ζωδια για ελεύθερους 22/10 Σάββατο

zwdia-imerisies-22-7-14

ζωδια για ελεύθερους 22/10 Σάββατο

ζωδια κριός
Αν κάποιος θα μπορούσε να έχει δική του αγέλη, θα ήσασταν εσείς! Γι’ αυτό εξάλλου οι πάντες επικοινωνούν πάντα μαζί σας, όταν θέλουν να μάθουν πού γίνονται τα καλύτερα πάρτυ ή πού άνοιξε το νέο καυτό στέκι της πόλης. Προσέξτε μόνο μήπως αυτή η υπερβολική σας αυτάρκεια, σας κάνει να φαντάζεστε απρόσιτοι.

ζωδια ταύρος
Αν αναρωτιέστε γιατί δεν σας προκύπτει να κάνετε μια νέα γνωριμία, η απάντηση είναι εμφανής σε όλους. Είστε υπερβολικά πιστοί στη πάντα ίδια παρέα φίλων σας. Το γεγονός είναι όμως ότι κανείς δεν θα θιχτεί, αν θελήσετε να κάνετε και κάτι έξω από τα γνωστά και δοκιμασμένα «νερά» σας. Αντίθετα, οι φίλοι σας θα χαρούν αν σας δουν ζευγαρωμένους.

 

ζωδια δίδυμοι
Όλοι λατρεύουν την παιδιάστικη φύση σας. Όταν όμως αρχίζετε να εκφράζετε τις υπερβολικές σας απαιτήσεις στο άτομο που βλέπετε, ειδικά επειδή αποζητάτε την προσοχή του, ρισκάρετε να χαλάσετε την ανέμελη εικόνα σας. Αν μάλιστα το εν λόγω άτομο δεν σας γνωρίζει καλά, τέτοιες συμπεριφορές μπορεί να κλείσουν μια γνωριμία πριν καλά – καλά αρχίσει.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Είναι πάρα πολύ εύκολο να παρασυρθείτε και να χαθείτε μέσα στα μονοπάτια της φαντασίας και του ιδεαλισμού σας. Κατ’ ακρίβεια προτιμάτε να αναπαύεστε στις βολικές σας χίμαιρες και τις παλιές ή τις φανταστικές σας σχέσεις. Το πρόβλημα είναι ότι έτσι αποκόπτεστε από την πραγματικότητα, ειδικά όταν περιφέρεστε σε αυτή τη διαδικασία για μέρες.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Ο αυθορμητισμός σας βρίσκεται σε πλήρη έξαρση αυτή την περίοδο, και μπορείτε να περάσετε καλά όπου κι αν βρεθείτε ανά πάσα στιγμή. Αυτός είναι εξάλλου και ο ιδανικός τρόπος για εσάς, προκειμένου να συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα. Αν βρείτε στις διαδρομές σας ένα ξεχωριστό άτομο που νιώθετε να σας έλκει, μη διστάσετε καθόλου. Τώρα καίει η φλόγα σας, οπότε αφήστε τα τυπικά και περάστε στο διά ταύτα!

ζωδια παρθένος
Αυτή είναι μια περίοδος που διέπεται από πιθανές αναβολές και καθυστερήσεις. Επειδή δεν αφορά εσάς προσωπικά, μην αφήσετε μια μικρή αναποδιά να σας αποσπάσει την προσοχή από τον στόχο σας. Αν ακυρωθεί το αποψινό σας ραντεβού, να είστε βέβαιοι ότι θα κανονιστεί το επόμενο λίαν συντόμως, είτε κάτι καινούργιο θα προκύψει στο μεταξύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια ζυγός
Ένα από τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά σας, ίσως και να αποτελεί ταυτόχρονα το μεγαλύτερο μειονέκτημά σας: κατανοείτε και αποδέχεστε τις απόψεις των άλλων. Έτσι όμως ενδέχεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιους ανθρώπους, καθώς δεν αποκλείεται να θεωρήσουν ότι παίρνετε το μέρος κάποιων τρίτων. Ειδικά όταν η περίσταση αφορά το ρομαντικό ενδιαφέρον κάποιου άλλου, το καλύτερο για εσάς είναι να παραμείνετε ουδέτεροι με κάθε κόστος.

ζωδια σκορπιός
Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά βρεθείτε εν μέσω μιας κατάστασης που μισείτε: να έχουν μαζευτεί γύρω σας πολλοί «αρχηγοί» και λιγότεροι «ινδιάνοι»… Εσείς διαπρέπετε όταν έχετε τα ηνία των καταστάσεων, άνευ όρων. Γι’ αυτό αν δείτε ότι ο καθένας θέτει και μια στιβαρή θέση για τα αποψινά σχέδια, εμπλακείτε και αναλάβετε δράση!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Τα συναισθήματά σας είναι αυτά που πολλές φορές σας εμποδίζουν να δράσετε – κι αυτό το ξέρετε καλά. Αν βιώνετε μια φάση υπερβολικής ευαισθησίας, θα είναι συνετό να μην ενδώσετε σε φανταστικά ή ρομαντικά σχέδια για ένα καινούργιο άτομο ή μια παλαιότερη κατάστασή σας που σας πλήγωσε βαθιά.

ζωδια αιγόκερως
Έχετε μια έντονη ανάγκη να αισθάνεστε ασφαλείς, ειδικά όταν αυτή η ασφάλεια αφορά την οικονομική σας σταθερότητα. Αυτός όμως δεν είναι λόγος να καταστρέφετε τα ρομαντικά σας σχέδια για ένα καυτό ραντεβού. Χαλαρώστε λίγο το πορτοφόλι σας για αυτή την περίσταση… Λίγη επιτήδευση δεν έβλαψε κανενός τις ευκαιρίες στην αγάπη!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Όταν κάτι είναι λάθος, είναι λάθος! Εσείς όμως ανέκαθεν δυσκολεύεστε να δείτε την αποτυχία και να εγκαταλείψετε έναν ανώφελο στόχο. Γι’ αυτό αγαπάτε ότι είναι περιθωριακό. Κάποια περιθωριακά άτομα ωστόσο, συνοδεύονται και από κάποια διαβόητη φήμη… Αν έχετε γνωρίσει τελευταία ένα τέτοιο άτομο, θα είναι συνετό για εσάς να μην έχετε πολλές προσδοκίες.

ζωδια ιχθύες
Υποχρεώσεις ή διασκέδαση; Σε ό,τι αφορά εσάς, πάντα επιλέγετε το δεύτερο. Ωστόσο πρέπει πλέον να εμμένετε στις υποχρεώσεις σας, ακόμη κι αν ένα εξαιρετικά ποθητό άτομο επικοινωνήσει μαζί σας και θελήσει να σας «απαγάγει» από τα καθήκοντά σας. Πρέπει να μάθετε να ολοκληρώνετε πρώτα τα σοβαρά θέματα της καθημερινότητας, πριν αποδράσετε για να διασκεδάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66