ζωδια για ελεύθερους 23/10 Κυριακή

ζωδια για ελεύθερους 23/10 Κυριακή

ζωδια κριός
Είστε από φύση σας γενναιόδωρες ιδιοσυγκρασίες, ίσως και σε υπερβολικό βαθμό. Ενίοτε η μεγαλοψυχία σας μπορεί να σας φέρει και σε σύγκρουση με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Είναι καιρός να πάψετε να αρπάζετε το λογαριασμό όπου και να πάτε με τους φίλους σας, και να ισορροπήσετε την οικονομική σας σχέση με όλους.

ζωδια ταύρος
Μπορεί να έχετε την προσεγμένη εμφάνιση δικηγόρου, όμως η πνευματική σας αισθητική είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένη. Είναι κρίμα που οι πιο πολλοί άνθρωποι γύρω σας δεν μπορούν να δουν αυτή την πτυχή της προσωπικότητάς σας, που προτιμά την τέχνη, την ποίηση και τη λογοτεχνία. Αν όμως διαθέσετε εσείς χρόνο σε δραστηριότητες που συνάδουν με τα ενδιαφέροντά σας, θα γνωρίσετε πολλά άτομα που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα.

 

ζωδια δίδυμοι
Δεν είναι περίεργο που τον τελευταίο καιρό έχετε μια περίεργη αίσθηση και νιώθετε κάποια αβεβαιότητα. Βιώνετε μια περίοδο που έχετε επικεντρωθεί στον εαυτό σας, και αυτό που σας σώζει είναι η προσαρμοστικότητά σας. Θα σας κάνει πολύ καλό να απασχοληθείτε με χειρονακτικές δουλειές, ώστε να μην αφήνετε το μυαλό σας να γυρίζει σε αρνητικές σκέψεις.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια, ωστόσο εσείς παραμένετε πιστοί σε ένα ξεχωριστό άτομο που έχει κλέψει την καρδιά σας. Πλέον όμως έχετε μπει σε μια περίοδο που πρέπει να δείτε τους ανθρώπους που έχετε – ή θα θέλατε να έχετε – στη ζωή σας, στις πραγματικές τους διαστάσεις. Όταν ξεπεράσετε την ψευδαίσθηση για την σημασία που έχουν, θα μπορέσετε και πρακτικά να προχωρήσετε παρακάτω.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Είναι γεγονός ότι όταν συναντάτε δυσκολίες μπροστά σας, προτιμάτε να απομακρύνεστε ή να αλλάζετε δρόμο. Αυτό κάνετε και στην προσωπική σας ζωή, αν και δεν αφήνετε κανέναν να καταλάβει ότι έχει βαλτώσει αυτός ο τομέας. Πρέπει να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τα εμπόδια, προκειμένου να τα βγάζετε από την πορεία σας. Όταν μία πόρτα κλείνει, έχετε τα εργαλεία για να ανοίξετε μια άλλη!

ζωδια παρθένος
Όσα δεν έχουν ειπωθεί, είναι εξίσου σημαντικά – αν όχι και πιο πολύ – από αυτά που έχουν ειπωθεί. Πρέπει να αρχίσετε να διαβάζετε «ανάμεσα στις γραμμές», και να ερμηνεύετε τις σιωπές ή τα υπονοούμενα των άλλων. Αν ακολουθήσετε αυτή την πρακτική, θα δείτε ότι θα απαντήσετε μόνοι σας σε όλα τα ερωτήματα για μία συγκεκριμένη ερωτική σας κατάσταση.

ζωδια ζυγός
Αυτό που ακούτε μια ολόκληρη ζωή, είναι ότι είστε άτομα με εξαιρετικές δυνατότητες και ικανότητες, ωστόσο τις πιο πολλές φορές δεν αποδίδετε στον αντίστοιχο βαθμό. Εσείς πάλι, είστε περήφανοι γι’ αυτό. Έχετε συνειδητοποιήσει πολύ καιρό τώρα τους λόγους που δεν προχωρήσατε περαιτέρω σε κάποια πράγματα, και έχετε πάψει να τιμωρείτε τον εαυτό σας γι’ αυτό. Έτσι λειτουργείτε και στο ρομαντικό πεδίο. Απλώνετε το χέρι σας μέχρι εκεί που θέλετε, όχι μέχρι εκεί που μπορείτε…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Το ένστικτό σας είναι σε πλήρη έξαρση και δεν σας ξεφεύγει τίποτα. Αμέσως εντοπίζετε το ζευγάρι μάτια που παρακολουθεί τις κινήσεις σας από την άλλη άκρη του δωματίου. Επειδή το έχετε προσέξει εδώ και καιρό, πλησιάστε εσείς τον δειλό θαυμαστή με αγνές προθέσεις. Τα υπόλοιπα θα τα δείξει ο χρόνος.

ζωδια τοξότης
Στα δικά σας μάτια ένα συγκεκριμένο άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα, φαντάζει τέλειο. Δεν βλέπετε να έχει κανένα ελάττωμα, γιατί αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία σας. Δεν βλέπετε τα αρνητικά των ατόμων που αγγίζουν την καρδιά σας, ακόμη κι αν καείτε από αυτά. Ακόμη και μετά από αυτό, μπορεί κάτι να βρείτε να πείτε για να δικαιολογήσετε τη συμπεριφορά τους!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Μπορεί να είστε εξαιρετικά σκληρά καρύδια ως χαρακτήρες. Ωστόσο όταν αποφασίσετε να επιτρέψετε σε ένα άτομο να μπει στη ζωή σας, δύσκολα θα το αφήσετε να φύγει. Αυτός όμως είναι και ο λόγος που τώρα παλεύετε να ξεπεράσετε παλιά σας προβλήματα. Ό,τι κι αν σας στοιχειώνει από το παρελθόν, λύστε το άμεσα και πάρτε επιτέλους το μάθημά σας.

ζωδια υδροχόος
Είστε από τα άτομα που λένε πάντα ξεκάθαρα τη γνώμη τους και την αλήθεια τους, χωρίς να υπαινίσσονται ποτέ κάτι κακό. Ενίοτε όμως οι λέξεις έχουν τη δύναμη δηλητηρίου, ακόμη και καυστικού! Αντί να πληρώσετε συνεχώς το τίμημα της ειλικρίνειάς σας, μήπως θα είναι καλύτερο να πασπαλίσετε τα σχόλιά σας με λίγη ζάχαρη; Έτσι θα αποφεύγετε να σας παρεξηγούν.

ζωδια ιχθύες
Δεν πρέπει να διστάζετε να μοιράζεστε τις σκέψεις σας, ειδικά με το καινούργιο άτομο που σας έχει δελεάσει. Το ξεκαθάρισμα της κατάστασης μπορεί να τινάξει στον αέρα αυτό το ειδύλλιο, είτε να φουντώσει ακόμη περισσότερο τη φλόγα σας. Όπως και να ‘χει, οι κερδισμένοι θα είστε εσείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65