ζωδια για ελεύθερους 23/05 Τρίτη

sex-selini-zodia

ζωδια για ελεύθερους 23/05 Τρίτη

ζωδια Κριος
Αποφύγετε τις ερωτικές σχέσεις, τελείως αν είναι δυνατόν. Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και παρόλο που το ένστικτό σας σάς λέει να βουτήξετε στα βαθιά, το εξυπνότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αναλάβετε όσο το δυνατόν λιγότερη δράση.

ζωδια Ταυρος
Ο χρόνος που περνάτε με τον εαυτό σας είναι ευχάριστος αλλά αυτή τη στιγμή η συντροφιά των πιο κοντινών, αγαπημένων και αστείων φίλων σας είναι επιβεβλημένη. Θα απομακρύνουν κάθε κακή διάθεση, θα σας πουν πόσο τέλειοι είστε και θα καταφέρουν να βάλουν την καρδιά σας πίσω στη σωστή της θέση.

 

ζωδια Διδυμοι
Η επικοινωνία σας μπορεί να είναι λίγο δύσκολη σήμερα, ειδικά στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Μπορεί να κριθείτε για κάτι που θα πείτε ενώ δεν το εννοείτε στην πραγματικότητα – οπότε προσπαθήστε να προβλέψετε τα γεγονότα ώστε να μειώσετε την πιθανότητα να πάει κάτι στραβά.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Είναι δύσκολο να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας, όταν το μυαλό σας τριγυρίζει στους έρωτες. Δείτε αν μπορείτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για να ονειροπολήσετε – το να ανακαλύπτετε τι βρίσκεται στην καρδιά σας είναι σημαντικό αυτή την περίοδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Λεων
Το γενναιόδωρο πνεύμα σας σημαίνει ότι σας αρέσει να σκέφτεστε πάντα τα καλύτερα για τους άλλους, αλλά κάποιος μπορεί να μην είναι τόσο υπέροχος όσο φαίνεται. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας και κάντε μερικές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις.

ζωδια Παρθενος
Όλα είναι αμφίβολα αυτή την περίοδο και αυτό σας προκαλεί κάποια νευρικότητα. Θα προτιμούσατε να είναι τα πάντα στη θέση τους – αλλά ετοιμάζεται κάτι νέο που είναι τόσο μεγάλο και όμορφο, που θα πρέπει να του δώσετε λίγο επιπλέον χώρο.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγος
Η συνηθισμένη σας συμπεριφορά, που είναι γεμάτη χάρη και ανεπιτήδευτη ισορροπία, αρχίζει να φαίνεται λίγο απεγνωσμένη. Αφήστε τα ριψοκίνδυνα πράγματα ή τουλάχιστον σιγουρευτείτε ότι θα υπάρχει δίχτυ ασφαλείας. Δεν μπορείτε πάντα να το κάνετε με μεγάλη ευκολία.

ζωδια Σκορπιος
Γίνεται ο μυστικός (ή όχι και τόσο μυστικός) θαυμαστής κάποιου. Η δημιουργικότητά σας ενισχύεται, ο έρωτας είναι γραμμένος στα άστρα και ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν μερικά από τα κρυφά σας ταλέντα.

ζωδια Τοξοτης
Οι λεπτομέρειες σας διαφεύγουν τώρα, αλλά αυτό που καταλαβαίνετε καλύτερα στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, είναι πώς να τις αναπτύσσετε. Μην αγχώνεστε με την τωρινή σας κατάσταση. Η καρδιά σας είναι δοσμένη σε σημαντικότερα πράγματα.

zwdia shmera

ζωδια Αιγοκερως
Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να μοιραστείτε ένα μικρό κομμάτι της καρδιάς σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει κάποιο ερωτικό ραβασάκι (γραμμένο σε χαρτί και υπογεγραμμένο με ένα φιλί) αντί για ένα ακόμη e-mail.

ζωδια Υδροχοος
Να είστε περισσότερο συμπονετικοί αυτή την περίοδο. Αν πρέπει να απογοητεύσετε κάποιον, κάντε το με τα μαλακό (και χωρίς να επισύρετε περιττή κριτική). Αν κάποιος βρίσκεται σε κρίση στη σχέση του, γίνετε ο (υπομονετικός και μη επικριτικός) ώμος στον οποίο θα κλάψει.

ζωδια Ιχθυες
Η ενέργειά σας βρίσκεται στα ύψη και είστε σε τέτοια επαφή με το παρόν, που δημιουργείται μια σχεδόν ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Αναπτύξτε μια καινούργια ιδέα και δοκιμάστε μια εντελώς νέα προσέγγιση στον έρωτα – μια άμεση προσέγγιση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65