτόχρονα και τολμήστε να ζητήσετε από το άτομο που σας αρέσει να βγείτε ένα ραντεβού μαζί.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

δίδυμοι

Τα νέα ξεκινήματα αξίζουν και καινούρια εξωτερική εμφάνιση.. Και προς θεού μην μεταφέρετε σε αυτή την νέα σας ερωτική περιπέτεια όλα τα συναισθηματικά βάρη που υπάρχουν μέσα σας από το παρελθόν. Όταν σας καλεί η περιπέτεια καλύτερα να φέρετε μόνο τα απαραίτητα ακόμα και στον τομέα του συναισθήματος τελικά. Και φυσικά πριν κάνετε πράξη την τρέλα σας αυτή , αισθανθείτε ελεύθεροι να τσεκάρετε λίγο τον νέο αυτό σας ερωτικό παρτενέρ…

καρκίνος

Η ικανότητα που έχετε να μπορείτε να προσαρμοστείτε σε όλα τα περιβάλλοντα θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σήμερα για έναν εντελώς απροσδόκητο λόγο. Στην πραγματικότητα σήμερα είναι προφανώς η ιδανική ημέρα για να κάνετε χρήση της γοητείας και της σαγηνευτικοτητα σας στο έπακρο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

λέων

Παραμείνετε ήρεμοι σήμερα την στιγμή που πραγματικά η κόλαση θα ξεσπάσει ολόγυρα σας. Έτσι την στιγμή που οι φίλοι και οι συνάδελφοι σας θα τρέχουν πανικόβλητοι πέρα δώθε, εσείς απλά θα χαμογελάτε με απλότητα γνωρίζοντας ότι όλο αυτό το σκηνικό πρόκειται να περάσει μετά από λίγο.

παρθένος

Για να ανακαλύψετε τον ιδανικό ερωτικό σας σύντροφο πρέπει πρώτα να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που κάνει το αίμα σας πραγματικά να βράζει. Περάστε επομένως λίγο χρόνο αποκλειστικά με τον εαυτό σας και βρείτε τι είναι αυτό που σας συναρπάζει. Από εκεί και πέρα τα ίδια σας τα πάθη θα σας οδηγήσουν στον ιδανικό σύντροφο..

ζυγός

Προσέξτε το διάστημα αυτό να μην αφεθείτε εντελώς στα κακά σας ελαττώματα. Η καλύτερη τεχνική για να το αποφύγετε αυτό είναι απλά σε κάθε τι που έχετε προγραμματίσει , ιδίως στα πάρτι και τις κοινωνικές εκδηλώσεις να συμπεριλαμβάνετε και χρόνο έπειτα ώστε να ηρεμείτε και να ξεκουράζεται ο εαυτός σας. Άλλωστε αν εξαντλήσετε πλήρως τις δυνάμεις σας από την αρχή θα φτάσει η στιγμή που δεν θα μπορείτε πια να χαρείτε τα ίδια σας τα κοινωνικά δρώμενα…

astrologia-zwdia-oroskopio-67

σκορπιός

Αν και είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε κάποιον που να έχει τα ίδια χόμπι με εσάς δεν είναι όμως και ακατόρθωτο. Ο καλύτερος τρόπος είναι να γίνετε μέλος σε τοπικά γκρουπ ή διαδικτυακές ομάδες που αγαπάνε τα δικά σας πάθη και να δείτε μήπως τελικά ανάμεσα στα μέλη τους ανακαλύψετε και το νέο σας φλερτ.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

τοξότης

Η καλή επικοινωνία είναι η καλύτερη λύση για να καταπολεμήσετε τις όποιες παρεξηγήσεις μπορεί να φέρει μια περίπτωση λάθος κατανόησης, πριν καν αυτές γεννηθούν. Όμως για να το επιτύχετε αυτό θα πρέπει επίσης να έχετε συνειδητοποιήσει πως όλες οι πετυχημένες επικοινωνιακές σχέσεις σχετίζονται άμεσα όχι μόνο από την ικανότητα κάποιου να μιλάει σωστά αλλά να ακούει τον άλλον επίσης σωστά.

αιγόκερως

Ο ρομαντισμός δεν γίνεται να παρασκευαστεί. Οπότε με το να πιέζετε μία κατάσταση να μεταμορφωθεί από πλατωνική σε πιο ερωτική είναι κίνηση καταδικασμένη εξαρχής και μάλιστα σήμερα πιθανώς να γυρίσει πίσω σε εσάς αρνητικά. Άλλωστε είτε η σπίθα υπάρχει είτε δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείτε να φτιάξετε εσείς την σπίθα… αν δεν υπάρχει προχωρήστε σε άλλα.

zwdia-agnh

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

υδροχόος

Οι ιστορίες του παρελθόντος σας πιθανόν να επηρεάζουν την άποψη σας σχετικά με τις μελλοντικές σας ερωτικές σχέσεις. Για αυτό ακούστε προσεκτικά τις ιστορίες ατόμων που αγάπησαν , έχασαν στην αγάπη και έπειτα βρήκαν την δύναμη και αγάπησαν και πάλι στην ζωή τους. Και αυτό για να μάθετε τι να αποφύγετε ώστε να μην κάνετε τα δικά τους λάθη ή τα δικά σας λάθη και πάλι.

ιχθείς

Χρησιμοποιήστε τον ελεύθερο σας χρόνο σήμερα για να θαυμάσετε την ομορφιά και τον ρομαντισμό που υπάρχει ολόγυρα σας. Για παράδειγμα επισκεφτείτε το τοπικό μουσείο Τέχνης και ιδίως το τμήμα των Ευρωπαϊκών ζωγράφων. Σταματήστε και θαυμάστε τα λουλούδια στον κήπο σας και ακούστε μουσική που κάνει την καρδιά σας να πετάει στα ύψη.

zwdia-zodia-astrologia-65