ζωδια για ελεύθερους 14/02 Κυριακή

zwdia-aytokinita

ζωδια κριός

Όταν είστε άτομο που οι προσπάθειές σας προσανατολίζονται στο να βρουν οι άλλοι την αγάπη, παύετε και να ανησυχείτε ιδιαίτερα για τη δική σας πιθανή έλλειψη ρομάντζου. Το να είστε σε συνεχή εγρήγορση, είναι ο καλύτερος τρόπος να πατήσετε φρένο στη στενοχώρια για τη μοναχική σας καρδιά.
Για αλλαγή, παίξτε εσείς το ρόλο του θεού Έρωτα!

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Όταν μοιράζεσαι κοινούς στόχους με ένα άτομο που σε έλκει, αυτό από μόνο του μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά στον άλλον. Αν μη τι άλλο, δίνει πολλές λαβές για να αρχίσει μια συζήτηση.
Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να εργαστείτε μαζί για ένα μελλοντικό σχέδιο, ίσως μακρόχρονα μελλοντικό!

ζωδια δίδυμοι

Είναι εξαιρετικά θετικό το να ονειρευόμαστε αλλαγές που επιθυμούμε. Το να κάνουμε και ό,τι μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση, είναι χίλιες φορές πιο θετικό. Ο μόνος τρόπος να αλλάξει η παρούσα κατάσταση στην προσωπική σας ζωή, είναι να επαναξιολογήσετε τα κριτήρια που έχετε βάλει όσο αφορά το ταίρι που αναζητάτε.
Δώστε σε ένα άτομο διαφορετικό από όσα οραματίζεστε, την ευκαιρία να σας απογειώσει!

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 
ζωδια καρκίνος

Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο να «έχετε την αίσθηση» και το να ξέρετε τι θέλει ένα άτομο από τη δική σας ζωή. Μην υποθέτετε ότι γνωρίζετε τι σκέπτεται ο άλλος, εκτός αν πραγματικά έχετε το χάρισμα να διαβάζετε τη σκέψη του κόσμου.
Δώστε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα…

ζωδια λέων

Αν σας προκύψει σήμερα κάποια σοβαρή σύγκρουση, προσπαθήστε να μην χάσετε τον έλεγχο. Αν παραμείνετε συγκροτημένοι και ψύχραιμοι, ενδέχεται να καταφέρετε να αποφύγετε μια συνολική καταστροφή. Προτιμήστε να αντιδράσετε ως ώριμοι ενήλικες, αντί να ξυπνήσει μέσα σας ο μανιακός φανατικός.
Φροντίστε να κάνετε στον εαυτό σας τη χάρη, να μην πείτε πράγματα που αργότερα θα τα μετανιώσετε…

ζωδια παρθένος

Επειδή η μέρα για εσάς σήμερα δεν ενδείκνυται για να κάνετε πολλά πράγματα, θα ήταν θαυμάσια ιδέα να επιλέξετε μια έξοδο για διασκέδαση να απολαύσετε τον ήλιο. Προτιμήστε να περάσετε χρόνο στην εξοχή, με ένα σχετικά καινούργιο άτομο στη ζωή σας. Θα ήταν όμορφα να πάτε έναν περίπατο στο δάσος ή να οργανώσετε ένα ρομαντικό πικνίκ στην παραλία.
Η μητέρα φύση ενδέχεται να αποδειχθεί ο νέος καλύτερός σας φίλος!

zodia-zvdia-oroskopio-11
ζωδια ζυγός

Είστε γνωστοί για την τάση σας να είστε πολυπράγμονες, λες και είστε υπερήρωες. Έχει αποδειχθεί όμως ότι το να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, λειτουργεί σαν κρυπτονίτης για εσάς. Μήπως να κόψετε λίγο την ταχύτητα φωτός με την οποία κινήστε;
Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας και απολαύστε τους αγνούς γήινους να συναγωνίζονται για να τραβήξουν την προσοχή σας!

ζωδια σκορπιός

Δεν χρειάζεστε κάποιον άλλο να προστρέξει σε βοήθειά σας προκειμένου να πραγματώσετε τα όνειρά σας. Αντί κάποιος άλλος να έρθει και να σας δώσει κίνητρα, γίνετε η μούσα του εαυτού σας.
Απλώστε τα χέρια σας στα αστέρια, με τους δικούς σας όρους!


ζωδια τοξότης

Σας συμβαίνει συχνά τελευταία να χάνετε πράγματα ή να ξεχνάτε πού ακουμπήσατε κάτι; Κατά πάσα πιθανότητα, έχετε φορτώσει πολύ το μυαλό σας και μπούκωσε. Δοκιμάστε την άσκηση να γράψετε μια λίστα με όσα πραγματικά πρέπει να γίνουν, την λεγόμενη «αποθήκη του μυαλού». Καταγράψτε σε ένα σημειωματάριο κάθε δουλειά και δραστηριότητα που πρέπει να ολοκληρώσετε και να την κρατάτε ενήμερη για όσα τελειώνουν.
Μόνο έτσι θα αποσυμφορήσετε το μυαλό σας.

ζωδια αιγόκερως

Δεν αποτελεί αμαρτία να νιώθετε καλά για τη ζωή σας. Γιορτάστε για την καλή σας τύχη, χωρίς όμως να την τρίβετε στα μούτρα ατόμων του φιλικού σας κύκλου που ενδέχεται να την έχουν επίσης πραγματικά ανάγκη.
Κανείς δεν εκτιμά κάποιον που είναι χαιρέκακος…

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 
ζωδια υδροχόος

Είναι πιθανό να προκύψει κάτι και να πρέπει να αναβληθούν για λίγο ή να ακυρωθούν τα ρομαντικά σας σχέδια. Αυτό όμως δεν πρέπει να γίνει αφορμή να πάψετε να τρέφετε ελπίδες. Αποδεχθείτε το προσωρινό εμπόδιο και επικεντρωθείτε στη συνολική εικόνα.
Επιμείνετε και σύντομα θα είστε και πάλι στη σκακιέρα του παιχνιδιού!

ζωδια ιχθύες

Η σημερινή μέρα ενδείκνυται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για τον εαυτό σας. Κανονίστε να βγείτε για ένα καλόγουστο δείπνο ή επισκεφθείτε ένα σαλόνι ομορφιάς για να σας χαρίσετε ένα μασάζ από την κορυφή ως τα νύχια.
Βυθιστείτε σε ένα πολυτελές και χαλαρωτικό αφρόλουτρο – και μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί το παπάκι σας!