ζωδια για ελεύθερους 13/05 Σάββατο

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

ζωδια για ελεύθερους 13/05 Σάββατο

ζωδια Κριος
Μπορεί απλά να θέλετε να μείνετε μόνοι σας τώρα οπότε γιατί πιέζεστε; Αισθανθείτε ελεύθεροι να αναβάλλετε κάποια σχέδια αν δεν ενδιαφέρεστε να τα πραγματοποιήσετε. Βάλτε τα ακουστικά σας, πηγαίνετε σπίτι και αντιμετωπίστε τα εσωτερικά σας ζητήματα.

ζωδια Ταυρος
Οι σχέσεις των άλλων μπορεί να φαντάζουν ιδανικές, αλλά βάζετε στοίχημα ότι ακόμη και αυτές θα έχουν κάποια εσωτερικά ζητήματα. Αντί να τους ζηλεύετε, ρωτήστε τους πώς τα κατάφεραν – και επίσης τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα συνηθισμένα προβλήματα που προκύπτουν σε κάθε σχέση.

 

ζωδια Διδυμοι
Κανείς δεν λέει ότι θα πρέπει να μένετε ασυγκίνητοι μπροστά σε κάποια προοπτική ή κατάσταση ερωτικής φύσης, αλλά μια αποστασιοποιημένη ματιά δεν βλάπτει. Κάντε ένα βήμα πίσω και εκτιμήστε ρεαλιστικά την κατάσταση.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Γιατί να πεις «ναι, οπωσδήποτε» ή «όχι, με κανέναν τρόπο» όταν μπορείς να πεις ένα δελεαστικό «μπορεί, θα δούμε»; Τα άστρα λένε ότι είναι έξυπνο να κρατήσετε ανοικτές τις προοπτικές σας στον ερωτικό τομέα αυτή την περίοδο – ίσως περισσότερο από όσο συνήθως.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Λεων
Αν βλέπετε ότι ακολουθείτε συνεχώς ένα συγκεκριμένο μοτίβο στις ερωτικές σας σχέσεις, τώρα είναι μια ιδιαιτέρως αποδοτική περίοδος για να ψάξετε τους λόγους που το κάνετε. Είτε θέλετε να το ερευνήσετε περισσότερο είτε να το αλλάξετε, τώρα ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε.

ζωδια Παρθενος
Έχετε ταλέντο στο να αποκωδικοποιείτε τι κρύβεται πίσω από τις γραμμές ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τι δεν έχει ειπωθεί σε μια συνομιλία, ακόμη και πόσο συμβατοί μπορεί να είστε με κάποιον. Χρησιμοποιήστε αυτή την ικανότητά σας στον τομέα των ερωτικών σχέσεων.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγος
Στο μυαλό σας έχετε τα χρήματα, είτε πρόκειται για τον προϋπολογισμό της δουλειάς σας ή για πιο προσωπικά οικονομικά ζητήματα. Τα ζητήματα της αγάπης θα πρέπει αναγκαστικά να μπουν σε αναμονή ενόσω αντιμετωπίζετε το πρόβλημα.

ζωδια Σκορπιος
Φλερτάρετε με κάποιον καινούργιο ή πηγαίνετε κάποιο φλερτ που ήδη έχετε σε ένα άλλο επίπεδο – ή καλύτερα, κάντε και τα δύο. Είστε εξαιρετικά ακαταμάχητοι αυτή την περίοδο – αν τα άστρα έχουν κάτι να πουν για αυτό – οπότε αφήστε να συμβούν πράγματα στον τομέα των ραντεβού.

ζωδια Τοξοτης
Η ζωή δεν θα το κάνει για εσάς και τώρα μπορεί– ή ίσως θα έπρεπε – να κάνετε την ενδοσκόπησή σας. Ευτυχισμένοι, εσωστρεφείς, νοσταλγικοί, ανυπόμονοι – τι τρέχει με εσάς και για ποιο λόγο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Αιγοκερως
Ένας δυναμικός παίκτης μπορεί να φαντάζει ιδιαίτερα ελκυστικός στα μάτια σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι και τα αντίθετα έλκονται. Ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης ή ένας ακαδημαϊκός με πλούτο γνώσεων, μπορεί να είναι το ιδανικό σας ταίρι.

ζωδια Υδροχοος
Τη μια στιγμή λίγη παρέα ακούγεται ως μια καλή ιδέα, την επόμενη μπορεί να θέλετε απεγνωσμένα λίγη ησυχία και ηρεμία. Καλύτερα να συναντήσετε το πρόσωπο που θέλετε κάπου έξω σε χαλαρό κλίμα, από το να οργανώσετε κάτι συγκεκριμένο.

ζωδια Ιχθυες
Η εμπιστοσύνη αποτελεί τη βάση κάθε καλής σχέσης, καθώς θέματα που σχετίζονται με την εμπιστοσύνη προκύπτουν τώρα για εσάς. Χτίστε ισχυρούς δεσμούς με νέους φίλους – και πιθανόν κάτι περισσότερο από φίλους. Αν κάτι φαίνεται λάθος, αντιμετωπίστε το.

zwdia shmera