ζωδια για ελεύθερους 15/08 Τρίτη

imerisies-21214

ζωδια για ελεύθερους 15/08 Τρίτη

Ζωδια Κριος
Μειώστε την επιθετικότητά σας, διαφορετικά μπορεί να τρομάξετε κάποιον/κάποια πάνω που είχατε κάνει μια καλή αρχή μαζί του/της. Θυμηθείτε να κρατάτε τις αλληλεπιδράσεις σας σε χαμηλούς τόνους και όλα θα πάνε όπως πρέπει.

Ζωδια Ταυρος
Έχετε την υποστήριξη της παρέας σας, γι’ αυτό είναι χρήσιμο όταν κάποια ραντεβού δεν πάνε καλά για εσάς αλλά τα άτομα αυτά μπορεί να είναι τέλεια για κάποιους από τους φίλους σας. Μια καλή πράξη αξίζει ανταπόδοση – ένα σπουδαίο ραντεβού σας περιμένει.

 

Ζωδια Διδυμοι
Μια παλιά φλόγα θέλει να ξανανάψει αλλά εσείς γνωρίζετε ότι κάτι τέτοιο δεν χωράει στην τωρινή σας ζωή και ξέρετε και για ποιο λόγο. Ό,τι είναι παρελθόν, θα πρέπει να μένει στο παρελθόν. Πώς είναι δυνατόν να συγκριθεί με όλα όσα γίνονται στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό;

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Είστε πρόθυμοι να αναλάβετε την ευθύνη για τις ερωτικές σας επιλογές. Συγχαρητήρια! Αυτό σημαίνει ότι το μέλλον σας θα φαίνεται πολύ πιο λαμπρό τώρα. Το να ζείτε στο παρελθόν δεν σας βοηθάει σε τίποτα. Συγχωρήστε τους όλους και προχωρήστε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Η πιο σύντομη απόσταση ανάμεσα σε δύο καρδιές, είναι η ευθεία. Μήπως έχετε εμπλακεί με τόσους πολλούς υποψήφιους συντρόφους που συνηθίζουν τα μεγάλα λόγια, που ξεχάσατε τη γοητεία που ασκεί μια ευθεία και ειλικρινής προσέγγιση;

Ζωδια Παρθενος
Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά (και είναι και πολύ πιο ελκυστικές) από τα λόγια. Το συνειδητοποιείτε όταν κάποιος/κάποια τραβάει την προσοχή σας, όταν σηκώνεται και κάνει κάτι για αυτό που πιστεύει, ενώ όλοι οι άλλοι κάθονται και το συζητάνε με τις ώρες.

Ζωδια Ζυγος
Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, ήρθε η ώρα να αποφασίσετε τι είναι αυτό που θέλετε αντί να ανησυχείτε όλη την ώρα για κάποιον άλλον. Εξάλλου, είναι μεγάλοι άνθρωποι, μπορούν να εκφράσουν τις ανάγκες τους. Μήπως θα πρέπει να κάνετε κι εσείς το ίδιο;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Ζωδια Σκορπιος
Μερικές φορές κάποιος/κάποια απλά θα πρέπει να προστατέψει τα εδάφη του σε ό,τι αφορά τον ερωτικό τομέα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσετε να γρυλίζετε και να δείχνετε τα δόντια σας. Απλά σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε σαφές σε κάποια άτομα ότι ενδιαφέρεστε πολύ για κάποιο άτομο.

Ζωδια Τοξοτης
Σηκωθείτε και κινηθείτε! Κουνήστε το σώμα σας. Κάθε είδους σωματικής δραστηριότητας σας ισορροπεί και σας υπενθυμίζει πόση ομορφιά υπάρχει σε αυτό τον κόσμο. Και ποιος ξέρει; Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/κάποια χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα στο πάρκο που γυμνάζεστε.

Ζωδια Αιγοκερως
Θυμάστε το παιχνίδι που παίζαμε μικροί, το «θάρρος ή αλήθεια»; Ήρθε η ώρα να παίξετε έναν γύρο με τον εαυτό σας – μόνο που αυτή τη φορά επιτρέπονται μόνο οι ερωτήσεις του θάρρους. Τολμήστε να μιλήσετε σε κάποιον/κάποια χαριτωμένο/η. Μετά τολμήστε να του/της ζητήσετε να βγείτε μαζί έξω. Δεν θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος
Για το αν πρέπει να παρακαλέσετε για ένα ραντεβού, η απάντηση είναι οπωσδήποτε όχι αλλά πάντα ενθαρρύνεται η ανάληψη πρωτοβουλίας. Απλά σιγουρευτείτε ότι αυτά που θα κάνετε, δεν θα παρερμηνευτούν ως υπερβολική επιθετικότητα λόγω συσσωρευμένης αστρικής ενέργειας.

Ζωδια Ιχθυες
Κάποιος έρχεται ξαφνικά και σώζει τη μέρα. Και εσείς, ρομαντικό πλάσμα, μπορείτε εύκολα να μπερδέψετε συναισθήματα ευγνωμοσύνης για ερωτικά συναισθήματα, αν δεν προσέξετε. Το να πλάθετε μόνοι σας όνειρα σχετικά με αυτά, αυτό είναι επικίνδυνο.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις